Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-Turbo-x-50-Txv-5050smt-TXV-5050SMT.htm Turbo-X LED TV TXV-5050SMT 50" Full HD, Smart, WiFi, Netflix app, DVD-T2, DLNA, Miracast Ναι, Turbo-X, αλλά πιστεύω για κάποιον που ψάχνει κάτι απλό, είναι καλή σε αυτή την τιμή (299 ευρώ). Η αμέσως επόμενη με τα ίδια χαρακτηριστικά (50αρα, Full HD, Smart, Wifi, DVD-T2), ξεκινάει στο skroutz από 440 ευρώ. https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/236412_356336_358642_533174_746260/Smart-TV-Full-HD-48-50-wifi-ensomatomeno-dektis-dvb-t2.html Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Alxnks 1 1
pntzamilis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Turbo x ξξξξξξ Μακριά Για τις τηλεοράσεις turbo-x τουλάχιστον παλιότερα ακούγονταν καλά λόγια (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα turbo-x που πραγματικά είναι να τα αποφεύγεις...). Άλλαξε κάτι ή είχα καταλάβει λάθος; Έχεις προσωπική εμπειρία από τηλεόραση turbo-x ;
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pntzamilis είπε Για τις τηλεοράσεις turbo-x τουλάχιστον παλιότερα ακούγονταν καλά λόγια (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα turbo-x που πραγματικά είναι να τα αποφεύγεις...). Άλλαξε κάτι ή είχα καταλάβει λάθος; Έχεις προσωπική εμπειρία από τηλεόραση turbo-x ; Ούτε θέλω προσωπικη εμπειρία ούτε καμία εμπειρία από προϊόν turbo-x Πάντως όσοι γνωστοί και φίλοι είχαν τους έβγαλαν ζημιά.
fastnq2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pntzamilis είπε Για τις τηλεοράσεις turbo-x τουλάχιστον παλιότερα ακούγονταν καλά λόγια (σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα turbo-x που πραγματικά είναι να τα αποφεύγεις...). Άλλαξε κάτι ή είχα καταλάβει λάθος; Έχεις προσωπική εμπειρία από τηλεόραση turbo-x ; Εχω εδω και 3 χρονια μια 32αρα που την ειχα παρει σε τιμη χωμα και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα. 2
fysikos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 τηλεοράσεις turbox με την παλιοτερη να την εχω αγορασει πριν 3 χρονια και παίζουν αψογα. Στην συγκεκριμένη με "χαλάει" οτι δεν είναι 4κ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από fysikos 1
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 OEM αμφιβόλου ποιότητας με αυτοκόλλητο TuVlo X 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Παίρνεις την blaunpukt 3 posts πιο κάτω, της κουμπωνεις ενα κινεζακι dongle τίμιο και με τα ιδια λεφτά είσαι αρκετά καλυτερα.
millboc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα μια 26άρα που έχω μου χάλασε ο ψηφιακός δέκτης 1 βδομάδα πριν λήξει η 2ετία. Μου την έφτιαξαν και από τότε (2 χρόνια πριν) παίζει. Πολύ απλοϊκό μενού και πολύ αργές αλλαγές καναλιών...
liakos356 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέχρι πρόσφατα, ήταν Vestel τούρκικες. Καλές για τα λεφτά τους.
cineaste Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δε βλέπω αν υποστηρίζει hevc, αν δεν έχει μην την αγοράσετε!
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, cineaste είπε Δε βλέπω αν υποστηρίζει hevc, αν δεν έχει μην την αγοράσετε! Τι είναι αυτό; Το καινούργιο πρότυπο; Εντάξει δε νομίζω να είναι και λόγος να μη πάρει κάποιος μια (ειδικά φτηνή) τηλεόραση! Η δικιά μου εμπειρία από turbo x tv δεν ήταν και η καλύτερη πάντως, λίγο μετά τα δύο χρόνια σταμάτησε να δείχνει εικόνα και έπαιζε μόνο ήχος. Η επισκευή ήταν ασύμφορη. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
cineaste Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Είναι σοβαρός λόγος όταν η Blaupunkt στα ίδια χρήματα το υποστηρίζει και θα αναγκαστείς να πληρώσεις ένα 10% της αξίας της τουλάχιστον για να μπορείς να λαμβάνεις σήμα σε μερικά χρόνια.
Alxnks Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) DVB-T2 (το οποίο δεν ξέρουμε αν και πότε θα αρχίσει να λειτουργεί στην Ελλάδα, της γρήγορης ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών) λέει στα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει. Και το panel θα είναι vestel, όπως και της "επώνυμης" τώρα πια blaupunkt. Άρα, με 20€ παραπάνω, έχει κάποιος panel ίδιας ποιότητας αλλά 1 ιντσα παραπάνω, smart, WiFi, dlna, miracast, Netflix, όλα σε ένα πακέτο. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από Alxnks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα