voltmod Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία της Venom, όπου μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά τον Tom Hardy ως Eddie Brock, τον δημοσιογράφο που μεταμορφώνεται στον αντι-ήρωα και μεγάλο εχθρό του Spider-Man, Venom. Το θέμα είναι ότι στο διάρκειας περίπου ενάμιση λεπτού trailer παίρνουμε μία γερή δόση από… Tom Hardy αλλά δεν βλέπουμε καθόλου τον Venom. Υπάρχουν εκρήξεις και διάφορες σκηνές δράσης ενώ βλέπουμε τον Tom Hardy να ξυπνάει δίπλα σε ένα μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας μετά από κάποιο ενδεχομένως ατύχημα που τον έφερε σε επαφή με τον εξωγήινο συμβιωτικό οργανισμό (που απαιτεί ξενιστή). Στο πρώτο τρέιλερ, η Sony κρύβει πολλά, ενισχύοντας ενδεχομένως τη φαντασία του θεατή αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως σε κάποια φάση στη ταινία θα εμφανιστεί και ο Tom Holland (Spider-Man). Αν και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρη ακριβώς η σχέση των δύο στούντιο, της Disney και της Sony Pictures (έχουν κυκλοφορήσει έντονα φήμες τελευταία που θέλουν την πρώτη να επιδιώκει την εξαγορά του κινηματογραφικού τμήματος του Ιαπωνικού κολοσσού), μετά τη συμφωνία τους για τη μεταφορά του Spider-Man στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η Sony φαίνεται πως θέλει να εξαργυρώσει το IP της, και μαθαίνουμε ότι μετά τον Venom, θα ακολουθήσει μία ταινία με Silver Sable και Black Cat. Τον Eddie Brock στη ταινία Venom υποδύεται ο Tom Hardy ενώ στο ρόλο της πρώην γυναίκας του βλέπουμε την Michelle Williams. Μαζί τους οι Riz Ahmed και Reid Scott. Η σκηνοθεσία είναι του Ruben Fleischer. Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Οκτωβρίου του 2018. View full article
Kostasspil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαδιστες To κοβουν πανω στο transformation Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Kostasspil 1 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ πιθανό να είναι γιατί δεν έχουν περάσει ακόμα τα περισσότερα visual effects ή δεν τα έχουν τελειοποιήσει ώστε να μπορούν να μπουν σε teaser. Αυτά συνήθως γίνονται προς το τέλος του production. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εξαιρετικός ηθοποιός και ωραίος τύπος! Θα έιναι μία καλή ταινία Cool
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Θα προτιμούσα να ήταν ο Flash Thomson (Agent Venom) παρά ο normal Venom (Eddie Brock)... 3
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλέον έχω σταματήσει να βλέπω ολόκληρα trailer, γιατί πολλές φορές βλέπεις όλη την ταινία. Με το δω ότι «φαίνεται να αξίζει», το κόβω και περιμένω σινεμά. Για trailer 2, 3, prefinal, final και δεν ξέρω γω τι, ούτε λόγος. Οποτε μια χαρά έκαναν και δεν έδειξαν τπτ παραπάνω, ως συνήθως φαίνεται η Marvel ότι έχει ρίξει λεφτά και δουλειά (όπως πχ και στο Ant Man), και δεν θέλει να το περάσει σαν cash grab. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Athanasios2104 6
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ας κάνει μία προσφορά η Disney να εξαγοράσει το Hollywood. Γιατί το πηγαίνουν λαου-λαου; Ας τα πάρουν όλα και να εντάξουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μέχρι και τις ιστορικές και βιογραφικές ταινίες. Μετά τον Thanos να δούμε ως υπέρτατο κακό τον Snowden.
stryder Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Το θεωρώ κάπως άστοχο το γεγονός που δεν συνδέετε με το cinematic universe της Marvel που αν και αυτό μπορεί μακροπρόθεσμα να βγει σε καλό με κάποια καλή rated R ταινία, ( εκτός του Deadpool) που η ομπρέλα του Cinematic Universe της Marvel δεν επιτρέπει επί του παρόντος επειδή οι ταινίες που μοιράζονται το σύμπαν πρέπει να είναι PG13/16 για μεγαλύτερη απήχηση. Η ταινία φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει για να πάω cinema για αυτήν, ε μετά από κανα 3μηνο-4μηνο κάπου θα την πετύχω σε 1080p να κολυμπάει στο web
DeMeLeneTaso Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, stryder είπε Το θεωρώ κάπως άστοχο το γεγονός που δεν συνδέετε με το cinematic universe της Marvel που αν και αυτό μπορεί μακροπρόθεσμα να βγει σε καλό με κάποια καλή rated R ταινία, ( εκτός του Deadpool) που η ομπρέλα του Cinematic Universe της Marvel δεν επιτρέπει επί του παρόντος επειδή οι ταινίες που μοιράζονται το σύμπαν πρέπει να είναι PG13/16 για μεγαλύτερη απήχηση. Η ταινία φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει για να πάω cinema για αυτήν, ε μετά από κανα 3μηνο-4μηνο κάπου θα την πετύχω σε 1080p να κολυμπάει στο web Μέσα σε δύο βδομάδες από τη στιγμή που θα βγει
GoldenAssassin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Απαισιο teaser. Χειροτερο κι απο fanmade που ειναι απο κομματια αλλων ταινιων. Δηλαδη τι μου δειξανε τωρα να ποροθω ολες τις filler σκηνες;;;;
ravensin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 μονο εγω γουσταρα με τα μπουνια??? 2 ώρες πριν, Athanasios2104 είπε Πλέον έχω σταματήσει να βλέπω ολόκληρα trailer, γιατί πολλές φορές βλέπεις όλη την ταινία. Με το δω ότι «φαίνεται να αξίζει», το κόβω και περιμένω σινεμά. Για trailer 2, 3, prefinal, final και δεν ξέρω γω τι, ούτε λόγος. Οποτε μια χαρά έκαναν και δεν έδειξαν τπτ παραπάνω, ως συνήθως φαίνεται η Marvel ότι έχει ρίξει λεφτά και δουλειά (όπως πχ και στο Ant Man), και δεν θέλει να το περάσει σαν cash grab. το αντ μαν παιζει να νε και γαμω τις κωμοδιες¨)¨) μου αρεσε τρελα
Sp1.r0s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 πραγματικά ούτε μισή σκηνή έστω να φαίνεται κάτι από τον Venom
Kostasspil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ε γι αυτο το λενε teaser. Στην τελευταια σκηνη τον κανουν tease 5 hours ago, stryder said: Το θεωρώ κάπως άστοχο το γεγονός που δεν συνδέετε με το cinematic universe της Marvel Καπου πηρε το ματι μου μια φημη οτι θα εμφανιζοταν ο Spidey στην ταινια. Ποσο γαματο θα ηταν να ερθει σε επαφη και με τον Tony Stark και να γινοταν η αφορμη για Superior Ironman suit. Απλα μια δικη μ επιθυμια
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Ε γι αυτο το λενε teaser. Στην τελευταια σκηνη τον κανουν tease Καπου πηρε το ματι μου μια φημη οτι θα εμφανιζοταν ο Spidey στην ταινια. Ποσο γαματο θα ηταν να ερθει σε επαφη και με τον Tony Stark και να γινοταν η αφορμη για Superior Ironman suit. Απλα μια δικη μ επιθυμια Προσωπικά το τελευταίο Iron Spider-Man δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε ο χαρακτήρας (παιδάκι), ούτε η όλη φάση με τη στολή. Γούστα είναι αυτά βέβαια! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Athanasios2104 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα