Bspus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, comfuzio είπε Και link για τον x64 Καθε φορα που παω να τον κατεβασω μου παιρνει αδικαιολογητα πολυ χρονο να βρω το link για τα 64bit. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κρυβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Bspus είπε Καθε φορα που παω να τον κατεβασω μου παιρνει αδικαιολογητα πολυ χρονο να βρω το link για τα 64bit. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κρυβουν. Και σε μένα το ίδιο. Κρατάνε το x86 με το ζόρι σαν κύριο download για τα windows 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
studiokristo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 , Μάλλον η 32-μπιτη είναι πιο σταθερή. Επίσης μπορεί να τρέξει και σε 32 και σε 64 bit, οπότε καλύπτουν και τους αρχάριους που δεν ξέρουν ποια έκδοση να κατεβάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρά σταθερή είναι η 64bit εδώ και χρόνια. Έπρεπε να έχουν και τα 2 link στην αρχική σελίδα και όχι να πρέπει να ψαχνόμαστε. Για μένα όπου υπάρχει 64bit έκδοση είναι προτιμότερη από την 32bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore1890 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορούμε να έχουμε και τις δύο εκδόσεις του vlc ταυτόχρονα στο σύστημα ή θα υπάρχει πρόβλημα με τα docs & settings που μπορεί να είναι κοινά? (εννοώ το 2 και το 3, οχι 32/64) Κορυφαίο πάντως το vlc. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Theodore1890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 MPC-HC για παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρει κανείς γιατί η δική μου εγκατάσταση (Ver. 2.2.6) δε μου δίνει update για την νέα έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Abudi Δεν παίζει το update ( στις desktop/server os εκδόσεις του vlc). Για macOS/windows κατεβάζεις το νέο αρχείο εγκατάστασης. Για Linux δες βάση διανομής. @Theodore1890 Σε Linux/macOS γίνετε, σε windows δεν ξέρω (φαντάζομαι με portable ?). Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ καλό Player, τον χρησιμοποιω στο Linux Mint 18.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plan B Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ειχα βαλει καποτε VLC αλλα ποτε δεν τα καταφερα με τους υποτιτλους, απο τοτε χρησιμοποιω MPC-HC, παταω αρχειο>υποτιτλοι κι εχω τους υποτιτλους στο ...πιάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά έμενα σε ορισμένες ταινίες δεν μου έχει ήχο. Ενώ η 2.2.8 έκδοση είχε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 μεχρι την προηγούμενη εκδοση σε ολα τα mkv είχε ηχο και εικονα...τωρα δεν εχει εικονα παρα μονο ηχο.Μακριααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_volos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δεν λένε να φτιάξουν αυτό που κατεβάζεις υπότιτλους όμως. 9 στις 10 φορές κολλάει και κολλάει όλος ο VLC μαζί. Τόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mayhem32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 11:51 ΜΜ, Konstantinos.27 είπε παλιά άξιζε, πλέον είναι μαύρο χάλι, βαρύς και με ένα σωρό malware,bloatware,crapware κλπ κλπ. την θέση του έχει πάρει ο pot player. Τσέκαρέ τον. από αυτούς που είχαν φτιάξει τον παλιό καλό kmplayer. είναι ελαφρύς, 64bit χωρίς διαφημίσεις-μπάρες και άλλες αηδίες. Δες και reviews αν θες αλλά τον kmp πέτα τον...χτες! συμφωνω ο pot player εχει την καλυτερη εικιονα και ηχο απο ολα τα αλλα γιατι οκ να παιζει ολα τα αρχεια ο player αλλα η ποιοτητα κανει τη διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Τον εγκατέστησα στο pc και το shield, πραγματικά βελτιώθηκε, παίζει επιτέλους σωστά dolby atmos και hdr10! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα