Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για οικονομικό μηχανικό πληκτρολόγιο από Κίνα, ποια η γνώμη σας γι' αυτό που παρουσιάζει ο τύπος στο βίντεο;

Με Cherry MX φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση. Το έχει δοκιμάσει κανένας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή το genesis που σου είπε το παιδί από πάνω η δες το Motospeed ck104! πολύ καλό για τα λεφτά του αν το πάρεις από έξω βέβαια που παίζει κοντά στα 40 ευρώ!

Επεξ/σία από Duck Dodgers
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας αλλά το συγκεκριμένο που αναφέρω έχει Cherry MX. Για κάτω από 50 ευρώ δεν αξίζει παραπάνω;

Δημοσ.

Mην θεωρεις οτι oι Cherry MX ειναι και το πιο αξιοπιστο ονομα της αγορας επειδη ακουγεται συνεχεια. Oι Outemu ειναι επισης αξιοπιστοι  :D

• Like 1
Δημοσ.

Όπως σου είπε και το παιδί από πάνω, το ότι είναι πιο γνωστοί δεν σημαίνει ότι οι outemu δεν είναι! Διάβασε κριτικές και δες βίντεο που τους κάνουν τεστ! 
Εγώ πάντως μέχρι ώρας 100% ευχαριστιμένος! 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μη λέτε και ό,τι θέλετε. Οι Outemu πιθανόν να είναι αξιοπρεπείς διακόπτες, δε νομίζω όμως ότι συγκρίνονται με τους Cherry, σε αξιοπιστία τουλάχιστον. Η αίσθηση είναι κάτι υποκειμενικό, οπότε στον καθένα μπορεί να αρέσουν διαφορετικοί διακόπτες.
@KaRouLi ποιο πληκτρολόγιο βρήκες με Cherry και κάτω από 50€; Αν ισχύει, είναι σίγουρα πολύ καλή περίπτωση, αν και μου φαίνεται too good to be true.

Δημοσ.

Το πληκτρολόγιο που παραθέτει έχει σχεδόν διπλάσια τιμή και περί εγγύησης ( αν χρειαστεί ) θα "τρέχει" Κίνα . Όσο αξιόπιστο κι αν είναι το banggood.

Δημοσ.

Εγώ πήρα 3 τεμάχια από την προσφορά του eshop (genesis thor 300) και έχω να πω ότι αξίζει 100% για τα λεφτά που ζητούσε. Αξιοπρεπές και στιβαρό με τιμή 30€ (τώρα έχει 35€ εφόσον είχε ζήτηση το ανέβασαν :P ) αλλά πιστεύω και πάλι αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Το πληκτρολογίο που αναφέρω είναι αυτό https://www.banggood.com/MantisTek-GK3-61-Bluetooth-Wired-Dual-Mode-Cherry-Switch-RGB-60-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1228395.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

το οποίο έχω βάλει στο πρώτο ποστ review από τον τύπο αυτόν με το κουπόνι που γράφει στο βίντεο βγαίνει 49 και κατι. Μου ακούγεται πολύ καλό, γι αυτό το ανέφερα.

Δημοσ.

Κοίτα από τη στιγμή που δεν έχει πολλές αξιολογήσεις ( μόλις 2 ), εταιρεία άγνωστη και πουθενά δεν σου εξασφαλίζει ότι όντως είναι 100% Cherry Mx switches ΔΕΝ θα έμπαινα στο κόπο προσωπικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω με Red διακόπτες. Είναι όντως cherry και λειτουργεί άψογα.

Μπορεί να λείπει το numpad, αλλά RGB, cherry mx, και ασύρματο στα 50€, για μένα προσωπικά αξίζει. Από τη χρήση που του έχω κάνει (mostly typing), το προτείνω 100%.

Επεξ/σία από Kris_Lyn
Δημοσ.

ήμουν έτοιμος να σχολιάσω, αλλά το παραπάνω σχόλιο με κάλυψε πλήρως.

Αν δεν σε απασχολεί το RGB, και ότι είναι μισό πληκτρολόγιο χτύπα το αρκεί να εύχεσαι να μην χρειαστείς εγγύηση (κίνας)

αλλίως το thor300 με κόκκινους, δεν έχω μετανιώσει ούτε μισό € παρά το ελαφρύ τρίξιμο του space (αν με εκνευρίσει σε μεγάλο βαθμό θα το παω πισω)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις φωτογραφίες δε φαίνεται καλά αν είναι όντως Cherry ή τπτ Cherky( :P ), αλλά αφού λέει ο @Kris_Lyn ότι το έχει και είναι όντως legit, εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Τα keycaps είναι ψιλοχάλια, αλλά με ~20-25€ τα αλλάζεις αν δεν σου αρέσουν.

Spoiler

Προσωπικά, τα πληκτρολόγια που είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο δε μου αρέσουν καθόλου, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό.

Επεξ/σία από vadou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...