Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν φαγωθουν μετά δεν χρεώνεσαι το 1 ευρώ μέχρι να ενεργοποιήσεις το νέο πακέτο αν δεν έχει άλλα mb δωρεάν από άλλο πρόγραμμα; 

Δημοσ.

Για να μην χρεωθείς μπες με 3G στη διεύθυνση myinternet.cosmote.gr και ενεργοποίησε την υπηρεσία. 

Προσωπικά έχω μόνιμα ανοιχτό το 3G, κάνω online ανανέωση για να παίρνω δώρο gb και προσπαθώ να ανανεώνω πριν να κλείσει ο μήνας ώστε να μεταφέρονται και λεπτά που έχω από πακέτα ή κάποια mb από πάρε-μοίρασε κλπ. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Εάν δεν φαγωθούν, μεταφέρονται στο επόμενο;

Όχι.

18 ώρες πριν, tiniakos είπε

Όταν φαγωθουν μετά δεν χρεώνεσαι το 1 ευρώ μέχρι να ενεργοποιήσεις το νέο πακέτο αν δεν έχει άλλα mb δωρεάν από άλλο πρόγραμμα; 

Ενεργοποίησε το MyInternet στέλνοντας ΜΙ στο 1333.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής. Εμείς που έχουμε συμβόλαιο δεν έχουμε κανένα προνόμιο παρα μόνο του τίτλου του κορόιδου που τα σκάμε κάθε μήνα, ενώ εαν είσαι ανεξάρτητος με καρτούλες free, σου δίνουν τέτοιες παροχές!!!!! Μου δίνουν 600mb τον μήνα και μετά στο κλειδώνουν ή σου λένε... αγόρασε έξτρα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να ξαναενεργοποιήσουμε για το επόμενο ΣΚ και Καθαρά Δευτέρα γράφει, οπότε το νου σας. Μπορούμε και από σήμερα αν θέλουμε και στέλνει μνμ ότι θα μας ενημερώσει ξανά την Παρασκευη στις 18.00 όταν ενεργοποιηθούν τα 3gb.

Επεξ/σία από eric_in
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είναι για κάθε Σαββατοκύριακο ή όχι; imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f Η μόνο για 2

Screenshot_2018-02-12-23-07-10-523_gr.cosmote.whatsup.png

Παιδιά είναι για κάθε Σαββατοκύριακο ή όχι; imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.
8 ώρες πριν, salonika91 είπε

Παιδιά είναι για κάθε Σαββατοκύριακο ή όχι; imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f Η μόνο για 2

Screenshot_2018-02-12-23-07-10-523_gr.cosmote.whatsup.png

Παιδιά είναι για κάθε Σαββατοκύριακο ή όχι; imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258f

Για κάθε σκ μέχρι 4/3.

Δημοσ.

παιδιά εγώ το ενεργοποίησα από σήμερα μέσω του myinternet όπου το Gigask το εμφανίζει με χρέωση 0€ και το επιλέγεις. Μου απάντησε δε ότι είναι και η καθαρή δευτέρα μέσα.

Είχα ενεργοποιήσει και το προηγούμενο σκ κανονικά με το 1330 τότε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Homecinemakias είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω το εξής. Εμείς που έχουμε συμβόλαιο δεν έχουμε κανένα προνόμιο παρα μόνο του τίτλου του κορόιδου που τα σκάμε κάθε μήνα, ενώ εαν είσαι ανεξάρτητος με καρτούλες free, σου δίνουν τέτοιες παροχές!!!!! Μου δίνουν 600mb τον μήνα και μετά στο κλειδώνουν ή σου λένε... αγόρασε έξτρα!

Sorry που σου το λέω φίλε άλλα εσείς με τα συμβόλαια ναι είσαστε κορόιδα! 

Για πολλά χρόνια ήμουν και εγώ με άλλους 4 οικογενειακούς αριθμούς μεγάλα κορόιδα αλλά εδώ και 4 μήνες σωθήκαμε με τις κάρτες.

Συμφέρει ακόμη και να πληρώσεις για να ακυρώσεις το συμβόλαιο (αν δεν έχεις πάρει συσκευή)....και να το γυρίσεις σε κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκαθάρισε και λίγο το τοπίο για κοσμοκάρτα. Ήρθε τώρα sms που έγραφε ότι μπορώ να ενεργοποιώ την προσφορά κάθε ΣΚ για τα επόμενα 3 Σαβαττοκύριακα.

Καλείς το 1330 και σου δίνει την επιλογή

Αυτό ΣΚ είναι στην πραγματικότητα 3ήμερο καθως στην κλήση στο 1330 αναφέρουν και την Καθαρά Δευτέρα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, anonik είπε

Ξεκαθάρισε και λίγο το τοπίο για κοσμοκάρτα. Ήρθε τώρα sms που έγραφε ότι μπορώ να ενεργοποιώ την προσφορά κάθε ΣΚ για τα επόμενα 3 Σαβαττοκύριακα.

Καλείς το 1330 και σου δίνει την επιλογή

Αυτό ΣΚ είναι στην πραγματικότητα 3ήμερο καθως στην κλήση στο 1330 αναφέρουν και την Καθαρά Δευτέρα

Για το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας είναι 3ημερο, για τα υπόλοιπα σαββατοκύριακα είναι από Παρασκευή 18:00 έως Κυριακή 23:59.

Δημοσ.
Στις 12/2/2018 στις 3:24 ΜΜ, Homecinemakias είπε

Αυτοί με συμβόλαια δυστυχώς είναι τα κορόιδα. Βάζω μια 10αρα το 2 μηνο έχω πάντα 10 15gb που τα ανανεώνω συνέχεια με το πάρε μοίρασε και με 4 ευρώ έχω 600 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους το μήνα. Ποτέ συμβόλαιο χρόνια πέταγα τα χρήματα μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...