christos_realmad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα , Ενας βασικος παραγοντας για την επιλογη ειναι και ο δεικτης sar (οσο πιο χαμηλο γινεται εννοειται ) .Εχω στο μυαλο μου το Samsung Galaxy A5 2016, το εχουν δυο φιλοι μου και ειναι αρκετα καλο .Περιμενω προτασεις . 1) Το ποσό που διαθέτουμε:250-280 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):facebook,messenger,instagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Μεχρι 5.2 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Οχι απαραιτητα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Σιγουρα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουργιο
shooterg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html
christos_realmad Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, shooterg είπε https://www.skroutz.gr/s/10756340/Samsung-Galaxy-A5-2017-32GB.html Ναι το ειχα δει καλη επιλογη λιγο το sar με χαλαει ,αλλα πως γινεται η αρχικη να ειναι χαμηλοτερη απο αυτη του Α5 2016 ?
shooterg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, christos_realmad είπε Ναι το ειχα δει καλη επιλογη λιγο το sar με χαλαει ,αλλα πως γινεται η αρχικη να ειναι χαμηλοτερη απο αυτη του Α5 2016 ? Δεν έχει σημασία. Απλά Το 16 το έχουν λίγα καταστήματα και το είχαν ακριβό εξαρχής. Είναι ότι πρέπει για εσένα το α5 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα