eric_in Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα.Πήγα να κάνω clone disk σε λάπτοπ για να βάλω ssd με το AOMEI Partition Assistant και κάτι συνέβει και αυτό σταμάτησε.Έγινε restart στο λαπτοπ και από τότε δεν προχωράει ούτε με κανονικό format στον ssd.(να περάσω τα win απ την αρχή).Βάζω τον ssd σε κουτάκι εξωτερικό και βλέπω ότι έχει φτιάξει ένα μικρό partiotion(650mb) λογικά του συστήματος και υπάρχει και ένα μεγάλο που δεν έχει γίνει ακόμα format.Προσπαθώ να σβήσω το μικρό και μέσα απο το AOMEI Partition Assistant και από την διαχείριση δίσκων των win και από κοσνόλα με diskpart και τπτ.Στο refresh αυτό είναι και πάλι εκεί.Προσπαθώ να κάνω format το μεγάλο και δεν το κάνει ούτε αυτό. Να έχει πρόβλημα ο sdd;Απ το κουτί του βγήκε καινούργιος. Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ.
Dr_73 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είμαι ο πιο ειδικός, αλλά αν κάνεις boot σε live gparted ;;; 1
EddieObscurant Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ό,τι σου ειπε ο Dr_73 απο πάνω bootαρε με gparted και απο το μενου επέλεξε create new partition table αν δεν γίνεται είναι θέμα του ssd
eric_in Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα το κοιτάξω το βράδυ και θα σας πω.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από eric_in
eric_in Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τπτ παιδιά.Ούτε φορματ τον κάνει ούτε delete το partition το μικρό ούτε το μεγάλο. Μάλλον για επιστροφή με βλέπω.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των win όταν σου βγάζει τα partitions ούτε από εκεί μπορείς να τα κάνεις delete?
eric_in Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα.Δεν γίνεται από πουθενά. Ούτε από την εγκατάσταση που γράφει ο BlueBlood7 ούτε με άλλο πρόγραμμα.Δοκίμασα άλλα 2. Δοκίμασα και το gparted που είχαν πει τα παιδιά αλλά και από ubuntu. Ότι και να κάνεις αν δεν πετάξει error εκείνη τη στιγμή, τότε στο refresh επανέρχεται όπως ήταν πριν. Παράξενα πράγματα. Σε φορματ απ τα win απλά δεν προχωράει. Τον επέστρεψα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ όλους.
kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, eric_in είπε Καλησπέρα.Δεν γίνεται από πουθενά. Ούτε από την εγκατάσταση που γράφει ο BlueBlood7 ούτε με άλλο πρόγραμμα.Δοκίμασα άλλα 2. Δοκίμασα και το gparted που είχαν πει τα παιδιά αλλά και από ubuntu. Ότι και να κάνεις αν δεν πετάξει error εκείνη τη στιγμή, τότε στο refresh επανέρχεται όπως ήταν πριν. Παράξενα πράγματα. Σε φορματ απ τα win απλά δεν προχωράει. Τον επέστρεψα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ όλους. Ποιάς εταιρείας είναι; *Να μαντέψω, της adata ή άλλης ?
kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, eric_in είπε Ένας patriot 120 gb. Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση. Έχω αντιμετωπίσει 2 προβλήματα με adata ο ένας σε 6μηνο έφτασε "ζωή" 2% και σκέφτηκα μην ήταν και εσένα.
eric_in Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ένας adata που έχω, παίζει μια χαρά μήνες τώρα.Δεν έχει ζοριστεί βέβαια.Σε ένα λάπτοπ τον έχω που ανοίγει μια στο τόσο.Με βάζεις σε σκέψεις....
kormos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, eric_in είπε Ένας adata που έχω, παίζει μια χαρά μήνες τώρα.Δεν έχει ζοριστεί βέβαια.Σε ένα λάπτοπ τον έχω που ανοίγει μια στο τόσο.Με βάζεις σε σκέψεις.... Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο ή όχι αλλά σίγουρα δεν ξαναπλησιάζω εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα