Rambo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Μόλις έχω στην κατοχή μου το Mate 10 pro με Android oreo Γενικά πάει μπάλες το κινητό απλά έχω θέμα με το Facebook app Οποίος έχει παρόμοιο θέμα ας σχολιάσει
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=458480&page=235
Rambo1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Χωρίς το Facebook app τρέχει καλύτερα το κινητό και γενικά κάνει αρκετή ώρα να το ανοίξει το app
asdfaster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Rambo1 είπε Καλησπέρα, Μόλις έχω στην κατοχή μου το Mate 10 pro με Android oreo Γενικά πάει μπάλες το κινητό απλά έχω θέμα με το Facebook app Οποίος έχει παρόμοιο θέμα ας σχολιάσει Το FB λογικα θα εκανε 1 απο τα πολλα σαβουρο updates του και θα εχει θεμα απο μονο του οπως παθαινει και το viber καμια φορα.. Δεν νομιζω να φταιει το κινητο μια χαρα ειναι. Αν μπορει να βαλεις παλιοτερη εκδοση του FB πολυ πιθανο να νιωσει.
Rambo1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Οκ thanks και κάτι ακόμα δεν μπορώ να βρω πως ρυθμίζω το screen on time Γενικά έχει πολύπλοκο ui
asdfaster Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Rambo1 είπε Οκ thanks και κάτι ακόμα δεν μπορώ να βρω πως ρυθμίζω το screen on time Γενικά έχει πολύπλοκο ui Λογικα ρυθμισεις, προβολη η settings, display Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα