arxontas77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Παιδια εκανα κ εγω παραγγελια σημερα και θα την εχω σε 4-7 εργασιμες μερες.Η χρηση θα ειναι για καναλια digea και ταινιες και θα μπει στην κρεβατοκαμαρα Εχω καποιες ερωτησουλες αν μπορουν να απαντηθουν απο τους χρηστες. 1.Η αποσταση που θα εχω απο την TV θα ειναι 2.5 μετρα,θα με κουραζει λετε? 2.Εχει υποδοχη για ακουστικα (3,5mm jack)? 3.Ταινιες Mkv και ηχο dts υποστηριζει? Σας ευχαριστω.
notist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ έβαλα μπάσα πρίμα στο 70 λειτουργία προσωπικός. Δορυφορικό θα δοκιμάσω σε λίγο από Astra hotbird eutelsat και θα πω. Τα ελεύθερα φυσικά γιατί οι δικοί μας έχουν παντρέψει κάρτα δέκτη. 1
what_if Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, notist είπε Έχεις δίκιο ότι είναι θέμα γούστου και συνθηκών οι ρυθμίσεις που προτείνεις. Εμένα που τις δοκίμασα μου αρέσουν. Ο πατέρας μου λόγω ηλικίας τα ήθελε όλα τέζα φωτεινά και ο ήχος επίσης τέρμα μπάσα τέρμα πρίμα χαχαχαχα. Με τον ήχο τι έχεις κάνει? Δεν βλέπω και πολλά πράγματα να γίνονται. κατ αρχας στις ρυθμισεις του ηχου τα εχω κανει ολα ανενεργα γιατι τα surround κλπ που εχει για τα δικα μου γουστα ειναι αθλια μπασα πριμα τα εχω αφησει στο 50 γιατι ετσι κ αλλι9ως γινεται επεξεργασια στον ενισχυτη μου κ εχω κανει auto την οπτικη ινα εχω ενα παλιο αλλα καλο sony home cinema 5.1 κ το εχω συνδεσει με την tv με οπτικη οποτε στελνω απο τις πηγες ηχο στην tv μεσω hdmi κ η τv το στελνει με οπτικη στον ενισχυτη (ουσιαστικα η tv δουλευει ως spdif switch) ο ηχος ετσι ειναι ακριβως ιδιος (κ φυσικος) με την samsung που ειχα πριν 11 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Eγω παρελαβα χτες, αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω πολυ ακομα μαζι της... Εχω καποια ερωτηματα προς απαντηση 1)ειπωθηκε απο τον @what_if οτι αν βαλεις ledo-σειρα πισω απο την τηλεοραση αυτο βοηθα στην εικονα του πανελ ή κατι δεν καταλαβα? σε ολες τις τηλεορασεις αν βλεπεις βραδυ κ ειδικα με σβηστα φωτα το να εχεις φωτισμο πισω απο την τιβι βοηθα πολυ δεν κουραζονατι τα ματια κ κανει την αισθηση κοντραστ κ μαυρου καλυτερα 4 λεπτά πριν, arxontas77 είπε Παιδια εκανα κ εγω παραγγελια σημερα και θα την εχω σε 4-7 εργασιμες μερες.Η χρηση θα ειναι για καναλια digea και ταινιες και θα μπει στην κρεβατοκαμαρα Εχω καποιες ερωτησουλες αν μπορουν να απαντηθουν απο τους χρηστες. 1.Η αποσταση που θα εχω απο την TV θα ειναι 2.5 μετρα,θα με κουραζει λετε? 2.Εχει υποδοχη για ακουστικα (3,5mm jack)? 3.Ταινιες Mkv και ηχο dts υποστηριζει? Σας ευχαριστω. στα 2,5 μετρα την εχω κ εγω κ ειναι μια χαρα απλα ειναι πολυ πιο φωτεινη απο την samsung που ειχα πριν (επισης δεν μπορεις να κατεβασεις backlighht κατω απο 50-60 γιατι γινεται υπερβολικα σκοτεινη στις σκοτεινες σκηνες) οπως ειπα βαλτε usb led φωτα απο πισω η usb led ταινια Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από what_if 1
arxontas77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, what_if είπε κατ αρχας στις ρυθμισεις του ηχου τα εχω κανει ολα ανενεργα γιατι τα surround κλπ που εχει για τα δικα μου γουστα ειναι αθλια μπασα πριμα τα εχω αφησει στο 50 γιατι ετσι κ αλλι9ως γινεται επεξεργασια στον ενισχυτη μου κ εχω κανει auto την οπτικη ινα εχω ενα παλιο αλλα καλο sony home cinema 5.1 κ το εχω συνδεσει με την tv με οπτικη οποτε στελνω απο τις πηγες ηχο στην tv μεσω hdmi κ η τv το στελνει με οπτικη στον ενισχυτη (ουσιαστικα η tv δουλευει ως spdif switch) ο ηχος ετσι ειναι ακριβως ιδιος (κ φυσικος) με την samsung που ειχα πριν σε ολες τις τηλεορασεις αν βλεπεις βραδυ κ ειδικα με σβηστα φωτα το να εχεις φωτισμο πισω απο την τιβι βοηθα πολυ δεν κουραζονατι τα ματια κ κανει την αισθηση κοντραστ κ μαυρου καλυτερα στα 2,5 μετρα την εχω κ εγω κ ειναι μια χαρα απλα ειναι πολυ πιο φωτεινη απο την samsung που ειχα πριν (επισης δεν μπορεις να κατεβασεις backlighht κατω απο 50-60 γιατι γινεται υπερβολικα σκοτεινη στις σκοτεινες σκηνες) οπως ειπα βαλτε usb led φωτα απο πισω η usb led ταινια Για το 2 και 3 εχεις καποια απαντηση?Μπορεις να με βοηθησεις ?
notist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Έβαλα σκληρό δίσκο στην usb και παίζει mkv αρχείο και υπότιτλους srt ξεχωριστούς ok. Λίγο ποιό μεγάλους θα τους ήθελα αλλά θα ψάξω δεν ξέρω αν γίνεται. 1
liverpoolman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, what_if είπε κατ αρχας στις ρυθμισεις του ηχου τα εχω κανει ολα ανενεργα γιατι τα surround κλπ που εχει για τα δικα μου γουστα ειναι αθλια μπασα πριμα τα εχω αφησει στο 50 γιατι ετσι κ αλλι9ως γινεται επεξεργασια στον ενισχυτη μου κ εχω κανει auto την οπτικη ινα εχω ενα παλιο αλλα καλο sony home cinema 5.1 κ το εχω συνδεσει με την tv με οπτικη οποτε στελνω απο τις πηγες ηχο στην tv μεσω hdmi κ η τv το στελνει με οπτικη στον ενισχυτη (ουσιαστικα η tv δουλευει ως spdif switch) ο ηχος ετσι ειναι ακριβως ιδιος (κ φυσικος) με την samsung που ειχα πριν σε ολες τις τηλεορασεις αν βλεπεις βραδυ κ ειδικα με σβηστα φωτα το να εχεις φωτισμο πισω απο την τιβι βοηθα πολυ δεν κουραζονατι τα ματια κ κανει την αισθηση κοντραστ κ μαυρου καλυτερα στα 2,5 μετρα την εχω κ εγω κ ειναι μια χαρα απλα ειναι πολυ πιο φωτεινη απο την samsung που ειχα πριν (επισης δεν μπορεις να κατεβασεις backlighht κατω απο 50-60 γιατι γινεται υπερβολικα σκοτεινη στις σκοτεινες σκηνες) οπως ειπα βαλτε usb led φωτα απο πισω η usb led ταινια οπτικη ινα που μπορω να βρω φτηνα ? αλλα εξοδος ήχου κτλ δεν υπαρχει πχ mini jack ακουστικων ή RCA? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από liverpoolman
notist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα bluray mkv 1080p τα πάει νεράκι και η εικόνα είναι απίστευτη πάντα με τα δεδομένα των χρημάτων της. Ψάχνω για αρχείο με dts και επανέρχομαι. Τους υπότιτλους πως μεγαλώνουμε γμτ.... Έχω βάλει επεισόδιο top of the lake και η εικόνα είναι κορυφαία. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από notist 1 1
what_if Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, arxontas77 είπε Για το 2 και 3 εχεις καποια απαντηση?Μπορεις να με βοηθησεις ? βυσμα ακουστικων εχει νομιζω δεν χρησιμοποιω καθολου τον player της τιβι ,εχω ενα χ86 κουτακι πανω της με librelec που παιζει τα παντα ολα
liverpoolman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, notist είπε Έβαλα σκληρό δίσκο στην usb και παίζει mkv αρχείο και υπότιτλους srt ξεχωριστούς ok. Λίγο ποιό μεγάλους θα τους ήθελα αλλά θα ψάξω δεν ξέρω αν γίνεται. Παιζει αρχεια απο usb σοβαρα? Ουτε καν επενδυα σε αυτο γιατι εχω εναν παλιο media player... Παιζει ολους τους τυπους ή μονο mkv? Κανει αυτοματο συγχρονισμο υποτιτλων? Γενικα κανει καλο scaling στην οθονη σε 16:9 γεμιζει η οθόνη?
arxontas77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Αναμενω απαντηση σου για το dts.Τοσο μικροι ειναι?Μπορεις να βαλεις μια φωτο ?
what_if Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, liverpoolman είπε οπτικη ινα που μπορω να βρω φτηνα ? εγω απο aliexpress παιρνω τετοια σκατολοιδια αλλιως https://www.skroutz.gr/c/1967/kalodia_optical.html?from=catspan&keyphrase=οπτικη+ινα κοιτα να σου κανει σε μηκος ομως 1
villasg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψιτ καμμια καλη/οικονομικη προταση για ηχομπαρα / soundbar να συνδιαστει με την tv και το tvbox (zidoo x8 ) ? ? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από villasg
notist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, liverpoolman είπε Παιζει αρχεια απο usb σοβαρα? Ουτε καν επενδυα σε αυτο γιατι εχω εναν παλιο media player... Παιζει ολους τους τυπους ή μονο mkv? Κανει αυτοματο συγχρονισμο υποτιτλων? Γενικα κανει καλο scaling στην οθονη σε 16:9 γεμιζει η οθόνη? Τα πάντα παίζει παιδιά και άψογα συγχρονισμενοι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω αρχείο με ήχο dts ακόμα. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ για αυτά που βλέπω. Ανεβάζω φωτο για τους υπότιτλους που είναι μικροί αν και στη φωτο δεν φαίνονται νομίζω τόσο. 1 1
liverpoolman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, notist είπε Τα πάντα παίζει παιδιά και άψογα συγχρονισμενοι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω αρχείο με ήχο dts ακόμα. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ για αυτά που βλέπω. Ανεβάζω φωτο για τους υπότιτλους που είναι μικροί αν και στη φωτο δεν φαίνονται νομίζω τόσο. Οταν λεμε σε ξεχωριστο αρχειο? Βαζεις ενα φακελο με την ταινια και τους υποτιτλους σε srt με ιδιο ονομα κλασικα? Δοκιμασε αν θες πως τα παει με διαφορες κωδικοποιησεις υποτιτλων μην πεταει κινεζικα κτλ... καλη φαση να με γλιτψσει απο προσθηκη tv box μιας και μονο γι αυτο το ηθελα
notist Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, liverpoolman είπε Οταν λεμε σε ξεχωριστο αρχειο? Βαζεις ενα φακελο με την ταινια και τους υποτιτλους σε srt με ιδιο ονομα κλασικα? Δοκιμασε αν θες πως τα παει με διαφορες κωδικοποιησεις υποτιτλων μην πεταει κινεζικα κτλ... καλη φαση να με γλιτψσει απο προσθηκη tv box μιας και μονο γι αυτο το ηθελα Ναι έτσι έχω τις ταινίες σειρές ντοκιμαντέρ μου. Ξεχνά το tv box δεν σου χρειάζεται. Έβαλα ντοκιμαντέρ bluElements-Forsenses II 1080p Bluray DTS-MA 7.1 και παίζει νεράκι εικόνα και ήχος. Έχω τραβήξει φωτο για τους άπιστους αλλά εδώ δεν με αφήνει να τις ανεβάσω. Έχει όριο 2mb. Που να τις ανεβάσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις