Peter04 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα παιδια δεν ηξερα που αλλου να αρχισω αυτο το θεμα απλα για να εχουμε τα ματια μας 14 και αμα ηρθε και σε καποιον αλλο ας το πει .Λοιπον ανοιγω το μαιλ μου σημερα και βλεπω οτι εχω ενα μηνυμα και καλαα απο την apple που λεει οτι ο λογαριαμσος μου εχει απενεργοποιηθει ριξτε και εσεις μια ματια.Κανει και μπαμ απο το μαιλ αποστολης .Απλα προσοχη μην πατησει κανεις πανικοβλητος το επαληθευω.Δεν ξερω τι θα γινει και ουτε σκοπευω να μαθω .Ευχαριστω 1
lek88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Peter04 είπε Καλημερα παιδια δεν ηξερα που αλλου να αρχισω αυτο το θεμα απλα για να εχουμε τα ματια μας 14 και αμα ηρθε και σε καποιον αλλο ας το πει .Λοιπον ανοιγω το μαιλ μου σημερα και βλεπω οτι εχω ενα μηνυμα και καλαα απο την apple που λεει οτι ο λογαριαμσος μου εχει απενεργοποιηθει ριξτε και εσεις μια ματια.Κανει και μπαμ απο το μαιλ αποστολης .Απλα προσοχη μην πατησει κανεις πανικοβλητος το επαληθευω.Δεν ξερω τι θα γινει και ουτε σκοπευω να μαθω .Ευχαριστω Κάνει μπαμ ότι είναι ψέυτικο! Απλά το διαγράφεις χωρίς επαλήθευση και τέτοια. Είναι συχνό φαινόμενο αυτού του είδους τα email. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
Peter04 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) εννοειται οτι διαγραφτηκε και εγινε αναφορα απλα να μην την πατησει κανεις . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Peter04 1
kinhthra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Peter04 είπε εννοειται οτι διαγραφτηκε και εγινε αναφορα απλα να μην την πατησει κανεις . Έλα βρε σου έχει στείλει εμαιλ ο ίδιος ο Tim Cook
kormos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Έχει πολύ πλάκα το μήνυμα όπως έχει γραφτεί... Ειδικά αυτή η γραμματοσειρά
panagiotis54 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 κοιτα να δεις μου ηρθε και εμενα σε 2 emails μου...πρεπει να το ειχα ξαναδει πριν κατι χρονια...και στην αδερφη μου που ειναι τερμα αχρηστη απο τεχνολογια και δεν εχει καν iphone και μου ελεγε τωρα τι κανουμε?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα