Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά άκου και τον poulinos που ξέρει καλύτερα. Επίσης κάνε download με έναν download manager για να έχεις καλύτερη εικόνα εκτός του ftp η γρήγορου site. 

Πάντως από τα στατιστικά που βλέπω νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Αν σου βάλουν και βεκτορ στην καμπίνα θα πας ακόμα πιο πάνω. Κάνε βέβαια τα τεστ σου να δεις πιο λογισμικό να αφήσεις αλλά νομίζω είσαι σούπερ, και με πολύ σταθερό και καλό ρουτερ!!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, poulinos είπε

δοκιμες με ethernet και οχι wifi.τρεχουμε speedtest  αλλα κανουμε δοκιμη και με download απο ftp η καποιο γρηγορο site

Ναι με ethernet έγιναν όλα τα Speedtest 

3 λεπτά πριν, nikospagonis είπε

Σωστά άκου και τον poulinos που ξέρει καλύτερα. Επίσης κάνε download με έναν download manager για να έχεις καλύτερη εικόνα εκτός του ftp η γρήγορου site. 

Πάντως από τα στατιστικά που βλέπω νομίζω ότι είσαι μια χαρά. Αν σου βάλουν και βεκτορ στην καμπίνα θα πας ακόμα πιο πάνω. Κάνε βέβαια τα τεστ σου να δεις πιο λογισμικό να αφήσεις αλλά νομίζω είσαι σούπερ, και με πολύ σταθερό και καλό ρουτερ!!!

Κι αυτά τα screenshots είναι με το STD firmware. Ποιο απ'τα 3 είναι το καλύτερο να κρατήσω; Το Vector 1; To Vector 4; ή Το STD;

Dashboard STD.png

Firmware STD.png

Δημοσ.

Εννοείτε το vt4 που σου δίνει τα καλύτερα στατιστικά. Το Vodafone τι ακριβώς σου δίνει; Άσε το 4 κατά εμένα και δες και ποσό σταθερό είναι. Το attainable δεν θα σου παίζει πάνω από 1 mbps.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikospagonis είπε

Εννοείτε το vt4 που σου δίνει τα καλύτερα στατιστικά. Το Vodafone τι ακριβώς σου δίνει; Άσε το 4 κατά εμένα και δες και ποσό σταθερό είναι. Το attainable δεν θα σου παίζει πάνω από 1 mbps.

Μπορείς να μου ανεβάσεις ένα screenshot από το δικό σου και να μου δείξεις που ακριβώς δείχνει το Vector ; Της Vodafone μια που κατάφερα ν'αλλάξω firmware στο δικό μου και μία που το πέταξα στην ντουλάπα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikospagonis είπε

Xaxa!!! Πάρε αυτό που ζήτησες. Κοιτά εκεί που λέει τις ταχύτητες ακριβώς μετά. 

4DC0BE2E-A9BB-4BBB-A5C3-7855EA63A759.png

Άρα μόλις ενεργοποιηθεί στην καμπίνα που είμαι εγώ το vector θα μου δείχνει και μένα vectoring active. Και τι διαφορά έχει αυτό; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα σορρυ.

Δημοσ.

Ναι θα το δείξει αυτόματα. Το βεκτορ μειώνει κατά πολύ τον θόρυβο στην γραμμή και έτσι καλυτερεύει η ταχύτητα.ειναι νέα τεχνολογία και σιγά σιγά ο ΟΤΕ την ενεργοποιεί στις καμπίνες 

Έτσι για την συζήτηση, θυμάσαι που κλείδωνε το Vodafone router? Είσαι οκ τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.; 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nikospagonis είπε

Ναι θα το δείξει αυτόματα. Το βεκτορ μειώνει κατά πολύ τον θόρυβο στην γραμμή και έτσι καλυτερεύει η ταχύτητα.ειναι νέα τεχνολογία και σιγά σιγά ο ΟΤΕ την ενεργοποιεί στις καμπίνες 

Έτσι για την συζήτηση, θυμάσαι που κλείδωνε το Vodafone router? Είσαι οκ τώρα όλα δουλεύουν ρολόι.; 

49900/4996 κλείδωνε κ speedtest έδινε 45,31/4,63

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikospagonis είπε

Χειρότερα από το 2760. Και τι attainable σου έδινε; Το 45 στο Speedtest είναι μια χαρά. 

Με το 2760 δε βλέπω αυτά τα νούμερα στο speedtest! Φτάνω 44,30/4,40 τώρα attainable δε θυμάμαι πόσο έλεγε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που τα 50 τα έχει η γραμμή σου και όλα τα μόντεμ θα κλειδώνουν εκεί, την διαφορά θα την δεις στο attainable. Για αυτό σε ρωτάω. Τώρα, από την στιγμή που κλειωνει στα 50, η ταχύτητα είναι εκεί και απλά εξαρτάται από 10 άλλους παράγοντες γία το τι θα σου δείξει το Speedtest το οποίο επαναλαμβάνω δεν είναι και το πιο αξιόπιστο. Είναι τελείως ενδεικτικό. Και εσυ μιλάς τώρα για 1 mbps διαφορά που είναι αμελητέο ιδίως για το Speedtest. 

Μερικα tip για downloads:

1) στο Speedtest να επιλέγεις σέρβερ του ΟΤΕ η cosmote η του παρόχου που είσαι και στην πόλη σου Αθήνα η Θεσσαλονίκη

2) όπως είπε και ο Poulinos δοκίμασε κάποια ftp sites να κατεβάσεις ή γρήγορα site

3) κατέβασμα με download manager το οποίο θα σου δείξει από 5,1-5,5 mb/second 

Όλες οι 50ρες οι γραμμές δείχνουν μεταξύ 44-46 Mbps στο Speedtest και σε download managers ή γρήγορα site από 5-5,5 mb/s

Επεξ/σία από nikospagonis
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nikospagonis είπε

Από την στιγμή που τα 50 τα έχει η γραμμή σου και όλα τα μόντεμ θα κλειδώνουν εκεί, την διαφορά θα την δεις στο attainable. Για αυτό σε ρωτάω. Τώρα, από την στιγμή που κλειωνει στα 50, η ταχύτητα είναι εκεί και απλά εξαρτάται από 10 άλλους παράγοντες γία το τι θα σου δείξει το Speedtest το οποίο επαναλαμβάνω δεν είναι και το πιο αξιόπιστο. Είναι τελείως ενδεικτικό. Και εσυ μιλάς τώρα για 1 mbps διαφορά που είναι αμελητέο ιδίως για το Speedtest. 

Μερικα tip για downloads:

1) στο Speedtest να επιλέγεις σέρβερ του ΟΤΕ η cosmote η του παρόχου που είσαι και στην πόλη σου Αθήνα η Θεσσαλονίκη

2) όπως είπε και ο Poulinos δοκίμασε κάποια ftp sites να κατεβάσεις ή γρήγορα site

3) κατέβασμα με download manager το οποίο θα σου δείξει από 5,1-5,5 mb/second 

Όλες οι 50ρες οι γραμμές δείχνουν μεταξύ 44-46 Mbps στο Speedtest και σε download managers ή γρήγορα site από 5-5,5 mb/s

Καλημέρα Νίκο,

κι ευχαριστώ για τη βοήθειά σας όλους. Μπορείς να μου δώσεις ένα ftp να κατεβάσω κάτι να δω με τι ταχύτητες κατεβάζει; Βέβαια δεν έχω download manager αλλά θα γράφει το Safari με πόσο κατεβάζει.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, souzerman2001 είπε

Καλημέρα Νίκο,

κι ευχαριστώ για τη βοήθειά σας όλους. Μπορείς να μου δώσεις ένα ftp να κατεβάσω κάτι να δω με τι ταχύτητες κατεβάζει; Βέβαια δεν έχω download manager αλλά θα γράφει το Safari με πόσο κατεβάζει.

Απο FTP δοκιμασε αυτο http://ftp.otenet.gr/ 

Κατεβασε εναν download manager γιατι αυτο που κανει ο download manager δεν το κανει το σαφαρι. Το σαφαρι απλα σου δειχνει ποσο κατεβαζει απο μια και μονο συνδεση για το συγκεκριμενο πραγμα που κατεβαζεις. Ο dowanload manager κατεβαζει ταυτοχρονα απο 4-5 η και παραπανω διαφορετικες συνδεσεις για το ιδιο πραγμα που κατεβαζεις με αποτελεσμα να εκμεταλευεται το μαξιμουμ της γραμμης.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikospagonis είπε

Απο FTP δοκιμασε αυτο http://ftp.otenet.gr/ 

Κατεβασε εναν download manager γιατι αυτο που κανει ο download manager δεν το κανει το σαφαρι. Το σαφαρι απλα σου δειχνει ποσο κατεβαζει απο μια και μονο συνδεση για το συγκεκριμενο πραγμα που κατεβαζεις. Ο dowanload manager κατεβαζει ταυτοχρονα απο 4-5 η και παραπανω διαφορετικες συνδεσεις για το ιδιο πραγμα που κατεβαζεις με αποτελεσμα να εκμεταλευεται το μαξιμουμ της γραμμης.

32 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα για αρχείο 10,74GB από τον FTP που μου έδωσες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...