Προς το περιεχόμενο

Blaupunkt 49'' DVBT2 Full HD 279 € στο You.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, maxdore217 είπε

@liverpoolman   '''        Κάτι δεν πρόσεξες!   ''

:D:D 

αχαχαχ την ερωτηση την εθεσε ο ιδιος ο @whatif οντως... θεωρησα οτι την εκανες αλλος οοπτε συνπροσθετω τα δικα μοιυ δεδομενα.. με την πρασινη γραμμη δεν εχω ιδεα

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, liverpoolman είπε

αχαχαχ την ερωτηση την εθεσε ο ιδιος ο @whatif οντως... θεωρησα οτι την εκανες αλλος οοπτε συνπροσθετω τα δικα μοιυ δεδομενα.. με την πρασινη γραμμη δεν εχω ιδεα

εγω το backlight το εχω στο 60 ,οσο δλδ κ το eco mode της tv, πιο πανω χανεις σε μαυρο κ κουραζει το βραδυ παρα πολυ ,πιο κατω χανεις πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες

οι ρυθμισεις σου βγηκαν με καποιο μηχανημα η με το ματι;

Δημοσ.

Παρελαβα κ εγω χτες.Η τβ ειναι vfm.Μπηκε στην κρεβατοκαμαρα 3 μετρα αποσταση.Πολυ θετικες εντυπωσεις.Ο ηχος δεν ειναι στα καλα του στοιχεια αλλα οχι τραγικη κατασταση Θα βαλω και τις ρυθμισεις του what_if(σε ευχαριστω προσωπικα) και θα σας πω πληρες εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, what_if είπε

εγω το backlight το εχω στο 60 ,οσο δλδ κ το eco mode της tv, πιο πανω χανεις σε μαυρο κ κουραζει το βραδυ παρα πολυ ,πιο κατω χανεις πληροφορια στις σκοτεινες σκηνες

οι ρυθμισεις σου βγηκαν με καποιο μηχανημα η με το ματι;

Με  το ματι βγηκαν... Το πρωι επειδη μπαινει αρκετο φως στο δωματιο το backlight το δοκιμασα στο 70 και ειναι πιο ωραια η εικονα... Το βραδυ οπως λες και εσυ ειναι καλυτερο χαμηλοτερα... εξαρταται και με το προγραμμα που δειχνει παντα... Την ρυθμιση του backlight ισως επρεπε να την εχουν σε πιο αμεσο μενου

Δημοσ.

έχω αρχίσει το λιβάνισμα του αφεντικού :wub: να μπει στην κρεβατοκάμαρα στην θέση του καθρέφτη.  :-)

Έχετε κατά νου καμιά καλή βάση στήριξης ? αυτή εδώ του you τι λέει ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kmarios είπε

έχω αρχίσει το λιβάνισμα του αφεντικού :wub: να μπει στην κρεβατοκάμαρα στην θέση του καθρέφτη.  :-)

Πάρε καλύτερα αν έχεις χώρο με μπράτσα ώστε να πηγαίνει δεξιά και αριστερά να σε βολεύει αν θέλεις να την γυρίσεις λίγο κάπου αλλού :)

Δώσε κανένα 15-20€ και πάρε μια τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kmarios είπε

γυναικα κ να σε αφησει να βγαλεις καθρεφτη  ,πιο καλα πες της οτι θα αγορασεις κανα πορσικο ,πιο ευκολα θα το δεχτει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα την τηλεόραση αλλά έχω ένα θέμα. Το πάνελ φαίνεται λες και είναι βρόμικο με σκόνη και σε κάποια σημεία απλά έχω καθαρίσει λίγο.  Δηλαδή ανόμοια χρώματα. Φαίνεται πολύ σε αγώνα ποδοσφαίρου που κινείται το χορτάρι από πίσω και μπροστά φαίνεται σαν να έχει μια βρόμικη μεμβράνη αλλά και σε λευκό browser σε κάποια σημεία είναι λευκο και σε αλλά κοκκινίζει. Δεν ξέρω αν είναι λόγω φτηνού πάνελ και να συμβιβαστώ και να προσπαθήσω να το μειώσω ή έχει θέμα το πάνελ άρα να πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί.Στην φωτο δυστυχώς δεν καταλαβαίνεις πολλά.

Η παλιά μου tv ήταν μια 32αρα 1080p lg του 2011. 

Ευχαριστώ.

20180302_202259.jpg

Επεξ/σία από leonidas777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως ειπα σε pm στον φιλο Λεωνιδα

κ εμενα το panel εχει τετοιες αχνες κατακορυφες αναμοιομορφες λωριδες που φαινονται σε λευκο φοντο, οχι ομως το εντονο λερωμα δεξια

επισης εμενα εχει καμποσο light bleeding πανω αριστερα

γενικως ξερω οτι ολα τα μεγαλα panel εχουν προβληματα ανομοιομορφιας ,αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο

πχ η samsung που ειχα πριν ειχε clouding που φαινοταν παλι μονο σε ασπρο φοντο

εικαζω οτι ισως η σλοβακικη umc που τις φτιαχνει εχει αγορασει panel της lg που δεν περασαν καποιον ποιοτικο ελεγχο

εμενα παντως οταν η τιβι παιζει περιεχομενο δεν βλεπω κατι ενοχλητικο 

για πειτε κ οι υπολοιποι

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, what_if είπε

οπως ειπα σε pm στον φιλο Λεωνιδα

κ εμενα το panel εχει τετοιες αχνες κατακορυφες αναμοιομορφες λωριδες που φαινονται σε λευκο φοντο, οχι ομως το εντονο λερωμα δεξια

επισης εμενα εχει καμποσο light bleeding πανω αριστερα

γενικως ξερω οτι ολα τα μεγαλα panel εχουν προβληματα ανομοιομορφιας ,αλλα λιγοτερο αλλα περισσοτερο

πχ η samsung που ειχα πριν ειχε clouding που φαινοταν παλι μονο σε ασπρο φοντο

εικαζω οτι ισως η σλοβακικη umc που τις φτιαχνει εχει αγορασει panel της lg που δεν περασαν καποιον ποιοτικο ελεγχο

εμενα παντως οταν η τιβι παιζει περιεχομενο δεν βλεπω κατι ενοχλητικο 

για πειτε κ οι υπολοιποι

Ευχαριστώ για την απάντηση και εδώ και στα πμ.  Αν όντως είναι απλά λόγω φτηνού πάνελ και είναι λογικό υπάρχει τρόπος να μειωθεί το φαινόμενο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leonidas777 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση και εδώ και στα πμ.  Αν όντως είναι απλά λόγω φτηνού πάνελ και είναι λογικό υπάρχει τρόπος να μειωθεί το φαινόμενο;

δεν συμβαινουν μονο στα φτηνα panel

δεν μπορεις να κανεις κατι με ρυθμισεις 

ισως παιζοντας με την ισορροπια του λευκου να τα κανεις πιο αχνα ,να τα εξαφανισεις δεν νομιζω 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, what_if είπε

δεν συμβαινουν μονο στα φτηνα panel

δεν μπορεις να κανεις κατι με ρυθμισεις 

ισως παιζοντας με την ισορροπια του λευκου να τα κανεις πιο αχνα ,να τα εξαφανισεις δεν νομιζω 

Το καλό είναι ότι σε ταινίες δεν φαίνεται. Εκεί που κάνει μπαμ είναι σε κινούμενες εικόνες ίδιου ή παρόμοιου χρώματος. Άρα μάλλον είναι αυτό που λες. Αλλά με παραξένεψε που δεν το ανέφερε κάνεις ή μήπως το ανέφερε και απλά δεν κατάλαβα την ορολογία :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ειναι προς το παρον μια χαρα καμμια ατρνητικη παρατηρηση ενα πολυ ελαφρυ bleeding πανω αριστερα στην γωνια.  Δεν εχω βαλει αλλη πηγη ομως πχ pc για να ασχοληθω εκτενεστερα με τετοια φαινιομενα... να θυμησω οτι ειναι 50αρα tv και οχι pc monitor... Aν ειναι εμφανες το προβλημα τοτε απευθυνθτειτε στο καταστημα μηπως ειναι ελλατωματικο

Επεξ/σία από liverpoolman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...