Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θελω να φτιαξω ενα pc,για να το χρησιμοποιω για την σχολη στην ειδικοτητα τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης(video games,web design),να σηκωνει τις γλωσσες προγραμματισμου(c++,open gl,php,unreal editor,half life,doom editor,3ds max),και να μου παιζει παιχνιδια οπως lol,dota 2 και αλλα τετοια...εχω σαν επιλογη το build στις εικονες.γνωμες για καποιο καλυτερο μεχρι 550-600 ευρω...

EB332B5C-3F91-4800-893A-2028C513466D.png

0BB9793D-31C8-44C2-A2C3-D525DFF0C930.png

Επεξ/σία από Microkiller
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Πλαίσιο θα άγοράσεις ?

Όλα είναι απο μέτριες εως πολύ κακές επιλογές 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ.

δεν με νοιαζει απο που θα τα παρω,αρκει να βγαλω ενα καλο build να μπορω να καλω τη δουλεια μου.γι’αυτο τα εβαλα εδω για να μου προτεινει καποιος καλυτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 175 παίρνεις τον 1600 ενώ στο πλαίσιο 180 τον 1400 :P

Μόνο lol και Dota δηλαδη;τίποτα πιο βαρύ; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

παιχνιδια εχω to xbox one s και παιζω.στον υπολογιστη μονο lol...πιο πολυ με νοιαζει να σηκωνει τις γλωσσες,ειδικα την 3ds max...

και μονος μου μπορω

Δημοσ.
Δημοσ.

H GTX1050ti για πιο δυνατή αλλά κοστίζει πλέον γύρω στα 190€ και η GT1030 (80€) που δεν αξίζει γιατί τη Δευτέρα κυκλοφορεί επεξεργαστής της amd με τα Vega 11 ενσωματωμένα γραφικά που από τα λίγα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται να είναι περίπου ισοδύναμα με την 1030.  

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

H GTX1050ti για πιο δυνατή αλλά κοστίζει πλέον γύρω στα 190€ και η GT1030 (80€) που δεν αξίζει γιατί τη Δευτέρα κυκλοφορεί επεξεργαστής της amd με τα Vega 11 ενσωματωμένα γραφικά που από τα λίγα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, φαίνεται να είναι περίπου ισοδύναμα με την 1030.  

δηλαδη πανω σε αυτην την μητρικη μονο της nvidia μπαινει,οχι καποια της amd??σορρυ που ρωταω απλα ειναι το πρωτο build που σκοπευω να κανω

Δημοσ.

όλες μπαίνουν, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Και εγω θα σου έλεγα να περιμένεις τον καινούργιο επεξεργαστή της amd Που θα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, έτσι θα εξοικονομήσεις κάποια χρήματα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, leros2004 είπε

όλες μπαίνουν, δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Και εγω θα σου έλεγα να περιμένεις τον καινούργιο επεξεργαστή της amd Που θα έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, έτσι θα εξοικονομήσεις κάποια χρήματα 

δεν θα χρειαστει να βαλω καρτα γραφικων με αυτον τον επεξεργαστη??

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Λόγω των τιμών που έχουν οι amd δεν συμφέρουν. Αν έκανε η RX560 4gb 130€ όπως πριν λίγο καιρό αυτή θα σου πρότεινα.

παντως αν τελικα χρησιμοποιησω τον ryzen 5 1400,θα συνεργαζεται κομπλε με τον g.skill aegis ή καλυτερα με τον vengeance ipx 2400mhz και 14 cas??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...