Dynamics Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 καλησπερα εκανα εχω ενα fiat punto τα οποιο το φαναρι του συνοδηγου ηταν λιγο χαλια απο μεσα βεβαια απλα ειπα να το φτιαξω και απο εξω λιγο.. δοκιμασα με 800αρι νερου και μετα με 2000 νερου...αποτελεσμα το φαναρι καταστραφηκε χειροτερο απο πριν εγινε οπως της φωτογραφιας (δεν ειναι το δικο μ αυτο αλλα εγινε ετσι απο τριξιμο ) εβγαλα το γυαλι να τριψο και απο μεσα οπου ειχε και το μεγαλυτερο θεμα ασου που δεν εβγαινε το γυαλι με τπτ και ψιλο εκανα ζημια στην βαση..εκτος απο το να αλλαξω φαναρι υπαρχει αλλη λυση?μηπως και το σώσω?
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Dynamics είπε καλησπερα εκανα εχω ενα fiat punto τα οποιο το φαναρι του συνοδηγου ηταν λιγο χαλια απο μεσα βεβαια απλα ειπα να το φτιαξω και απο εξω λιγο.. δοκιμασα με 800αρι νερου και μετα με 2000 νερου...αποτελεσμα το φαναρι καταστραφηκε χειροτερο απο πριν εγινε οπως της φωτογραφιας (δεν ειναι το δικο μ αυτο αλλα εγινε ετσι απο τριξιμο ) εβγαλα το γυαλι να τριψο και απο μεσα οπου ειχε και το μεγαλυτερο θεμα ασου που δεν εβγαινε το γυαλι με τπτ και ψιλο εκανα ζημια στην βαση..εκτος απο το να αλλαξω φαναρι υπαρχει αλλη λυση?μηπως και το σώσω? σπασανε τα κλιπς που κουμπωνει το γυαλι?
Dynamics Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, christopher0016 είπε σπασανε τα κλιπς που κουμπωνει το γυαλι? η κολλα ειχε γινε τσιμεντο το ζεστανα αλλα σιγουρα δεν εκανα την καλυτερη δουλεια κουμπωνει με πατεντα και σιλικονη σιγουρα αλλα... το θεμα ειναι τι κανω με το κρυσταλλο
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 με μπερδεψες λιγο. τι εννοεις τι να κανεις με το κρυσταλο? το πριν του φαναριου ειναι η εικονα δεξια?? και το μετα η εικονα με το θολωμενο φαναρι?
aGka8l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, Dynamics είπε καλησπερα εκανα εχω ενα fiat punto τα οποιο το φαναρι του συνοδηγου ηταν λιγο χαλια απο μεσα βεβαια απλα ειπα να το φτιαξω και απο εξω λιγο.. δοκιμασα με 800αρι νερου και μετα με 2000 νερου...αποτελεσμα το φαναρι καταστραφηκε χειροτερο απο πριν εγινε οπως της φωτογραφιας (δεν ειναι το δικο μ αυτο αλλα εγινε ετσι απο τριξιμο ) εβγαλα το γυαλι να τριψο και απο μεσα οπου ειχε και το μεγαλυτερο θεμα ασου που δεν εβγαινε το γυαλι με τπτ και ψιλο εκανα ζημια στην βαση..εκτος απο το να αλλαξω φαναρι υπαρχει αλλη λυση?μηπως και το σώσω? παρε παλι γυαλοχαρτο και ξεκινα απο χοντρο σε λεπτο 500 800 1000 1500 πριν ξεκινησεις αστα 10 λεπτα σε ενα κουβα με νερο , οσο τριβεις ριχνεις και νερο στο φαναρι , στο τελος παρε καποια αλοιφη για φαναρια 5-10ε απο καποιοα autoshop η βενζινάδικο. εχει ο σκλαβενιτης μια της arexos 5ευρώ την εχω χρησημοποιησει ειναι οκ
panos2171 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 H οδοντόκρεμα κάνει δουλειά μόνο αν είναι πολύ επιφανειακό το θόλωμα και θα πρέπει να χει κοκκους. Ουσιαστικά οι κόκκοι είναι που τρίβονται στο πλαστικό και αφαιρούν τη βρωμιά γι αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιείται αλοιφή για νικελ που επίσης έχει κόκκους προφανώς πιο αποδοτικούς γι αυτή τη δουλειά. Το επόμενο στάδιο είναι ντουκόχαρτο με κάποια αντίστοιχη αλοιφή και φυσικά σφράγισμα με κάποιο διάφανο βερνίκι ή κερί. 1
Dynamics Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, christopher0016 είπε με μπερδεψες λιγο. τι εννοεις τι να κανεις με το κρυσταλο? το πριν του φαναριου ειναι η εικονα δεξια?? και το μετα η εικονα με το θολωμενο φαναρι? εβγαλα το κρυσταλο απο το φαναρι για να το καθαρισω και απο μεσα στο γυρω γυρω που κουμπονει δεν εκανα και πολυ καλη δουλεια και θελει δουλεια για να το ξανα βαλω! την εικονα την βρηκα απο το ιντερνετ για να δειτε πως ειναι το φαναρι μου τωρα...ηταν καθαρο αλλα απο εξω οπως το επιανα καταλαβα οτι παιζει να ειναι και λιγο θωλο απο εξω...το πλακωσα με 800αρι και μετα με 2000 αποτελεσμα να γινει το φαναρι οπως στην φωτογραφια αριστερα δλδ τελειως θωλο ξενερωσα γτ πηγα να το κανω καλυτερα και το κατεστραψα...και δεν μπορω να καταλαβω γτ?του εριξα και λιγο βερνικι σε σπρει που ειχα εγινε λιγο καλυτερα αλλα οχι οπως πριν και οχι οπως θα επρεπε να ειναι....το ξανα ετριψα για να φυγει το βερνικι αλλα εμεινε στην ιδια κατασταση...δεν μπορω να καταλαβω γτ?τοσο αποτυχια ηταν το φαναρι ποιοτικα τι να πω? 13 λεπτά πριν, aGka8l είπε παρε παλι γυαλοχαρτο και ξεκινα απο χοντρο σε λεπτο 500 800 1000 1500 πριν ξεκινησεις αστα 10 λεπτα σε ενα κουβα με νερο , οσο τριβεις ριχνεις και νερο στο φαναρι , στο τελος παρε καποια αλοιφη για φαναρια 5-10ε απο καποιοα autoshop η βενζινάδικο. εχει ο σκλαβενιτης μια της arexos 5ευρώ την εχω χρησημοποιησει ειναι οκ θα το παλεψω παλι αυριο με 800αρι,1500 και 2000 νερου που εχω εδω θα κανει η αλοιφη δουλεια?μιλαμε οτι ξενερωσα....ασε που εβγαλα το φαναρι απο το αμαξι και ειμαι χωρις ενα φαναρι... :p
aGka8l Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 αφου το χεις ευκαιρο για δες αμα ριξεις νερο στο φαναρι ξεθαμπωνει για λιγο και μετα θολώνει ?
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Dynamics είπε εβγαλα το κρυσταλο απο το φαναρι για να το καθαρισω και απο μεσα στο γυρω γυρω που κουμπονει δεν εκανα και πολυ καλη δουλεια και θελει δουλεια για να το ξανα βαλω! την εικονα την βρηκα απο το ιντερνετ για να δειτε πως ειναι το φαναρι μου τωρα...ηταν καθαρο αλλα απο εξω οπως το επιανα καταλαβα οτι παιζει να ειναι και λιγο θωλο απο εξω...το πλακωσα με 800αρι και μετα με 2000 αποτελεσμα να γινει το φαναρι οπως στην φωτογραφια αριστερα δλδ τελειως θωλο ξενερωσα γτ πηγα να το κανω καλυτερα και το κατεστραψα...και δεν μπορω να καταλαβω γτ?του εριξα και λιγο βερνικι σε σπρει που ειχα εγινε λιγο καλυτερα αλλα οχι οπως πριν και οχι οπως θα επρεπε να ειναι....το ξανα ετριψα για να φυγει το βερνικι αλλα εμεινε στην ιδια κατασταση...δεν μπορω να καταλαβω γτ?τοσο αποτυχια ηταν το φαναρι ποιοτικα τι να πω? θα το παλεψω παλι αυριο με 800αρι,1500 και 2000 νερου που εχω εδω θα κανει η αλοιφη δουλεια?μιλαμε οτι ξενερωσα....ασε που εβγαλα το φαναρι απο το αμαξι και ειμαι χωρις ενα φαναρι... ωχ το βερνικι δεν επρεπε να το ξανα τριψεις πολυ.. οταν ξεκινησες να τριβεις και εφτασες στο σημειο να ριξεις βερνικι οταν εριξες το βερνικι το φαναρι ξεθολωσε? το φαναρι ειναι γυαλινο η πλαστικο? χτυπα το και απο τον ηχο θα καταλαβεις . μαστορας μου ειχε πει οτι τα γυαλινα φαναρια δεν τα ξεθαμπωνουν η τα πλαστικα δεν θυμαμαι επισης απο τον καθαρισμο που εκανες εσωτερικα μηπως θολωσε απο υγρασια? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από christopher0016
Dynamics Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, christopher0016 είπε ωχ το βερνικι δεν επρεπε να το ξανα τριψεις πολυ.. οταν ξεκινησες να τριβεις και εφτασες στο σημειο να ριξεις βερνικι οταν εριξες το βερνικι το φαναρι ξεθολωσε? το φαναρι ειναι γυαλινο η πλαστικο? χτυπα το και απο τον ηχο θα καταλαβεις . μαστορας μου ειχε πει οτι τα γυαλινα φαναρια δεν τα ξεθαμπωνουν η τα πλαστικα δεν θυμαμαι επισης απο τον καθαρισμο που εκανες εσωτερικα μηπως θολωσε απο υγρασια? πλαστικο ειναι το κρυσταλλο σιγουρα!το φαναρι ξεθολωσε ναι αλλα οχι σε οπως θα επρεπε!νομιζω ηταν λιγο χειροτερο απο πριν γιαυτο το ξανα εκανα απο την αρχη μηπως και εχω κανει μαλακια!το κρυσταλλο ειναι εξω απο το φαναρι αυτη την στιγμη απο υγρασια πως να θολωσε? το φαναρι τοσα χρονια επερνε υγρασια αρκετη αυτο το πραμα εγινε σαν μουχλα να πω?κατι παντως που το θολωσε αρκετα και τοσο χρονια το αμαξι ηταν σαν να εχει ενα φαναρι παρα που εχω ξενον πανω στο αμαξι δεν εβλεπα τπτ στο δρομο...μονο με την μεγαλη! 44 λεπτά πριν, aGka8l είπε αφου το χεις ευκαιρο για δες αμα ριξεις νερο στο φαναρι ξεθαμπωνει για λιγο και μετα θολώνει ? αμα πεσει νερο πανω ξεθαμπωνει λιγο αλλα ειναι χειροτερα απο πριν...θα προσπαθησω να βγαλω και φωτο να το δειτε
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, aGka8l είπε αφου το χεις ευκαιρο για δες αμα ριξεις νερο στο φαναρι ξεθαμπωνει για λιγο και μετα θολώνει ? Τι σημαίνει αυτό αν γίνεται;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Υπαρχει αναλογο θεμα εδω αλλα δεν το ειχα δει ..Ας το μετακινησει καποιος .
meletis_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο δικό μου όχημα είχαν γίνει τελειως χάλια τα φανάρια. Λοιπόν χρησιμοποίησα τα εξής: - Χαρτοταινία - Γυαλόχαρτο νερού νούμερα 600,800,1000,1200 (3 φύλα απο το κάθε νούμερο) -2 Πανάκια μικροϊνών - Ψεκαστήρι νερού - Αγορά του εξής καθαριστικου : Καθαριστικό - Χρόνος δουλειάς 2 ώρες και 1 καφέ. Το ξοδεμα χρόνου είχε αποτέλεσμα. Τα ρύθμισα κιόλας. Σημαδεύοντας 1 μ ύψος και ο ρεγουλατόρος στο μηδέν παίζεις με τίς βίδες άλεν. Το δεξί φανάρι θέλει λίγο πιο πάνω απο το αριστερο. Τώρα μένει να δω πόσο θα αντέξει. Το κίτ τηε 3Μ το έβρισκα 35 ευρώ. Δέν το περίμενα να γίνει τόσο καλό , γιατί το σωστό είναι οτι χρειάζεται αλοιφαδόρο. Ειδικά το βράδυ πλέον έχεις φώτα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από meletis_m
Dynamics Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Τι σημαίνει αυτό αν γίνεται; χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ότι θέλει βερνίκι για να γυαλίσει 16 λεπτά πριν, meletis_m είπε Στο δικό μου όχημα είχαν γίνει τελειως χάλια τα φανάρια. Λοιπόν χρησιμοποίησα τα εξής: - Χαρτοταινία - Γυαλόχαρτο νερού νούμερα 600,800,1000,1200 (3 φύλα απο το κάθε νούμερο) -2 Πανάκια μικροϊνών - Ψεκαστήρι νερού - Αγορά του εξής καθαριστικου : Καθαριστικό - Χρόνος δουλειάς 2 ώρες και 1 καφέ. Το ξοδεμα χρόνου είχε αποτέλεσμα. Τα ρύθμισα κιόλας. Σημαδεύοντας 1 μ ύψος και ο ρεγουλατόρος στο μηδέν παίζεις με τίς βίδες άλεν. Το δεξί φανάρι θέλει λίγο πιο πάνω απο το αριστερο. Τώρα μένει να δω πόσο θα αντέξει. Το κίτ τηε 3Μ το έβρισκα 35 ευρώ. Δέν το περίμενα να γίνει τόσο καλό , γιατί το σωστό είναι οτι χρειάζεται αλοιφαδόρο. Ειδικά το βράδυ πλέον έχεις φώτα. δυο ώρες τρίψιμο ?:p πόσα χέρια το πέρασες τρίψιμο? 1
meletis_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dynamics είπε χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ότι θέλει βερνίκι για να γυαλίσει δυο ώρες τρίψιμο ?:p πόσα χέρια το πέρασες τρίψιμο? Είχαν αρκετή κιτρινίλα,είναι πλαστικά εμένα. Το πέρναγα διαδοχικά και ψέκαζα και νερό για να μην ανάψει το πλαστικό απο την τριβή. Δυστυχώς δεν εχω φωτογραφία να δείς το πρίν και μετά. Ούτε καινούργια να αγόραζα, μένει να δω πόσο θα αντέξουν. Λόγος για καινούργια δέν υπήρχε. 120 ευρώ το ένα φανάρι. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2018 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα