zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλορίζικη σε όλους, πολύ καλή φαίνεται και όσο έχουν οι επώνυμες 32αρες! 2
what_if Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παρελαβα κ εγω ,τωρα πρεπει να κανω μετακομισεις γιατι δεν χωραει η βαση της στο παλιο μου επιπλο μια χαρα τα βλεπω τα μαυρα ,ειδικα για αυτη την τιμη το οτι εχει LG panel σε αυτη την τιμη με επεισε ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ SERVICE MENU ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από what_if 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Πάλι καλά, γλίτωσα 280 ευρώ διότι δεν χρειάζομαι τηλεόραση! Καλορίζικη σε όσους την πήρατε παιδιά, μια χαρά αγορά κάνατε!
maxdore217 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 παίδες είχατε φέρει την καταστροφή , κυρίως ο what_if που είχε φαγωθεί με μαύρα και άσπρα λες και θα δώσεις 2000€ (μέχρι και χθες όλα αυτά ) τα έχει όλα δλδ tv και lg πανελ! για τα λεφτά τής είναι super ( μην το συζητάτε ...sharp και αυτή είναι άλλο επίπεδο κατά την γνώμη μου και αυτό εφόσον έχουν κάτι ποιοτικό εσωτερικά ) στα λεφτά της πάντως μόνο fu θα αγοράζατε ... όλα καλά με της υγιές σας κύριοι. ( Καλές θεάσεις ) 3
what_if Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 service menu σου δινει τιποτα δυνατοτητες για ρυθμιση gamma κ εικονα γενικοτερα; stay tuned θα βρουμε κ καλες ρυθμισεις 1 λεπτό πριν, maxdore217 είπε παίδες είχατε φέρει την καταστροφή , κυρίως ο what_if που είχε φαγωθεί με μαύρα και άσπρα λες και θα δώσεις 2000€ (μέχρι και χθες όλα αυτά ) τα έχει όλα δλδ tv και lg πανελ! για τα λεφτά τής είναι super ( μην το συζητάτε ...sharp και αυτή είναι άλλο επίπεδο κατά την γνώμη μου και αυτό εφόσον έχουν κάτι ποιοτικό εσωτερικά ) στα λεφτά της πάντως μόνο fu θα αγοράζατε ... όλα καλά με της υγιές σας κύριοι. ( Καλές θεάσεις ) υπο αλλες συνθηκες κ εχοντας πριν plasma k καλη va δεν θα την ακουμπαγα αλλα ξερεις πως ειναι γαμω την κριση μου γαμω 2
tazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, vgiozo είπε αν βελτίωνες και λίγο τις τηλεοπτικές σου προτιμήσεις....λολ.. Στο eco το έχω!!!!!
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, what_if είπε υπο αλλες συνθηκες κ εχοντας πριν plasma k καλη va δεν θα την ακουμπαγα αλλα ξερεις πως ειναι γαμω την κριση μου γαμω Τα είπες όλα φίλε σε μια πρόταση. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να αγοράζουμε έξυπνα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για πέταμα. Εν προκειμένης είναι πολύ καλή περίπτωση και μια έξυπνη αγορά. Μόλις τώρα, tazio είπε Στο eco το έχω!!!!! ΛΟΛ Εννοεί τηλεοπτικό πρόγραμμα! 1
what_if Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Τα είπες όλα φίλε σε μια πρόταση. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να αγοράζουμε έξυπνα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για πέταμα. Εν προκειμένης είναι πολύ καλή περίπτωση και μια έξυπνη αγορά. βασικα αν επαιζε τωρα στα 450 η jvc σου η στα 600 η sony χε557076 δεν θα το σκεφτομουν καν ,αλλα βαρεθηκα το περιμενε κ αν κατσει κλπ 1
tazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, apsou_ είπε Μπορει να βγάλει καποιος φωτογραφια τις εισοδους-εξοδους? και μια απο το πλαι για να δουμε το πάχος? Πιστεύω να σου κάνει , το πάχος είναι 9,1 χωρίς την βάση
what_if Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, tazio είπε Στο eco το έχω!!!!! για αρχη βαλτη στο cinema λογικα θα ερθει κατευθειαν σε πολυ καλυτερη ρυθμιση εικονας ,μετα βλεπουμε
tazio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Τα είπες όλα φίλε σε μια πρόταση. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Το θέμα είναι να αγοράζουμε έξυπνα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για πέταμα. Εν προκειμένης είναι πολύ καλή περίπτωση και μια έξυπνη αγορά. ΛΟΛ Εννοεί τηλεοπτικό πρόγραμμα! Α καλά !!!!!! Μόλις τώρα, what_if είπε για αρχη βαλτη στο cinema λογικα θα ερθει κατευθειαν σε πολυ καλυτερη ρυθμιση εικονας ,μετα βλεπουμε Δεν έχει cinema. Έχει την ήπια ρύθμιση που μοιάζει κάπως με cinema. Κάνει δηλαδή ζεστά τα χρώματα. 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, what_if είπε βασικα αν επαιζε τωρα στα 450 η jvc σου η στα 600 η sony χε557076 δεν θα το σκεφτομουν καν ,αλλα βαρεθηκα το περιμενε κ αν κατσει κλπ Δεν υπάρχει λόγος φίλε, μια χαρά αγορά έκανες. Άλλωστε κακά τα ψέμματα σε 2-3 χρόνια max θα ψαχνόμαστε πάλι και εσύ και εγώ. Τα πράγματα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και ακόμα και αν μπορούσαμε οικονομικά να είμαστε up to date συνέχεια και πάλι θα θέλαμε το πιο καινούργιο που θα έβγαινε σχετικά σύντομα. Επομένως, άκρη δεν βγαίνει. Αν ασχολείσαι με αυτά την έβαψες, καλύτερα να απέχεις αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε... 1
maxdore217 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δεν σας άρεσε δεν σας άρεσε αλλά το ξεστοκάρατε το you.gr .
apsou_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, tazio είπε Πιστεύω να σου κάνει , το πάχος είναι 9,1 χωρίς την βάση οκ, η οπτική έξοδος ηχου ειναι απο πισω γιατι δεν την βλεπω στην φωτο
Πιτούλιας Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, tazio είπε Πιστεύω να σου κάνει , το πάχος είναι 9,1 χωρίς την βάση Το ωραίο σημείο της φωτογραφίας για μένα είναι αυτό: Αχαχααχχ, σε μένα, όπως και στους περισσότερους φαντάζομαι, εκεί επικρατεί το απόλυτο χάος. Πολύμπριζα και κόντρα πολύμπριζα, και αν θελήσεις να βρείς ποιό καλώδιο είναι ποιό, πρέπει να ξοδέψεις 1 ώρα για πλάκα. 10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Αν ασχολείσαι με αυτά την έβαψες, καλύτερα να απέχεις αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε... Δεν ξέρω ρε φίλος. Έχω ακόμα ως κύρια τηλεόραση στο σαλόνι, στο σπίτι που έχω στην πόλη και έχω φύγει εδώ και λίγα χρόνια, αυτήν την πλάσμα "42 LG. Κάπου γύρω στο 2004-2005 την είχα πάρει 2500. Παρόλο που ασχολούμαι, ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να την αλλάξω. Ίσως επειδή είναι πλάσμα και δεν συγκρίνεται με τις "πορδές" LED, στον τομέα του μαύρου τουλάχιστον. Πριν καμιά 3ετία, ο καλός φίλος μου είχε αγοράσει εκστασιασμένος μιά σούπερ ουάου Samsung τελευταίας γενιάς και τεχνολογίας, και πριν την πάει σπίτι του πρότεινα να την ξεπακετάρει σε μένα για να τις βάλουμε δίπλα-δίπλα. Η δική μου συνδέθηκε στο EGREAT M34 και η άλλη στο ATV1200 Android Box και έγινε αναπαραγωγή του ίδιου 1080p αρχείου, μέσω NAS, και πατήθηκε παύση ακριβώς στο ίδιο ουδέτερο σημείο. Μπορεί και να ήταν ιδέα μας, αλλά και οι δύο ΔΕΝ παρατηρήσαμε κάποια ουσιαστική διαφορά. Στις σκηνές ημέρας, η εικόνα της Samsung ήταν απλά πιό "ζωντανή", το οποίο μπορεί και να' ταν ρύθμιση των χρωμάτων και τίποτα παραπάνω, ενώ στις σκηνές νύχτας, όπου ξαναπατήθηκε παύση, στη δική μου έβλεπες μαύρο χωρίς καμία ρύθμιση ενώ στην άλλη ξεπατικώσαμε το βιβλίο και τις ρυθμίσεις και ότι κι αν δοκιμάσαμε βλέπαμε βαθύ γκρί. Σε γενικές γραμμές θεωρώ λοιπόν, πως αυτός ο αγώνας ταχύτητας να είσαι up to date, όπως λες, προωθείται από και βολεύει τις εταιρείες, χωρίς να έχουμε κάποια ουσιαστική ανάγκη. Ειδικά αν σκεφτείς πως τεχνολογίες όπως το 3D, η οποία υπάρχει από το 1920 περίπου, και από τότε έχει εισαχθεί 3 φορές στην αγορά ως κάτι φοβερό και έχει αποτύχει ισάριθμες φορές, αλλά παρόλα αυτά οι "καινοτόμες" εταιρείες έκαναν άλλη μία φορά αυτόν τον κύκλο και τσίμπησαν τα λεφτουδάκια μας, μάλλον μπορούμε. Δεν είναι κρίμα για την ανθρωπότητα οι έξυπνες συσκευές μας να είναι πιό έξυπνες από εμάς; 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις