Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,θελώ κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει στην λύση μιας ασκήσης.Η άσκηση είναι η εξής:::Να φτιάξεις μία λίστα 20 θέσεων και να τα γεμίσεις με κόκκινο,πράσινο,μπλέ με τυχαία σειρά και μετά να τα βάλεις να εμφανίζονται στη σωστή σειρά (με βάση αυτήν την σειρά::κόκκινο,πράσινο,μπλέ);

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω βρει ενα τροπο το δοκιμασα αλλα δεν πετυχε μου βγαινει λαθος ολη η λυση..ξεχασα να πω οτι ειμαι καινουργιος στον προγραμματισμο ξεκινησα εδω και μισο μηνα αν μπορεις να με βοηθησεις να μου δωσεις την λυση πρεπει να παραδοσω την ασκηση μεχρι αυριο.Ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις τον κώδικα να τον δούμε; (Σε code tags για να είναι σωστό το indentation)

Επεξ/σία από becoming_I
Δημοσ.

το εσβησα αφου ηταν ολο λαθος δεν εχει σημασια εγω απλα θελω την λυση ρ μαγκες πρεπει να το δωσω μεχρι αυριο και δεν το εχω λυση ακομα.χρησιμοποιω την python 2.7 για να ξερετε.

Δημοσ.

ειναι εντελως λαθος becominh_I δεν γνωριζω απο λιστες ακομα τιποτα περα απο τα βασικα και μου εβαλε αυτην την ασκηση..Δεν γινεται να σου στειλω pm να τα βρουμε απο εκει για την λυση πραγματικα δεν εχω ξανα δυσκολευτει τοσο πολυ στην ζωη μου με ασκησεις 

Δημοσ.

Έχεις στείλει ήδη πμ σε μένα και φαντάζομαι σε αρκετούς άλλους και εκτός από το ότι γίνεσαι ενοχλητικός, δεν καταλαβαίνεις αυτό που σου λένε: άλλο να ζητάς να σου κάνουν μια εργασία (δεν παίζει) και άλλο βοήθεια για κάτι που δεν καταλαβαίνεις. Διάβασε το παράδειγμα και ξεκίνα να το παλεύεις, ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω οτι εχω γινει ενοχλητικος αλλα καταλαβε με πρεπει μεχρι αυριο να κανω αυτην την εργασια που δεν προλαβαινω γιατι δεν ξερω απο λιστες περα απο τα πολυ βασικα και δεν εχω πολυ χρονο να μπορεσω να ασχοληθω..συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος δεν θα ξαναενοχλησω .να στε καλα παντως σας ευχαριστω για τις βοηθειες σας 

εστω τουλαχιστων να βοηθησετε να μπορεσω να καταλαβω τη ακριβως χρειαζεται για να λυσω αυτην την ασκηση με αλλες παρομοιες με αυτην.πιστευω θα μπορεσω να βρω την λυση της.μου αρεσει ο προγραμματισμος γιατι σε βοηθαει σε πολλα πραγματα ομως δεν θελω να ζηταω πραγματα που δεν μπορουν να γινουν η να απαντηθουν

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι αν δεν έχεις κατανοήσει τις λίστες, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στην python εκτός από "Hello World". Πες ότι κάποιος φιλοτιμηθεί και στη δώσει τη λύση (που όπως είπαμε σε αυτό το forum αποκλείεται), μόνο κακό θα σου κάνει γιατί στην ουσία θα δώσεις μια ετοιματζίδικη λύση, χωρίς εσύ να έχεις αποκομίσει ΤΙΠΟΤΑ ως γνώση.

Αν σε ενδιαφέρει ο προγραμματισμός (και η Python) κάνε μια προσπάθεια παραπάνω και δώσε μας κάτι πάνω στο οποίο μπορούμε να σε συμβουλέψουμε (όχι να σου λύσουμε την άσκηση).

Φιλικά :)

Δημοσ.

Έχεις αρκετό χρόνο μέχρι αύριο, αν διαβάσεις λίγο και το ξεκινήσεις θα πάρεις και περισότερες βοήθειες.

Δημοσ.

εχω μια ιδεα αλλα μονο μεχρι εκει οπως ειπα ο προγραμματισμος μου αρεσει και θελω να ασχοληθω με αυτο δεν εχω χρονο μεχρι αυριο ομως που πρεπει να παραδωσω την εργασια να καταφερω να μαθω τις λιστες μονος μου και να λυσω την ασκηση που μου εβαλε ο καθηγητης μου.τελως παντων παιδια μη σας κουραζω δεν ειμαι ουτε τεμπελης ουτε θελω να μου τα δινουν ολα ετοιμα οτι εχω καταφερει μεχρι τωρα το εχω πετυχει με την αξια μου.τουλαχιστον μπορει να μη την λυσω την ασκηση αυτη το κακο ειναι οτι μαλλον θα σταματησω τα μαθηματα που κανω ιδιαιτερα και τον προγραμματισμο φυσικα.ενταξει ομως δεν πειραζει ευχαριστω πολυ μαγκες για οτι βοηθεια δωσατε το εκτιμαω πολυ να στε καλα και καλη συνεχεια

alou η ασκηση δεν ειναι μονο λιστες υπαρχουν και εντολες που δεν εχω κανει καθολου και δεν γνωριζω τιποτα τωρα εχω ξεκινησει τον προγραμματισμο και προσπαθω πολυ με ιδιαιτερα καθημερινα 

Δημοσ.

Κρίμα να το εγκαταλείψεις, έχεις κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια... ξανασκέψου το. Τουλάχιστον έχεις θράσος, κάτι θα καταφέρεις με αυτό.

Δημοσ.

το ξερω δεν προκειτε να σταματησω εφοσον το ανακαλυψα και ξεκινησα με αυτο δεν το αφηνω δεν φταιω εγω αλλος φταει που με εβαλε τετοια ασκηση.δν πειραζει εγινε και αυτο ολα για κατι γινονται σε αυτην την ζωη να σε καλα φιλε καλο βραδυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...