Προς το περιεχόμενο

Turbo-X LED 50" Full HD, Smart, WiFi, DVB-T2 -> 299 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, greed είπε

Γαμωτο...και έβαλα τον αδερφό μου και την πήρε 399 που είχε ξαναβγεί σε προσφορά 2-3 βδομάδες πριν, δεν του το λέω, θα με βρίζει :D

Μια χαρά τηλεόραση πάντως είναι, απλά συντονιστε τα hd κανάλια όσοι την πάρετε. Κι ο ήχος της του φάνηκε λίγος σε σχέση με την LG που είχε, αλλά την έχει συνδέσει με home cinema και είναι μια χαρά. Πάρα πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά της!

Επεξ/σία από Alxnks
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alxnks είπε

DVB-T2 (το οποίο δεν ξέρουμε αν και πότε θα αρχίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα, της γρήγορης ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών) λέει στα  τεχνικά χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει.

Και το panel θα είναι vestel, όπως και της "επώνυμης" τώρα πια blaupunkt.

Άρα, με 20€ παραπάνω, έχει κάποιος panel ίδιας ποιότητας αλλά 1 ιντσα παραπάνω, smart, WiFi, dlna, miracast, Netflix, όλα σε ένα πακέτο.

Το  πάνελ δεν είναι Vestel ( Γιατί έχει κατασκευή Σλοβακία ,το βρίσκεις αυτό με ένα απλό google του part number ) ... οπότε μην γράφουμε  ελαφρά την καρδιά κάτι που μπορεί να είναι λαθος.  (  γιατί παίρνουμε κόσμο στο λαιμό μας , για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω σε εσένα στο δίπλα νήμα το διάβασες λογικά ) , Τώρα για αυτή εδώ, δεν λέω ότι η συγκεκριμένη είναι μάπα ούτε ότι είναι χειρότερη από την άλλη ,  γιατί δεν έχω εικόνα της. ( Ωστόσο από προσωπικές αγορές Χ προϊόντων δεν έχων μείνει ευχαριστιμένος )

Μια εμπειρία που είχα τελευταία με tv  turbo X ( όχι του θέματος! ) από φιλικό σπίτι που είχα πάει πριν 2 μήνες , είχα δει ένα μοντέλο το οποίο μου έκανε καλή εντύπωση αρχικά  για digea μιλάω πάντα ( τώρα πόσο καιρό την έχει δεν ξέρω ). 

Όσο για το πάνελ δίπλα , κάποιος είπε για Lg ( δεν ξέρω αν ισχύει γιατί δεν έψαξα να πω την αλήθεια ) αν ισχύει όμως καμία σχέση δεν έχουν. 

Τα λοιπά στοιχεία WiFi, dlna, miracast, Netflix ( είναι μεν θετικά ) ωστόσο δεν είναι κριτήρια αγοράς.... πόσο μάλλον σε φθηνές tv που αρχικά πρέπει να δούμε αν η εικόνα τους είναι αξιοπρεπή .

Αλλιώς είναι σαν να έχεις Lada με ζάντα και μπουρί! ;):D

Δημοσ.
14 ώρες πριν, cineaste είπε

Είναι σοβαρός λόγος όταν η Blaupunkt στα ίδια χρήματα το υποστηρίζει και θα αναγκαστείς να πληρώσεις ένα 10% της αξίας της τουλάχιστον για να μπορείς να λαμβάνεις σήμα σε μερικά χρόνια.

Όπως το βλέπει κανείς. Για εμένα το να πάρω ένα δέκτη με 30€ αν και όποτε χρειαστεί δεν είναι λόγος να μη πάρω τώρα μια τηλεόραση που κατά τα άλλα με καλύπτει. 

Κι αυτές που είχαμε χωρίς mpeg 4 δεν τις πετάξαμε όταν ήρθε η digea :)

3 ώρες πριν, Alxnks είπε

Γαμωτο...και έβαλα τον αδερφό μου και την πήρε 399 που είχε ξαναβγεί σε προσφορά 2-3 βδομάδες πριν, δεν του το λέω, θα με βρίζει :D

Μια χαρά τηλεόραση πάντως είναι, απλά συντονιστε τα hd κανάλια όσοι την πάρετε. Κι ο ήχος της του φάνηκε λίγος σε σχέση με την LG που είχε, αλλά την έχει συνδέσει με home cinema και είναι μια χαρά. Πάρα πολύ τίμια επιλογή για τα λεφτά της!

Ας δυναμώσει και λίγο τον ήχο μέσα από το μενού αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Δημοσ.
1 hour ago, zio10 said:

Όπως το βλέπει κανείς. Για εμένα το να πάρω ένα δέκτη με 30€ αν και όποτε χρειαστεί δεν είναι λόγος να μη πάρω τώρα μια τηλεόραση που κατά τα άλλα με καλύπτει. 

Κι αυτές που είχαμε χωρίς mpeg 4 δεν τις πετάξαμε όταν ήρθε η digea :)

Δεν είναι το θέμα τα 30 ευρώ (αν και δεν είναι αμελητέο επί του συνολικού ποσού), αλλά εμένα η γιαγιά μου για παράδειγμα δε μπορεί να χειριστεί το δέκτη, οπότε γιατί να μη πάρω το μοντέλο που παρέχει όλα αυτά που θέλω?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cineaste είπε

Δεν είναι το θέμα τα 30 ευρώ (αν και δεν είναι αμελητέο επί του συνολικού ποσού), αλλά εμένα η γιαγιά μου για παράδειγμα δε μπορεί να χειριστεί το δέκτη, οπότε γιατί να μη πάρω το μοντέλο που παρέχει όλα αυτά που θέλω?

Εντάξει υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις. Απλά δεν συμφωνώ με το πρώτο σου μήνυμα που είπες αν δεν έχει δεκτή μην την πάρετε. Για κάποιον μπορεί να μην είναι σημαντικό αυτό.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Alxnks είπε

To σκεφτομαι και εγω.. αλλα θελω να παω να τη δω καπου.. Γενικα της f&u... το καλο ειναι πως εχουν ελαχιστη καταναλωση αν ειναι οπως τα λενε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...