realchef1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 https://www.welovesupermarket.gr/oral-b-smart-4000-epanafortizomeni-ilektriki-odontovoyrtsa Με την χρηση του κωδικου FEB5 , εχει επιπλεον εκπτωση 5 ευρω https://www.skroutz.gr/s/12865635/Oral-B-Smart-4-4000.html σκρουτζ επομενη τιμη 56.90 3
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Spoiler Spoiler Ανταλλακτικά και τέτοια, φτηνά είναι;
alpo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή οδοντόβουρτσα. Την είχα πάρει στα 56€ πριν λίγο καιρό και άξιζε τα λεφτά της. Βλέπεις πραγματικά διαφορά στο βούρτσισμα σε σχέση με τις απλές χειροκίνητες. Είναι το entry level μοντέλο στις smart για την Oral-B. Με Bluetooth για σύνδεση με το κινητό και χρήση της πολύ καλής εφαρμογής Oral-B app. Διαθέτει και αισθητήρα πίεσης κατά την διάρκεια του βουρτσίσματος. Προσοχή όμως στο μοντέλο. Η Oral-B Smart 4 4000 είναι διαφορετική από την παλιότερη Oral-B Pro 4000 που εκτός από την έλλειψη smart δυνατοτήτων, έχει και βελτιωμένη σε διάρκεια μπαταρία λιθίου. Μπαίνω σε πειρασμό να πάρω και μια δεύτερη. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από alpo
page hamilton Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κλικάρω το link και μου βγάζει: Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα, (έχω κάνει registration)!! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από page hamilton
supermarioarv Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Και σε εμένα το ίδιο. Πιθανότατα τελείωσε η προσφορά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα...
elvor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Είναι ξανά διαθέσιμη αλλά δεν δουλεύει το κουπόνι.
alpo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασα τωρα σαν επισκέπτης και δουλεύει το κουπόνι.
dimoskoutr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ τον ts έψαχνα μια προσφορά γιατί η προηγούμενη oral b μου τα έπαιξε η μπαταρία μετά από 5 χρόνια χρήσης... Είχα χάσει τα 32 ευρώ για την oral b 2 pro 2000 του Κωτσόβολου πριν λίγο καιρό... Αλλά θεωρώ ότι αυτή είναι καλύτερη προσφορά τελικά... Ακόμη και τώρα την 2000 την βρίσκεις χωρίς προσφορά πάνω από 40 χωρίς μεταφορικά... Οπότε αυτή σούπερ.
skaros1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 εκανα και γω παραγγελια απλα γραφει για το κουπονι FEB5 Έκπτωση για κατοίκους Αττικής δεν ξερω τι παιζει !!! εγω μενω επαρχια και την παραγγελια την δεχτηκε το συστημα επσιης δεχονται και δοσεις με την πιστωτικη (ατοκα)
louben Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εχω την 5000 Pro Triumph και αρχιζει σταδιακα να παραδιδει πνευμα η μπαταρια. Για τους γνωστες αντικαθισταται η Μπαταρια (ευκολα ή δυσκολα?). Αξιζει τον κοπο. Αν οι απαντησεις στα ανω ειναι αρνητικες πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την εν λογω (η οποια βεβαια απο οτι βλεπω στην περιγραφη εχει Ρωσικους χαρ/ρες στο κουτι με ο,τι αυτο συνεπαγεται).
someone- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ποσο πανε ρε παιδια τα βουρτσακια για αυτην και λαθε ποτε περιπιυ θελουν αλλαγη; δεν εχω καθολου ηλεκτρικη και το ψηνω καιρο.
alpo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, someone- είπε ποσο πανε ρε παιδια τα βουρτσακια για αυτην και λαθε ποτε περιπιυ θελουν αλλαγη; δεν εχω καθολου ηλεκτρικη και το ψηνω καιρο. Από 5€ έως και 2,65€ το τεμάχιο περίπου μπορείς να βρείς τα Cross Action, που είναι τα καλύτερα για γενική χρήση. Oral-B Cross Action Και αλλαγή ανά 4 μήνες περίπου. Η οδοντόβουρτσα έχει ήδη στο κουτί της δύο ανταλακτικά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από alpo 1
louben Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 ΠΑιδια ψαχνοντας λιγο το θεμα ειδα οτι η συγκεκριμενη σειρα , συμφωνα με καποιους, εχει θεμα στη διαρκεια ζωης της μπαταριας(δειτε τις τελευταιες παρατηρησεις απο το Αγγλικο ΑΜΑΖΟΝ). Εχει αντικατασταθει απο το 4000Ν Που εχει σαφως καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια της.
athanaso77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, louben είπε ΠΑιδια ψαχνοντας λιγο το θεμα ειδα οτι η συγκεκριμενη σειρα , συμφωνα με καποιους, εχει θεμα στη διαρκεια ζωης της μπαταριας(δειτε τις τελευταιες παρατηρησεις απο το Αγγλικο ΑΜΑΖΟΝ). Εχει αντικατασταθει απο το 4000Ν Που εχει σαφως καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια της. H Smart 4 4000 (που είναι αυτή που έχουμε εδώ) βγήκε το καλοκαίρι του 2017 και αποτελεί την αναβάθμιση της SmartSeries 4000 με αρκετές αλλαγές και σημαντικότερη της προσθήκη μπαταρίας λιθίου. To 4000N σημαίνει απλά ότι συνοδεύεται από CrossAction brush heads ενώ μπορεί να βρεθεί και 4000S που συνοδεύεται από SensiClean brush heads. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από athanaso77 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα