Προς το περιεχόμενο

Blaupunkt 49'' DVBT2 Full HD 279 € στο You.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενθαρρυντικά τα δείγματα...δυστυχώς με το μέγεθος και τα πόδια στις άκρες αντί της κεντρικής βάσης, και να ήθελα δεν χωράει...

• Απαντ. 605
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας παρακαλω εαν ειναι ευκολο μια διευκοληνση απο καποιον κατοχο .
Θα ηθελα εαν μπορουσε καποιος να μετρησει και να μου πει την αποσταση αναμεσα στα ποδαρακια , με λιγα λογια ποσο μεγαλο τραπεζι θελει .

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Θα ηθελα εαν μπορουσε καποιος να μετρησει και να μου πει την αποσταση αναμεσα στα ποδαρακια , με λιγα λογια ποσο μεγαλο τραπεζι θελει .

Ευχαριστω πολυ

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, villasg είπε

Ευχαριστω πολυ

Μπροστά που είναι και το μεγαλύτερο άνοιγμα είναι 104 εκατοστά .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tazio είπε

Μπροστά που είναι και το μεγαλύτερο άνοιγμα είναι 104 εκατοστά .

Σε ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Παιδιά θα χρειαστώ το επόμενο 3μηνο τηλεόραση για το σαλόνι .. ειδικές απαιτήσεις δεν έχω ταινίες/σειρές hd θα βάζω περισσότερο και netflix (μιας που γινήκαμε και μεις αμερικανάκια) να την πάρω τώρα ή να περιμένω κάτι καλύτερο; ( η τιμή είναι δέλεαρ στις ίντσες αυτές)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kenny McCormick είπε

Παιδιά θα χρειαστώ το επόμενο 3μηνο τηλεόραση για το σαλόνι .. ειδικές απαιτήσεις δεν έχω ταινίες/σειρές hd θα βάζω περισσότερο και netflix (μιας που γινήκαμε και μεις αμερικανάκια) να την πάρω τώρα ή να περιμένω κάτι καλύτερο; ( η τιμή είναι δέλεαρ στις ίντσες αυτές)

εφοσων δεν εχεις ειδικες απαιτησεις απο τα λεγομενα των παιδιων ειναι καλη προταση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vgiozo είπε

Πολύ ενθαρρυντικά τα δείγματα...δυστυχώς με το μέγεθος και τα πόδια στις άκρες αντί της κεντρικής βάσης, και να ήθελα δεν χωράει...

vesa mount αν μπορείς και σε παίρνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να βγάλει καποιος φωτογραφια τις εισοδους-εξοδους? και μια απο το πλαι για να δουμε το πάχος?

Επεξ/σία από apsou_
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η tv, αξίζει με χίλια σε αυτά τα χρήματα τελικά. Πάρτε και ένα boxάκι απο GB ή BG και είστε κομπλέ.

Σίγουρα με τις ρυθμίσεις θα βελτιωθεί κάπως και η εικόνα και το μαύρο. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...