Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.

Το Σάββατο 27/1/18 αγόρασα από το πλαίσιο, από το κατάστημα (όχι ηλεκτρονικά) τα ακουστικά Razer Electra v2 usb.

Μετά από 2 ημέρες χρήσης, συνολικά 5-6 ώρες τα ακουστικά παρουσίασαν πρόβλήματα όπως :

α) σταματούσε ο ήχος στα καλά καθούμενα και δεν επανερχόταν οπότε έπρεπε να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω στην θύρα usb 

β) Ακουγόμουν ρομποτικά στο skype

γ) Στο τέλος κατέληξαν μαζί με οποιοδήποτε άλλο ήχο να "τσιρίζουν". (δεν ξερω πως αλλιώς να το περιγράψω αλλά βγάζαν ήχο σε πολύ υψηλές συχνότητες )

Να μην τα πολυλογώ , Τρίτη πρωί (30/1/18)  πάω στο πλαίσιο , τους αναφέρω τα παραπάνω. Απαντάω στις  ερωτήσεις του στυλ : 

A) Δοκίμασες να τα βάλεις σε άλλη θύρα usb?  Σε όλες και σε 2ο Pc. Τα ίδια.

Β) Εγκατέστησες τους drivers? Τα ακουστικά τα κάνεις plug and play , βρηκαν τα win10 αυτομάτα drivers.

Και η απάντηση που πήρα ήταν θα τα στείλουμε στην razer να τα δούνε εκείνοι , δυστυχώς η συγκεκριμένη εταιρεία δεν μας δίνει doa. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει 2 εβδομάδες.

Τους εξήγησα οτι εγώ πλήρωσα ένα συγκεκριμένο ποσό και ότι 3+15 μέρες δεν  θα μπορώ να κάνω την δουλεία μου, μπας και δεν με αφήσουν να φύγω έτσι. Αλλά μάταια.

Σήμερα 9/2/18 (10 μέρες μετά) τους παίρνω τηλ να τους ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νεότερο και μου απαντάνε οτι αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκήσει έως 15 εργάσιμες ημέρες.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ως καταναλωτής ; Νιώθω εξαπατημένος.

Πλήρωσα για κάτι που δεν είχα ποτέ. 

Στην αρχή μου είπαν απτο service του πλαισίου 2 εβδομάδες και τωρα 15 εργάσιμες.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω και πολλά νομίζω ότι το doa 7 ημερών ισχύει παντού! Διορθώστε με αν κάνω λάθος! Όπως επίσης ότι έχεις δικαίωμα να ζητήσεις προϊών αντικατάστασης μέχρι να φτιαχτεί το προϊόν που χάλασε! Και τέλος μπορείς να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω και να τα πάρεις από κάποιο άλλο κατάστημα, με καλύτερο after sales από το πλαίσιο..

Όσοι ξέρουν περισσότερα ας πουν μια γνώμη!  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Fulgore είπε
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Doa 14 ημερών απτό you. Πως κολλάει με την περίπτωση μου; 

@Duck Dodgers Μου είπαν τουλάχιστον 50 φορές απτό πλαίσιο ότι η razer δεν τους δίνει Doa. Δεν ξέρω τι ισχύει γενικότερα. 

Επεξ/σία από steliosntelos
Δημοσ.
10 ώρες πριν, steliosntelos είπε

Doa 14 ημερών απτό you. Πως κολλάει με την περίπτωση μου;

Γραφει ποιος ειναι υπευθυνος για τα προιοντα razer σε περιπτωση που θες να παρεις ενα τηλεφωνο να μιλησεις μαζι τους κατευθειαν και να μην περιμενεις απο Πλαισιο....

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Γραφει ποιος ειναι υπευθυνος για τα προιοντα razer σε περιπτωση που θες να παρεις ενα τηλεφωνο να μιλησεις μαζι τους κατευθειαν και να μην περιμενεις απο Πλαισιο....

Ααα οκ , δεν το εκαψα , θα παρω την δευτερα ! thanks

edit : έστειλε mail μολις

Επεξ/σία από steliosntelos
Δημοσ.

Εσύ καλά έκανες και τα πήγες στο πλαίσιο. 

Όμως επειδή έχει ακουστεί ότι η zegetron ( αντιπροσωπεία της razer) έχει καταπληκτικό support, εγώ θα έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο εκεί, πριν τα πάω στο πλαίσιο.

Μπορεί να σου έλεγαν να τα πας πίσω στο πλαίσιο για αντικατάσταση αλλά και σε αυτήν την περίπτωση  αν έβλεπες ότι το πλαίσιο σου έκανε ναζακια θα είχες το πάτημα να πεις στη zegetron να τους βάλει χέρι.

Δημοσ.

Μετά απο επικοινωνία μέσω email με την zegetron και συγκεκριμένα με τον κ.Γκόρο Ιωάννη.

Μετά απο ερώτηση μου σχετικά με το doa : 

Καλησπέρα σας, 
Σε όλα τα καταστήματα ισχύει doa αντικατάστασης. Για το πόσες ημέρες είναι αυτό έχει να κάνει με την πολιτική του καταστήματος και όχι με την εταιρεία μας. Φυσικά ισχύει για τα προϊόντα μας doa αντικατάστασης 14 ημερών. 

Εγώ :Οποτε μπορώ να διεκδικήσω doa απο το plaisio ; 

Ναι εφόσον είναι  μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερών  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...