Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας στο φόρουμ.

Μου έφεραν ένα pc με αυτό το πρόβλημα. 

Ενώ πρακτικά ανοίγει, δεν φένεται να κάνει post η κάνει και δεν έχουμε σήμα. Μιας και δεν τον έφτιαξα εγώ κοίταξα επεξεργαστή για πάστα-στραβωμένα pins και είναι όλα εντάξει. 

Η κάρτα γραφικών λειτουργεί κανονικά σε άλλο pc που δοκίμασα, έχω δοκιμάσει με 4 σετ μνήμες σε όλα τα slot, διαφορετικό τροφοδοτικό με η χωρίς δίσκο ακόμα και χωρίς επεξεργαστή έτσι μήπως δώσει σήμα ότι δεν έχει επεξεργαστή και έφταιγε αυτός

Σύστημα 

ryzen 1200

asrock ab350m pro4 

cs 450 

gtx 1050 ti

και αρκετές μνήμες συμβατές με το combo

Επιπλέον δεδομένα : Το pc άνοιξε για να γίνει η εγκατάσταση windows (όχι από εμένα) freezare και από τότε δεν ξαναανοίγει (?). Όποια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. 

Το συγκεκριμένο το έχω ξανασυναντήσει μετά από καθάρισμα λόγο στατικού ηλεκτρισμού αλλά ποτέ να φρηζάρει όσο είναι ανοικτός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, gtajunkie είπε

Αν μπορείς, δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλο pc μήπως τυχόν φταίει αυτό.

γράφω οτι δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό

15 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Δεν ποστάρει καθόλου? Μήπως θέλει κάνα bios upadate..!

Δεν το σκέφτηκα αυτό καθώς μου είπαν ότι άνοιξε και είχαν φτάσει στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των windows και μετά κράσαρε. Έχω έναν 1400 εδώ που είναι συμβατός με όλα τα bios της μητρικής θα τον δοκιμάσω και αν παίζει θα κάνω

edit: δεν θέλει update τον υποστηρίζει κανονικά

11 ώρες πριν, cpc464 είπε

Τα διαγνωστικά led δουλεύουν? ποιό παραμένει ανοιχτό, ραμ,cpu,gpu?. ηχείο για πόστ έχεις βάλει?.

δεν ανάβει κάποιο led, δεν έχει buzzer

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Δεν το σκέφτηκα αυτό καθώς μου είπαν ότι άνοιξε και είχαν φτάσει στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των windows και μετά κράσαρε. Έχω έναν 1400 εδώ που είναι συμβατός με όλα τα bios της μητρικής θα τον δοκιμάσω και αν παίζει θα κάνω

edit: δεν θέλει update τον υποστηρίζει κανονικά

Δεν στο είπα με το σκεπτικό ότι δεν θα τον υποστηρίζει, απλά με τα bios upadate πολλές φορές φτιάχνουν  μικρό προβλήματα κάτι που ίσως να παίζει και εδώ, οπότε τσέκαρε αν θα παίξει μετά το update!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

δεν ανάβει κάποιο led, δεν έχει buzzer

Εχει σύνδεση για buzzer, είναι η δεύτερη απο κάτω δεξια, τα επάνω τέσσερα πίν, βάλε ένα ηχείο να δείς άν χτυπάει κάτι, led δέν είδα στο manual στο b350 θα έκαναν περικοπή μάλλον.

Δημοσ.

Περιττό να ρωτήσω αν έκανες clear cmos ε;

O 1400 λές ποστάρει οπότε μάλλον ο 1200 γιόκ.

Δημοσ.
Στις 2/11/2018 στις 9:40 ΠΜ, radiohead είπε

Περιττό να ρωτήσω αν έκανες clear cmos ε;

O 1400 λές ποστάρει οπότε μάλλον ο 1200 γιόκ.

Γράφει ότι τον υποστηρίζει. Όχι ότι δούλεψε. Δεν το ξεκαθαρίζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Γράφει ότι τον υποστηρίζει. Όχι ότι δούλεψε. Δεν το ξεκαθαρίζει.

Θεωρησα οτι κατεληξε στο edit αφου τον δοκιμασε στην πραξη. Εχεις δικιο δεν το ξεκαθαριζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...