papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zio10 είπε Thanks! Νομίζω πάντως ότι οικονομικά δεν έχεις και κανένα μεγάλο κέρδος, γύρω στα 20€ παίρνουν έξω. Αλλά έχεις την ικανοποίηση ότι το έκανες μόνος σου και σου μένει και σπρέι! Zio10 σίγουρα δεν μετράει και τόσο το κόστος, όσο το ότι κάνεις κάτι μόνος σου.Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ έστω και απλά πράγματα.Το χαίρομαι και ας μου κοστίζει και παραπάνω. Τώρα θα κάνω της συζύγου που και αυτά είναι χάλια (seisento 2001) που μόλις είδε τα άλλα με έχει ζαλίσει και μόλις πάρω το κολάϊ θα κάνω τα δικά μου και μετά του γιου. Αν θέλει κανένας φίλος όσο υπάρχει σπρέυ ας στείλει π.μ. (Γέρακα είμαι) Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από papoys1 4
evoracing Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, papoys1 είπε Zio10 σίγουρα δεν μετράει και τόσο το κόστος, όσο το ότι κάνεις κάτι μόνος σου.Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ έστω και απλά πράγματα.Το χαίρομαι και ας μου κοστίζει και παραπάνω. Τώρα θα κάνω της συζύγου που και αυτά είναι χάλια (seisento 2001) που μόλις είδε τα άλλα με έχει ζαλίσει και μόλις πάρω το κολάϊ θα κάνω τα δικά μου και μετά του γιου. Αν θέλει κανένας φίλος όσο υπάρχει σπρέυ ας στείλει π.μ. (Γέρακα είμαι) off topic: Θα συμφωνήσω! έχω μια παλιά κούρσα που ήταν παρατημένη 20 χρόνια σε πιλοτή. Η απόλαυση όταν τρίβεις τα λασπωμένα στεφάνια, περνάς με glanol και εμφανίζεται το γυαλιστερό νίκελ από κάτω, ανταμείβονται οι κόποι σου νομίζω. on topic: Έχω δει έξω από αυτό το μαγαζί, είναι Βυζαντίου και Βιθυνίας στην Νέα Ιωνία, που έχει μια αφίσα και λένε για ξεθάμπομα με 10€. Τώρα δεν ξέρω αν είναι το ένα ή και τα 2. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ναι βάζουν 10 ευρώ αλλά όταν πας σου λένε το ένα,δεν θα κάνεις βέβαια το ένα άρα 20 ευρώ τα δύο.Καλή τιμή είναι. Το λέω γιατί στην περιοχή μου είναι ένας που γράφει 14 ευρώ και όταν πήγα μου είπε το ένα άρα 28 τα δύο.Διαφημιστικό κόλπο.
teddy71 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Εγω μεσω κουπονιου με 10€ στο paintbull μου ειχαν κανει και δυο φαναρια. Αλλα τα ετριψαν μονο δεν εβαλαβ καποιο βερνικι. Για μερικους μηνες ηταν μια χαρα αλλα μετα ξαναθολωσαν, το ενα ειδικα που το εχω απο την αγορα του αυτοκινητου, το αλλο φαναρι ειχε αλλαχθει καποθα στιγμη. Οποτε οσοι ενδιαφερεστε αποφυγετε την "προσφορα" αυτη. Αν δεν μπει καποιο βερνικι και με αντιUV φιλτρα παλι συντομα θα ξαναθολωσει. Αυτο το βερνικι που πηρες παππου αναφερει τιποτα για φιλτρα κτλπ. Ψηνομαι και εγω για DIY, ειχα δει για καποια σετακια που κυκλοφορουν ειδικα για αυτη τη δουλεια οπως της Maguire ή καπως ετσι αλλα η τιμη τσιμπαει εχει 30+€. Μαλλον θα προσανατολιστω σε αυτη τη λυση και εγω, αλλα με αποσχολει το θεμα επιλογης βερνικιου, θελω να βρω καποιο και με φιλτρα για τις υπεριωδης ακτινες, οι οποιες ευθυνονται για τον πολυμερισμο και το θολωμα των φαναριών. 1
orck Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σπρευ ειδικο για αυτη την δουλεια, δεν λεω οτι το σπρευ που πηρατε ειναι κακο αλλα θα το φοβομουν μην κιτρινισει απο τις υπεριωδεις ακτινες του ηλιου. Καλη δουλεια. Θελω να κανω σκουτερ και βαριεμαι https://www.skroutz.gr/s/11800171/HB-Body-Lens-Clear-400ml.html ΥΓ, Ελληνικη εταιρια που δουλευει με φαναρτζηδες κυριως. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από orck 2
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Συνήθως η τιμή που δίνουν είναι για ένα φανάρι όντως. Πάντως στα 20-25€ αν γίνει σωστή δουλειά και κρατήσει χρόνια είναι οκ η τιμή πιστεύω. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στο leroy όπως έγραψα και κάπου αλλού είχε Ελληνικό με 4 ευρώ είχε και αυτό που έγραψα εγώ Αγγλικό προϊόν με 7,5 ευρώ. Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο χρωμάτων μου είπε ότι για φανάρια οι περισσότεροι παίρνουν αυτό που πήρα εγώ.Ήταν μάλιστα και το τελευταίο κομμάτι στο ράφι του leroy Αερολιμένα που πήγα εγώ. Είπαμε όποιος είναι κοντά στο Γέρακα δεκτός να του ψεκάσω τα φανάρια.Η φιάλη πρέπει να είναι αρκετή για πολλά πολλά φανάρια. μιας και έχει περιεχόμενο 400 ml . 1 1
gia_nnis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Στο leroy όπως έγραψα και κάπου αλλού είχε Ελληνικό με 4 ευρώ είχε και αυτό που έγραψα εγώ Αγγλικό προϊόν με 7,5 ευρώ. Σε συζήτηση με τον υπεύθυνο χρωμάτων μου είπε ότι για φανάρια οι περισσότεροι παίρνουν αυτό που πήρα εγώ.Ήταν μάλιστα και το τελευταίο κομμάτι στο ράφι του leroy Αερολιμένα που πήγα εγώ. Είπαμε όποιος είναι κοντά στο Γέρακα δεκτός να του ψεκάσω τα φανάρια.Η φιάλη πρέπει να είναι αρκετή για πολλά πολλά φανάρια. μιας και έχει περιεχόμενο 400 ml . Αυτο τι λεει? http://www.tomara.gr/index/products/paints_lacquers?row=12553 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Είπαμε όποιος είναι κοντά στο Γέρακα δεκτός να του ψεκάσω τα φανάρια.Η φιάλη πρέπει να είναι αρκετή για πολλά πολλά φανάρια. μιας και έχει περιεχόμενο 400 ml . Μπραβο στον παππου..!!! Μακαρι ολοι μας να ειμασταν ετσι..!!! 1
spyros007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Το θεμα ειναι οτι αμα κιτρινίσει η αρχισει να ξεφλουδίζει το βερνίκι το φαναρι γινεται χαλια και μετα θελει πολυ δουλειά για να μην αχρηστευθεί.Αντθετα τριψιμο με 2000 ντουκοχαρτο νερου και γυαλισμα με αλιφαδορο και αλοιφη μια φορα το χρονο ,για παντα και το φαναρι αστέρι.
gia_nnis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, spyros007 είπε Το θεμα ειναι οτι αμα κιτρινίσει η αρχισει να ξεφλουδίζει το βερνίκι το φαναρι γινεται χαλια και μετα θελει πολυ δουλειά για να μην αχρηστευθεί.Αντθετα τριψιμο με 2000 ντουκοχαρτο νερου και γυαλισμα με αλιφαδορο και αλοιφη μια φορα το χρονο ,για παντα και το φαναρι αστέρι. Να πω κατι.. αν το φαναρι ειναι σε καλη κατασταση και το περναμε 1 φορα το χρονο με οδοντοκρεμα δεν του κανουμε συντηρηση??? 1
papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Γιάννη με οδοντόκρεμα τα έχω κάνει εγώ αλλά πάπαλα.Ένα σωληνάριο χάλασα σχεδόν καμία διαφορά.Για αυτό πήγα σε πιο δραστική λύση. Στο δικό μου opel vectra με σπρέυ πρέπει να μου το είχε κάνει φαναρτζής πριν 4-5 χρόνια και μια χαρά ήταν.Είχα δώσει και 30 ευρώ. Το διαπίστωσα γιατί τελευταία το αριστερό άρχισε από τη μέση να ξεφλουδίζει και σιγά σιγά έχει ξεφλουδίσει σχεδόν το μισό και θόλωσε.Δεν κιτρίνισε.Αύριο πρωί αν έχει καλό καιρό θα τα γυαλίσω και αυτά και θα ανεβάσω φωτο.Αν κρατήσουν το γυάλισμα 3-4 χρόνια μια χαρά είναι.Ένα πέρασμα πάλι και θα είναι καινούργια. Απλά νομίζω ότι όποιος θέλει να το κάνει ας πάρει ένα πιο καλό σπρέυ .Ας μην πάει σε αυτά με τα 3-4 ευρώ. 1
spyros007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Η οδοντοκρεμα ειναι για τα δοντια........................................... 1
Tsino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μπράβο παπού. το έφτιαξες το vektra ? ανέβασε φωτό 1
papoys1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Όχι ακόμη γιατί έκατσαν αναποδιές.Ελπίζω αύριο μεθαύριο.
dollyyy19 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 αν το σπρει δεν εχει και προστασια απο uv,θα βγαλει μεγαλυτερη ζημια και περισοτερη δουλεια μεταγενεστερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα