zoranb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι έχει συμβεί με το σκάνδαλο το σχετικό με τη μείωση της ταχύτητας των iPhone? Μπορεί να κάνει κανείς αντικατάσταση της μπαταρίας του ως δώρο από την Apple με ελάχιστα χρήματα; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από zoranb
mistr4l Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, zoranb είπε Μπορεί να κάνει κανείς αντικατάσταση της μπαταρίας του ως δώρο από την Apple με ελάχιστα χρήματα; Ναι, με 39Ε. Τώρα πόσο δώρο είναι τα 39Ε δεν ξέρω, σίγουρα όμως πολύ καλύτερα από τα 80 (αν δεν κάνω λάθος) που θα σου ζητούσαν πριν. https://service.i-system.gr/nees-times-mpatarion-gia-iphone-apo-tin-apple/?gclid=EAIaIQobChMI4Z6Z-97y2AIVEd0bCh2N-gjbEAAYASAAEgJTGfD_BwE Από εκεί κ πέρα, περιμένουμε το νέο update όπου θεωρητικά θα σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θες μείωση cpu ή όχι, κλπ κλπ. Από εβδομάδα σκοπεύω να να τους ρωτήσω για το δικό μου 6άρι ώστε να κάνω αντικατάσταση γιατί ούτως ή άλλως έχει πέσει πολύ η μπαταρία, οπότε θα ενημερώσω.
zoranb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πως το καταλαβαίνεις πως έχει πέσει η μπαταρία του; Έχεις κάποιο app ή από εμπειρία;
mistr4l Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, zoranb είπε Πως το καταλαβαίνεις πως έχει πέσει η μπαταρία του; Έχεις κάποιο app ή από εμπειρία; Στο δικό μου από εμπειρία κυρίως. Βλέπω περίεργα 'αδειάσματα', από 80% ξαφνικά στο 60% ενώ το app 'Lirum Info lite' αναφέρει 'battery designed max = 1810mAh' και 'battery actual max = 1000mAh'. Αλλά γενικά το βλέπω στην χρήση. Από το ios 10 και μετά το γονάτισαν. Οπότε θα την αλλάξω γιατί το κινητό δεν έχει θέμα κατά τ'άλλα οπότε τα 40Ε τα βλέπω οκ για αλλαγή μπαταρίας από επίσημο κατάστημα apple.
zoranb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ποιό iPhone έχεις κ πόσο καιρό το έχεις; Eπίσης δεν έχω καταλάβει... η Apple γιατί αλλάζει τη μπαταρία; Για να διορθωθεί τι ακριβώς, κάποια κακή παρτίδα μπαταριών;
flyer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, zoranb είπε Πως το καταλαβαίνεις πως έχει πέσει η μπαταρία του; Έχεις κάποιο app ή από εμπειρία; Αν έχεις mac http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/ 2
mistr4l Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zoranb είπε Ποιό iPhone έχεις κ πόσο καιρό το έχεις; Eπίσης δεν έχω καταλάβει... η Apple γιατί αλλάζει τη μπαταρία; Για να διορθωθεί τι ακριβώς, κάποια κακή παρτίδα μπαταριών; Iphone 6 και το έχω από Dec. 2014. Βασικά με το ios 10 προέκυψαν θέματα με τις μπαταρίες κυρίως iphone 6 / 6s. Στην πορεία, η apple παραδέχτηκε πως μείωσε την απόδοση των iphone 6/6s σε όσα κινητά η μπαταρία είχε πέσει κάτω από 80% του capacity. Αυτό το έκανε κρυφά χωρίς να ενημερώσει τους χρήστες. Το σκεπτικό είχε ως εξής. 1. Αφήνουμε επιδόσεις του ios αλλά λόγω 'πεσμένης' μπαταρίας το κινητό κλείνει ή απλά υπάρχει battery drain. 2. Μειώνουμε επίδοση κινητού κι όλα καλά. Κάποιος το κατάλαβε, τους ξεμπρόστιασε και για να την βγάλουν καθαρή αποφάσισαν να μειώσουν την τιμή στις μπαταρίες των iphones από 6 και μετά. Η 'προσφορά' θα ισχύσει για όλο το 2018. Στο δικό μου από το ios 10 παρατήρησα κυρίως battery drain και το σημαντικότερο απότομες πτώσεις μπαταρίας κυρίως όταν έπεφτε κάτω από 40%. Πλέον η κατάσταση έχει γίνει λίγο τραγική οπότε θα αλλάξω μπαταρία και βλέπουμε. Αυτά εν ολίγοις.
zoranb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, flyer είπε Αν έχεις mac http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/ Στο iPhone 6S+, αγορά 08/2016, βρίσκεται στο 91.3% είναι η μπαταρία μου... καλό αυτό ή κακό;
mistr4l Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο iPhone 6S+, αγορά 08/2016, βρίσκεται στο 91.3% είναι η μπαταρία μου... καλό αυτό ή κακό; Μια χαρά είσαι. Παραπέρα, έχεις αντιληφτεί εσύ θέματα γενικότερα στο κινητό σου? Πτώση μπαταρίας, battery drain που λέμε κλπ? Στο δικό μου η μπαταρία βρίσκεται στο 55% για να καταλάβεις...
zoranb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Καλά εμένα είναι κ πιό νέο από το δικό σου κατά μερικά χρόνια, αλλά όχι δεν έχω προσέξει κάποιο θέμα με τη μπαταρία. να σου πω βέβαια πως δεν έχω αναβαθμίσει iOS και είμαι ακόμα στο 9!
mistr4l Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zoranb είπε Καλά εμένα είναι κ πιό νέο από το δικό σου κατά μερικά χρόνια, αλλά όχι δεν έχω προσέξει κάποιο θέμα με τη μπαταρία. να σου πω βέβαια πως δεν έχω αναβαθμίσει iOS και είμαι ακόμα στο 9! Έτσι εξηγούνται πολλά. Κατά πάσα πιθανότητα αν πας σε ios 10 θα δεις θέματα με την μπαταρία. Είναι καλή η δικιά σου ακόμα βέβαια και καινούριο το κινητό σου, αλλά το ios 10 τα διέλυσε όλα. Στο 11 τα ίδια. Μάλιστα έκαναν updates κι αντί επίλυσης του battery drain προσέφεραν καινούρια emojis. Άστα. Τραγικοί εκεί στην apple επί του συγκεκριμένου. Κάτσε με το ios 9 αν δεν υπάρχει ανάγκη για update.
zoranb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Να κάτσω στο 9 δε λέω, μόνο που φοβάμαι κ αυτά τα θέματα ασφαλείας που έχουν εμφανιστεί και σείστηκε το οικοδόμημα της Apple!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα