Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Έχω αυτό το router της D-Link. Έχω συνδέσει στην ethernet θύρα 1 το modem της Cosmote και στις θύρες 2-3-4 έχω συνδέσει κονσόλες κλπ. Το θέμα μου είναι ότι χρειάζομαι άλλη μία ethernet θύρα. Αν βγάλω το modem από την θύρα 1 και το συνδέσω στη θύρα που γράφει «Internet», τότε καμία άλλη συσκευή δεν παίρνει internet, ενώ αυτή είναι η σωστή συνδεσμολογία σύμφωνα με τον εαυτό μου. Καμιά ιδέα πως να κάνω την θύρα internet να δουλέψει;
RogueRetired Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σου φίλε. Προφανώς δεν μπορείς να βάλεις άλλες συσκευές στο ήδη υπάρχον router. Μπορείς όμως να αγοράσεις ένα απλό switch 5port (όσο πιο φθηνό βρεις) και να βγάλεις μία θύρα από το router σου, να την ενώσεις με το νέο σου switch και αμέσως έτσι θα έχεις όλες τις θύρες του νέου σου switch διαθέσιμες για να βάλεις ότι συσκευή χρειάζεσαι. Είναι πολύ απλό σαν συνδεσμολογία και με πολύ μικρό κόστος. 1
isay Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Εναλλακτικά αν σου εχει μείνει κάποιο παλιο router το κάνεις αυτό switch. Κέρδος το κόστος, χασουρα οι επιπλεον πριζες ρευματος και το ρυθμισμα (ειναι απλο)
spectaculator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Στο δικό μου D-link όταν κάρφωσα το switch, ότι συνδέσω στο switch δε βγαίνει έξω. Τι μπορεί να κάνω λάθως;
mad-proffessor Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το dlink είναι modem-router ή σκέτο router? Κάντα ένα full reset ή power cycle και τα δύο.
VirusX2gr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/9/2018 στις 3:45 ΜΜ, Malthador είπε Έχω αυτό το router της D-Link. Έχω συνδέσει στην ethernet θύρα 1 το modem της Cosmote και στις θύρες 2-3-4 έχω συνδέσει κονσόλες κλπ. Το θέμα μου είναι ότι χρειάζομαι άλλη μία ethernet θύρα. Αν βγάλω το modem από την θύρα 1 και το συνδέσω στη θύρα που γράφει «Internet», τότε καμία άλλη συσκευή δεν παίρνει internet, ενώ αυτή είναι η σωστή συνδεσμολογία σύμφωνα με τον εαυτό μου. Καμιά ιδέα πως να κάνω την θύρα internet να δουλέψει; Κατι εχεις σετταρει λαθος και παραδοξως δουλευει. Η σωστη συνδεση ειναι να συνδεσεις την wan port του moden σου με την ΙΝΤΕΡΝΕΤ port του DLINK και μετα να σετταρεις το dlink σωστα ωστε να παιξει. Εγω θα προτεινα να το βαλεις ως access point διδοντας του μια διαφορετικη ip πχ αν το modem εχει 192.168.1.1 δωσε 192.168.2.1 και επισης να κλεισεις τον dhcp του dlink. Ετσι θα δουλευουν ολα σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα