Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Balrog είπε

Θέλει λίγο προσοχή με αυτές τις οδοντόβουρτσες που έχουν ψηλές στροφές γιατί μπορούν να φάνε σιγά σιγά την αδαμαντίνη και μετά έχουμε ευαισθησίες για την υπόλοιπη ζωή μας. Έχει αναφερθεί και από τους οδοντίατρους του φόρουμ αρκετές φορές.

Οπότε τις χρησιμοποιούμε σε χαμηλή ταχύτητα?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/10/2018 στις 4:11 ΜΜ, louben είπε

Εχω την 5000 Pro Triumph και αρχιζει σταδιακα να παραδιδει πνευμα η μπαταρια. Για τους γνωστες αντικαθισταται η Μπαταρια (ευκολα ή δυσκολα?). Αξιζει τον κοπο.

Αν οι απαντησεις στα ανω ειναι αρνητικες πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την εν λογω (η οποια βεβαια απο οτι βλεπω στην περιγραφη εχει Ρωσικους χαρ/ρες στο κουτι με ο,τι αυτο συνεπαγεται).

Εγγυηση;

Δημοσ.

Ειναι 7 ετιας αλλα ετσι και αλλιως νομιζω οτι παντου οι μπαταριες εχουν Περιορισμενη εγγυηση.

Απο οτι ξερω ο δησιος στην Αθηνα αλλαζει μπαταριες σε αντιστοιχες συσκευες αλλα δυστυχως ειμαι Χανια. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιον να το κανει.

Κριμα παντως γιατι απο την οδοντοβουρτσα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Και κατι αλλο ρε παιδια. Η δικια μου ειχε και οθονη εξτρα η οποια και ειναι πολυ βολικη αφου μολις ξεκιναει η οδοντοβουρτσα βγαζει χρονο πλυσιματο , κτλ.

οι καινουργιες εχουν bluetooth. Θα ανοιγουμε δηλαδη καθε φορα το κινητο ν ασυνδεομαστε με την εφαρμογη η θα εχουμε μονιμα ενα παλιο κινητο με την εφαρμογη στο μπανιο εν ειδη οθονης? Χαζομαρα δεν ειναι?

Δημοσ.

και γω παρελαβα, μια χαρα δειχνει, ειχα βεβαια μια δυσκολια να την συνδεσω με την εφαρμογη δεν ξερω τι λαθος εκανα στο τελος τα καταφερα, 

Δημοσ.

Και εγώ παρέλαβα σήμερα το βραδάκι οπότε τώρα φορτίζει και αύριο πρωί θα πέσει ένα βούρτσισμα... Μεσημέρι bluetooth connection... Άντε καλοδουλευτές να είναι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, skaros1 είπε

και γω παρελαβα, μια χαρα δειχνει, ειχα βεβαια μια δυσκολια να την συνδεσω με την εφαρμογη δεν ξερω τι λαθος εκανα στο τελος τα καταφερα, 

και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω το pair! Μετά από 15 προσπάθειες τα κατάφερα...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...