souzerman2001 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, nikospagonis είπε Με τι ταχύτητες; Κοιτά πάντως εάν έχεις μετρήσει 44,3 στο Speedtest ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό που κάνουμε. 5,10-5,70
nikospagonis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Τέλεια τότε. Άντε καλά κατεβάσματα
souzerman2001 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nikospagonis είπε Τέλεια τότε. Άντε καλά κατεβάσματα Ρε Νίκο γιατί απ'το wifi όμως το κινητό μου δίνει στο speedtest 20,1/4,70 ;
nikospagonis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Έλα σορι τώρα το είδα. Τα draytek γενικότερα έχουν πολύ μέτριο WiFi. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ να φανταστείς. Χρησιμοποιώ κεραία UniFi για να δίνω WiFi στο σπίτι. Το draytek το παίρνεις για το μόντεμ του και το ρουτερ και λιγότερο για το ασύρματο δυκτιο.
souzerman2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 14/2/2018 στις 12:08 ΠΜ, nikospagonis είπε Έλα σορι τώρα το είδα. Τα draytek γενικότερα έχουν πολύ μέτριο WiFi. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ να φανταστείς. Χρησιμοποιώ κεραία UniFi για να δίνω WiFi στο σπίτι. Το draytek το παίρνεις για το μόντεμ του και το ρουτερ και λιγότερο για το ασύρματο δυκτιο. Καλημέρα Νίκο, Μπορείς να μου στείλεις ένα link για την κεραία που λες; Δηλαδή με την κεραία θα πιάνω σχεδόν τις ίδιες ταχύτητες μ'αυτές του ethernet;
nikospagonis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Πρέπει να πάρεις μια κεραία προτύπου ac και ναι θα μπορείς να το πιάνεις όλο το 50ρι. https://unifi-sdn.ubnt.com/ Σε αυτό το link τσέκαρε τις ap ac lite & pro αναλόγως τα χρήματα που θες να χαλάσεις.
souzerman2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/17/2018 στις 12:39 ΠΜ, nikospagonis είπε Πρέπει να πάρεις μια κεραία προτύπου ac και ναι θα μπορείς να το πιάνεις όλο το 50ρι. https://unifi-sdn.ubnt.com/ Σε αυτό το link τσέκαρε τις ap ac lite & pro αναλόγως τα χρήματα που θες να χαλάσεις. Νίκο καλημέρα, κοίταξα τώρα αυτό που μου είπες. Βρήκα αυτή https://www.aerial.net/shop/product_info.php?manufacturers_id=17&products_id=1677 Θα μπορώ μ'αυτή να πιάνω ταχύτητες όπως με την ethernet;
nikospagonis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Ναι και βέβαια. Αυτές έχουν 2 ειδών WiFi. 2,4GHz & 5GHz . Το 5Ghz υποστηρίζει ταχύτητες προτύπου ac που σημαίνει πάνω από 1000mbps. Η Pro που διαλέγεις είναι πολύ καλή. Εγώ έχω την ac lite και είμαι τέλεια. Όσα χρήματα νομίζεις !!
souzerman2001 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 19/2/2018 στις 2:55 ΠΜ, nikospagonis είπε Ναι και βέβαια. Αυτές έχουν 2 ειδών WiFi. 2,4GHz & 5GHz . Το 5Ghz υποστηρίζει ταχύτητες προτύπου ac που σημαίνει πάνω από 1000mbps. Η Pro που διαλέγεις είναι πολύ καλή. Εγώ έχω την ac lite και είμαι τέλεια. Όσα χρήματα νομίζεις !! Νίκο καλημέρα, μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάτσω να σετάρω την κεραία που είχα πάρει τότε (AC PRO). Είχα διάφορα θεματάκια και δεν είχα ασχοληθεί καθόλου να τη βάλω. Χθες λοιπόν την έβαλα σε λειτουργία. Το απίστευτο είναι ότι το Ping μου σε speedtest εκτοξεύτηκε από 18ms που είχα σε 39ms. Επίσης το σήμα της είναι πιο αδύναμο από το σήμα των κεραιών του draytek. Με το draytek στο υπνοδωμάτιο έχω σήμα wifi 3/4 με την AC PRO είχα 2/4. Επίσης μου κολλούσε απίστευτα η IPTV!!! Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά αλλιώς θα έχω πετάξει 150€
nikospagonis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε Νίκο καλημέρα, μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάτσω να σετάρω την κεραία που είχα πάρει τότε (AC PRO). Είχα διάφορα θεματάκια και δεν είχα ασχοληθεί καθόλου να τη βάλω. Χθες λοιπόν την έβαλα σε λειτουργία. Το απίστευτο είναι ότι το Ping μου σε speedtest εκτοξεύτηκε από 18ms που είχα σε 39ms. Επίσης το σήμα της είναι πιο αδύναμο από το σήμα των κεραιών του draytek. Με το draytek στο υπνοδωμάτιο έχω σήμα wifi 3/4 με την AC PRO είχα 2/4. Επίσης μου κολλούσε απίστευτα η IPTV!!! Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά αλλιώς θα έχω πετάξει 150€ Καλημερα και σε σενα. Ελπιζω να εισαι καλα. Λοιπον σιγουρα ειναι θεμα σεταρισματος διοτι μιλαμε για σοβαρο μηχανημα και οχι της πλακας. Διαβασε και reviews για αυτες τις κεραιες. Εχεις εγκαταστησει τον controller καπου σε pc και τις ρυθμιζεις απο εκει? Αν ναι τοτε σιγουρεψου οτι δεν δινουν IP και οι κεραιες και το ρουτερ σου (δημαδη κλεισε το DHCP στις κεραιες) και επισης δικιμασε να συνδεθεις στο 5GHZ δυκτιο και οχι στο 2,4. Θα πρεπει να δεις σε πιο καναλι εκπεμπει μηπως εχει conflict κατι αλλο στο σπιτι κλπ. Εχει πολλες ρυθμισεις. Εχεις κλεισει το WIFI του Draytek? Που εχεις βαλει την κεραια την unifi και εχει τοση μεγαλη διαφορα στο σημα? Μην κανεις κανενα λαθος και πεταξεις την κεραια παντως.
souzerman2001 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, nikospagonis είπε Καλημερα και σε σενα. Ελπιζω να εισαι καλα. Λοιπον σιγουρα ειναι θεμα σεταρισματος διοτι μιλαμε για σοβαρο μηχανημα και οχι της πλακας. Διαβασε και reviews για αυτες τις κεραιες. Εχεις εγκαταστησει τον controller καπου σε pc και τις ρυθμιζεις απο εκει? Αν ναι τοτε σιγουρεψου οτι δεν δινουν IP και οι κεραιες και το ρουτερ σου (δημαδη κλεισε το DHCP στις κεραιες) και επισης δικιμασε να συνδεθεις στο 5GHZ δυκτιο και οχι στο 2,4. Θα πρεπει να δεις σε πιο καναλι εκπεμπει μηπως εχει conflict κατι αλλο στο σπιτι κλπ. Εχει πολλες ρυθμισεις. Εχεις κλεισει το WIFI του Draytek? Που εχεις βαλει την κεραια την unifi και εχει τοση μεγαλη διαφορα στο σημα? Μην κανεις κανενα λαθος και πεταξεις την κεραια παντως. Έχω ένα Mac Pro στο οποίο έχω εγκαταστήσει τον controller κι απο'κεί έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Οι κεραίες δε δίνουν ΙΡ καθότι έχω απενεργοποιήσει το wifi στο draytek. Δε μπορώ να κάνω επιλογή στο που θα συνδεθώ καθώς εκπέμπει σε 2 συχνότητες και δεν κατάφερα να το κάνω να εκπέμψει μόνο σε 5G. Βέβαια μόνο σε 5G θα έχω θέμα γιατί από τι χθεσινή δοκιμή είδα ότι μόνο τα 2 iphone και τα 2 Mac Pro συνδέονται σε 5G. Όλα τα άλλα (ένας εκτυπωτής Canon, μια κεραία Tenda συνδεδεμένη σε Windows-PC,ένα κλιματιστικό Toyotomi, μια κεραία Tenda συνδεδεμένη στο IPTV-Box και 1 iphone 4) συνδεόντουσαν σε 2.4G.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 11/2/2018 at 6:25 AM, souzerman2001 said: Με το 2760 δε βλέπω αυτά τα νούμερα στο speedtest! Φτάνω 44,30/4,40 τώρα attainable δε θυμάμαι πόσο έλεγε με καλωδιο παιζεις μια χαρα οποτε Ξερεις οτι η γραμμη ειναι οκ.οποτε μενει να φτιαξεις σωστα το Wireless και να δοκιμασεις διαφορες συσκευες να δεις τι γινεται. και γενικως το κακο ειναι με τα 2,4 οτι δεν παιζουν παντα Full.τις καλυτερες ταχυτητες τις βλεπω παντα σε 5ghz αλλα δεν φτανει το σημα πολυ μακρια. On 11/2/2018 at 9:37 PM, souzerman2001 said: Ρε Νίκο γιατί απ'το wifi όμως το κινητό μου δίνει στο speedtest 20,1/4,70 ; θελει δοκιμες με ρυθμισεις για να δεις ποσο μπορει να παιξει.επισης οχι το ρουτερ σε γωνιες τοιχων οχι χωμενο σε επιπλα κτλ.οσο γινεται καπου κεντρικα μακρυα απο εμποδια και απο ασυρματα τηλεφωνα. On 27/3/2018 at 9:20 AM, souzerman2001 said: Νίκο καλημέρα, μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάτσω να σετάρω την κεραία που είχα πάρει τότε (AC PRO). Είχα διάφορα θεματάκια και δεν είχα ασχοληθεί καθόλου να τη βάλω. Χθες λοιπόν την έβαλα σε λειτουργία. Το απίστευτο είναι ότι το Ping μου σε speedtest εκτοξεύτηκε από 18ms που είχα σε 39ms. Επίσης το σήμα της είναι πιο αδύναμο από το σήμα των κεραιών του draytek. Με το draytek στο υπνοδωμάτιο έχω σήμα wifi 3/4 με την AC PRO είχα 2/4. Επίσης μου κολλούσε απίστευτα η IPTV!!! Θέλω να πιστεύω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά αλλιώς θα έχω πετάξει 150€ δες μηπως ρυθμιζεις και ποσα mw θα παιζει το ασυρματο.ισως το εχει σε dbm. On 27/3/2018 at 9:51 AM, souzerman2001 said: Έχω ένα Mac Pro στο οποίο έχω εγκαταστήσει τον controller κι απο'κεί έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Οι κεραίες δε δίνουν ΙΡ καθότι έχω απενεργοποιήσει το wifi στο draytek. Δε μπορώ να κάνω επιλογή στο που θα συνδεθώ καθώς εκπέμπει σε 2 συχνότητες και δεν κατάφερα να το κάνω να εκπέμψει μόνο σε 5G. Βέβαια μόνο σε 5G θα έχω θέμα γιατί από τι χθεσινή δοκιμή είδα ότι μόνο τα 2 iphone και τα 2 Mac Pro συνδέονται σε 5G. Όλα τα άλλα (ένας εκτυπωτής Canon, μια κεραία Tenda συνδεδεμένη σε Windows-PC,ένα κλιματιστικό Toyotomi, μια κεραία Tenda συνδεδεμένη στο IPTV-Box και 1 iphone 4) συνδεόντουσαν σε 2.4G. ενα δυο πραγματα μηπως βοηθησω.βαλε αλλο ονομα στο 2,4 ghz δικτυο και αλλο στο 5 ωστε οι συσκευες που ειναι 5 να μην πανε στα 2,4 για καποιο αλλο λογω.επισης firmware update αν υπαρχει και δοκιμασε να παιξεις τοσο με τα καναλια οσο και με το Channel width(στα 2,4 δοκιμασε και 20 και 40 και στα 5 ghz δοκιμασε 20,40,80).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα