Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εβαλα και εγω παραγγελια (εχω την 750 προ και ηθελα αλλαγη στα βουρτσακια),απο επαρχια ,εβαλα και το κουπονι 40 ευρω με δωρεαν μεταφορικα.με το paypal δε μου περναγε η παραγγελια και εβαλα για καταθεση στη γιουρομπανκ.για να δουμε την δευτερα ελπιζω να μην αλλαξει κατι,

θενκς τοπικ σταρτερ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ok τοτε . απλα  ειδα τις παρατηρησεις στο αντιστοιχο τοπικο του ΑΜΑΖΟΝ και ειπα να τις μοιραστω μαζι σας.

Δυο ερωτησεις.

ΟΠως προανεφερα εχω την 5000. Ειναι ευκολη η αλλαγη της μπαταριας και αξιζει τον κοπο ?
Επισης η 5000 συνοδευοταν και απο την οθονη η οποια και με εχει καταβολεψει. Επειδη η εν λογω εχει ΒΤ το οποιο και σημαινει κινητο κτλ μπορει η οδοντοβουρτσα του θεματος να συνεργαστει μ ετην οθονη που ηδη εχω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δεν δέχεται πληρωμή με paypal αν η κάρτα είναι από εθνική τράπεζα. Θέλει από aplhabank η Eurobank το οποίο είναι  τραγικό. Παιδεύτηκα 1 ώρα γιατί νόμιζα ότι κόλησε το paypal. Αναγκάστηκα να κάνω τραπεζική κατάθεση μιας και δεν είχα χρήματα στην κάρτα της Alphabank. Το λέω μπας και αποφύγει και κανάς άλλος την ταλαιπωρία.

Επεξ/σία από Passionate
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Passionate είπε

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα δεν δέχεται πληρωμή με paypal αν η κάρτα είναι από εθνική τράπεζα. Θέλει από aplhabank η Eurobank το οποίο είναι  τραγικό. Παιδεύτηκα 1 ώρα γιατί νόμιζα ότι κόλησε το paypal. Αναγκάστηκα να κάνω τραπεζική κατάθεση μιας και δεν είχα χρήματα στην κάρτα της Alphabank. Το λέω μπας και αποφύγει και κανάς άλλος την ταλαιπωρία.

εμενα δε δεχτηκε ουτε απο εθνικη,ουτε απο postcredit παντως

Δημοσ.

Από το συγκεκριμένο μαγαζί αγοράζω πάνες για το μωρό εδώ και κάμποσο καιρό και ποτέ δεν πέρασε paypal αγορά. Με κατάθεση αγοράζω( ευτυχώς που υπάρχει και το ebanking )

Στο paypal έχω περασμένες 2 κάρτες μία eurobank και μια alpha

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει λίγο προσοχή με αυτές τις οδοντόβουρτσες που έχουν ψηλές στροφές γιατί μπορούν να φάνε σιγά σιγά την αδαμαντίνη και μετά έχουμε ευαισθησίες για την υπόλοιπη ζωή μας. Έχει αναφερθεί και από τους οδοντίατρους του φόρουμ αρκετές φορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...