NeoklisKal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ωραια εξυπναδα φιλε ο καθενας με τον πονο του να σε και εσυ καλα που απαντησες
becoming_I Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Kercyn είπε Δεν άργησα ε; να σου πω την αλήθεια σε περίμενα πιο γρήγορα
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 21 λεπτά πριν, becoming_I είπε να σου πω την αλήθεια σε περίμενα πιο γρήγορα Είχα προπόνηση, πριν λίγο γύρισα σπίτι 1
kaliakman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αφού λοιπόν κάνεις ιδιαίτερα και δεν καταλαβαίνεις τίποτα από μια άσκηση που πήρες λύση από τις πρώτες απαντήσεις μήπως να μιλήσεις στον καθηγητή σου που είναι και ο αρμόδιος;
NeoklisKal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 καταρχας δεν πηρα καμια λυση μια βοηθεια πηρα η οποια θα με βοηθησει να λυσω το εν τεταρτο της ασκησης και καταδευτερον την ασκηση μου την εβαλε γιατι οπως σου ειπα καναμε τα βασικα απο λιστες και μου εδωσε αυτην την ασκηση να την λυσω τον ειπα οτι δεν γινεται διοτι δεν μπορεις να την λυσεις χωρις να ξες τα παντα σχεδον απο τις λιστες εγω μονο τα τελιως βασικα ξερω
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Έτσι είναι, σου μαθαίνουν κάποια βασικά πράγματα και μετά πρέπει εσύ να δεις πώς θα φέρεις πέρα αυτό που σου ανατίθεται. Τις περισσότερες φορές, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείς εσύ με το να μάθεις πώς γίνεται κάτι. Θα πάρεις λοιπόν τα βασικά πράγματα που ξέρεις και ψάχνοντας θα βρεις πώς να κάνεις αυτό που θέλεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενες.
NeoklisKal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 λοιπον για να τελιωνουμε δεν επρεπε να το ανοιξω το θεμα εξαρχης το εχω πει 100 φορες δεν προλαβαινω σε 10 ωρες απο τωρα να μαθω λιστες και να λυσω μια τετοια δυσκολη ασκηση.ΤΕΛΟΣ Καλο βραδυ σε ολους!
sundance_kid Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Σε πρόλαβα; Προσφέρομαι για 150€ να σου στείλω λυμμένο αυτό που θέλεις.
Lanike71 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Όταν διαβάζω "ξες" και "ρ μάγκες", κόβω λάσπη. Μήπως θέλετε και σχολιασμό του κώδικα πέρα από την προσπάθεια;
becoming_I Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Όταν διαβάζω "ξες" και "ρ μάγκες", κόβω λάσπη. Αυτό με τα deadlines είναι που εμένα με εκνευρίζει περισσότερο. Ύστερα απορούμε γιατί μερικοί απόφοιτοι των σχολών πληροφορικής δεν ξέρουν να συντάσσουν ούτε ένα bubblesort algorith.
k33theod Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η άσκηση έχει όντως μια δυσκολία και αυτή είναι ότι η σειρά στην οποία είναι τα τρία χρώμματα που ζητάει εφόσον γραφούν με ελληνικός χαρακτήρες είναι κόκκινο < πράσινο > μπλέ Για να γίνει το sort πρέπει να γραφεί ξεχωριστή συνάρτηση ή lambda function που να τα ταξινομεί έτσι κόκινο < πράσινο < μπλε κάτι που δεν είναι και το πιο απλό για αρχάριο. Με αγγλικούς χαρακτήρες δεν έχει πρόβλημα γιατί red > green > blue Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από k33theod
liakos18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, k33theod είπε Η άσκηση έχει όντως μια δυσκολία και αυτή είναι ότι η σειρά στην οποία είναι τα τρία χρώμματα που ζητάει εφόσον γραφούν με ελληνικός χαρακτήρες είναι κόκκινο < πράσινο > μπλέ Για να γίνει το sort πρέπει να γραφεί ξεχωριστή συνάρτηση ή lambda function που να τα ταξινομεί έτσι κόκινο < πράσινο < μπλε κάτι που δεν είναι και το πιο απλό για αρχάριο. Με αγγλικούς χαρακτήρες δεν έχει πρόβλημα γιατί red > green > blue Επειδή είμαι κι εγώ αρχάριος και το σκεφτόμουν αυτό που αναφέρεις μπορείς να μου περιγράψεις τι function μπορεί να γραφτεί για να το πετύχει; Εγώ αυτό που σκέφτηκα ήταν ένα dictionary που να αντιστοιχίζει το κάθε χρώμα με έναν αριθμό ανάλογα με τη σειρά που τα θέλω και να χρησιμοποιώ αυτή την αντιστοιχία για το sorting. Έτσι βέβαια ξεφεύγουμε από τις λίστες. Πώς μπορεί να γίνει αυτό χωρίς τη χρήση dict;
kaliakman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Φτιάχνεις custom compare function για την sort. Δεν είναι τόσο δύσκολο.
liakos18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, kaliakman είπε Φτιάχνεις custom compare function για την sort. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν ήξερα πώς να το ψάξω ακριβώς. Φαντάζομαι κάτι θα βρω ψάχνοντας για custom compare function. Θενκς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα