Προς το περιεχόμενο

Blaupunkt 49'' DVBT2 Full HD 279 € στο You.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα κ εγω παραγγελια σημερα και θα την εχω σε 4-7 εργασιμες μερες.Η χρηση θα ειναι για καναλια digea και ταινιες και θα μπει στην κρεβατοκαμαρα 

Εχω καποιες ερωτησουλες αν μπορουν να απαντηθουν απο τους χρηστες.

1.Η αποσταση που θα εχω απο την TV θα ειναι 2.5 μετρα,θα με κουραζει λετε?

2.Εχει υποδοχη για ακουστικα (3,5mm jack)?

3.Ταινιες Mkv και ηχο dts υποστηριζει?

Σας ευχαριστω.

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ έβαλα μπάσα πρίμα στο 70 λειτουργία προσωπικός. Δορυφορικό θα δοκιμάσω σε λίγο από Astra hotbird eutelsat και θα πω. Τα ελεύθερα φυσικά γιατί οι δικοί μας έχουν παντρέψει κάρτα δέκτη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, notist είπε

Έχεις δίκιο ότι είναι θέμα γούστου και συνθηκών οι ρυθμίσεις που προτείνεις. Εμένα που τις δοκίμασα μου αρέσουν. Ο πατέρας μου λόγω ηλικίας τα ήθελε όλα τέζα φωτεινά και ο ήχος επίσης τέρμα μπάσα τέρμα πρίμα χαχαχαχα.

Με τον ήχο τι έχεις κάνει? Δεν βλέπω και πολλά πράγματα να γίνονται. 

κατ αρχας στις ρυθμισεις του ηχου τα εχω κανει ολα ανενεργα γιατι τα surround κλπ που εχει για τα δικα μου γουστα ειναι αθλια

μπασα πριμα τα εχω αφησει στο 50 γιατι ετσι κ αλλι9ως γινεται επεξεργασια στον ενισχυτη μου

κ εχω κανει auto την οπτικη ινα

εχω ενα παλιο αλλα καλο sony home cinema 5.1 κ το εχω συνδεσει με την tv με οπτικη

οποτε στελνω απο τις πηγες ηχο στην tv μεσω hdmi κ η τv το στελνει με οπτικη στον ενισχυτη (ουσιαστικα η tv δουλευει ως spdif switch)

ο ηχος ετσι ειναι ακριβως ιδιος (κ φυσικος) με την samsung που ειχα πριν

11 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Eγω παρελαβα χτες, αλλα δεν προλαβα να ασχοληθω πολυ ακομα μαζι της... Εχω καποια ερωτηματα προς απαντηση

1)ειπωθηκε απο τον @what_if οτι αν βαλεις ledo-σειρα πισω απο την τηλεοραση αυτο βοηθα στην εικονα του πανελ ή κατι δεν καταλαβα?

σε ολες τις τηλεορασεις αν βλεπεις βραδυ κ ειδικα με σβηστα φωτα το να εχεις φωτισμο πισω απο την τιβι βοηθα πολυ

δεν κουραζονατι τα ματια

κ κανει την αισθηση κοντραστ κ μαυρου καλυτερα

4 λεπτά πριν, arxontas77 είπε

Παιδια εκανα κ εγω παραγγελια σημερα και θα την εχω σε 4-7 εργασιμες μερες.Η χρηση θα ειναι για καναλια digea και ταινιες και θα μπει στην κρεβατοκαμαρα 

Εχω καποιες ερωτησουλες αν μπορουν να απαντηθουν απο τους χρηστες.

1.Η αποσταση που θα εχω απο την TV θα ειναι 2.5 μετρα,θα με κουραζει λετε?

2.Εχει υποδοχη για ακουστικα (3,5mm jack)?

3.Ταινιες Mkv και ηχο dts υποστηριζει?

Σας ευχαριστω.

στα 2,5 μετρα την εχω κ εγω κ ειναι μια χαρα

απλα ειναι πολυ πιο φωτεινη απο την samsung που ειχα πριν (επισης δεν μπορεις να κατεβασεις backlighht κατω απο 50-60 γιατι γινεται υπερβολικα σκοτεινη στις σκοτεινες σκηνες)

οπως ειπα βαλτε usb led φωτα απο πισω η usb led ταινια

Επεξ/σία από what_if
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, what_if είπε

κατ αρχας στις ρυθμισεις του ηχου τα εχω κανει ολα ανενεργα γιατι τα surround κλπ που εχει για τα δικα μου γουστα ειναι αθλια

μπασα πριμα τα εχω αφησει στο 50 γιατι ετσι κ αλλι9ως γινεται επεξεργασια στον ενισχυτη μου

εχω ενα παλιο αλλα καλο sony home cinema 5.1 κ το εχω συνδεσει με την tv με οπτικη

οποτε στελνω απο τις πηγες ηχο στην tv μεσω hdmi κ η τv το στελνει με οπτικη στον ενισχυτη (ουσιαστικα η tv δουλευει ως spdif switch)

σε ολες τις τηλεορασεις αν βλεπεις βραδυ κ ειδικα με σβηστα φωτα το να εχεις φωτισμο πισω απο την τιβι βοηθα πολυ

δεν κουραζονατι τα ματια

απλα ειναι πολυ πιο φωτεινη απο την samsung που ειχα πριν (επισης δεν μπορεις να κατεβασεις backlighht κατω απο 50-60 γιατι γινεται υπερβολικα σκοτεινη στις σκοτεινες σκηνες)

Για το 2 και 3 εχεις καποια απαντηση?Μπορεις να με βοηθησεις ?

Δημοσ.

Έβαλα σκληρό δίσκο στην usb και παίζει mkv αρχείο και υπότιτλους srt ξεχωριστούς ok. Λίγο ποιό μεγάλους θα τους ήθελα αλλά θα ψάξω δεν ξέρω αν γίνεται. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, what_if είπε

δεν κουραζονατι τα ματια

οπτικη ινα που μπορω να βρω φτηνα ? αλλα εξοδος ήχου κτλ δεν υπαρχει πχ mini jack ακουστικων ή RCA?

Επεξ/σία από liverpoolman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα bluray mkv 1080p τα πάει νεράκι και η εικόνα είναι απίστευτη πάντα με τα δεδομένα των χρημάτων της. Ψάχνω για αρχείο με dts και επανέρχομαι. Τους υπότιτλους πως μεγαλώνουμε γμτ....

Έχω βάλει επεισόδιο top of the lake και η εικόνα είναι κορυφαία. 

Επεξ/σία από notist
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, arxontas77 είπε

Για το 2 και 3 εχεις καποια απαντηση?Μπορεις να με βοηθησεις ?

βυσμα ακουστικων εχει νομιζω

δεν χρησιμοποιω καθολου τον player της τιβι ,εχω ενα χ86 κουτακι πανω της με librelec που παιζει τα παντα ολα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, notist είπε

Έβαλα σκληρό δίσκο στην usb και παίζει mkv αρχείο και υπότιτλους srt ξεχωριστούς ok. Λίγο ποιό μεγάλους θα τους ήθελα αλλά θα ψάξω δεν ξέρω αν γίνεται. 

Παιζει αρχεια απο usb σοβαρα? Ουτε καν επενδυα σε αυτο γιατι εχω εναν παλιο media player... Παιζει ολους τους τυπους ή μονο mkv? Κανει αυτοματο συγχρονισμο υποτιτλων? Γενικα κανει καλο scaling στην οθονη σε 16:9 γεμιζει η οθόνη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιτ καμμια καλη/οικονομικη προταση για ηχομπαρα / soundbar να συνδιαστει με την tv και το tvbox (zidoo x8 ) ? ?

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Παιζει αρχεια απο usb σοβαρα? Ουτε καν επενδυα σε αυτο γιατι εχω εναν παλιο media player... Παιζει ολους τους τυπους ή μονο mkv? Κανει αυτοματο συγχρονισμο υποτιτλων? Γενικα κανει καλο scaling στην οθονη σε 16:9 γεμιζει η οθόνη?

Τα πάντα παίζει παιδιά και άψογα συγχρονισμενοι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω αρχείο με ήχο dts ακόμα. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ για αυτά που βλέπω. Ανεβάζω φωτο για τους υπότιτλους που είναι μικροί αν και στη φωτο δεν φαίνονται νομίζω τόσο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, notist είπε

Τα πάντα παίζει παιδιά και άψογα συγχρονισμενοι υπότιτλοι σε ξεχωριστό αρχείο. Δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω αρχείο με ήχο dts ακόμα. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή και έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ για αυτά που βλέπω. Ανεβάζω φωτο για τους υπότιτλους που είναι μικροί αν και στη φωτο δεν φαίνονται νομίζω τόσο.

Οταν λεμε σε ξεχωριστο αρχειο? Βαζεις ενα φακελο με την ταινια και τους υποτιτλους σε srt με ιδιο ονομα κλασικα? Δοκιμασε αν θες πως τα παει με διαφορες κωδικοποιησεις υποτιτλων μην πεταει κινεζικα κτλ... καλη φαση να με γλιτψσει απο προσθηκη tv box μιας και μονο γι αυτο το ηθελα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liverpoolman είπε

Οταν λεμε σε ξεχωριστο αρχειο? Βαζεις ενα φακελο με την ταινια και τους υποτιτλους σε srt με ιδιο ονομα κλασικα? Δοκιμασε αν θες πως τα παει με διαφορες κωδικοποιησεις υποτιτλων μην πεταει κινεζικα κτλ... καλη φαση να με γλιτψσει απο προσθηκη tv box μιας και μονο γι αυτο το ηθελα

Ναι έτσι έχω τις ταινίες σειρές ντοκιμαντέρ μου. Ξεχνά το tv box δεν σου χρειάζεται. Έβαλα ντοκιμαντέρ bluElements-Forsenses II 1080p Bluray DTS-MA 7.1 και παίζει νεράκι εικόνα και ήχος. Έχω τραβήξει φωτο για τους άπιστους αλλά εδώ δεν με αφήνει να τις ανεβάσω. Έχει όριο 2mb. Που να τις ανεβάσω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...