papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πολλά διάβαζα και έβλεπα στο youtube για γυάλισμα των φαναριών λίγα πίστευα. Με τα πολλά αποφάσισα να το εφαρμόσω.Έχω ένα παλιό fiat strada φορτηγάκι του 2001 του οποίου τα φανάρια ήταν τελείως θαμπά.Πήρα γυαλόχαρτα και ένα σπρέϋ και ορίστε το αποτέλεσμα.Αν κάποιος ενδιαφέρεται εδώ είμαι να σας αποκαλύψω τα μυστικά του γυαλίσματος το οποίο τελικά ήταν εντυπωσιακό.Το έβλεπα και δεν το πίστευα. 7 1
stefan123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Για πες....Γιατι τα δικα μου απο την πολυ κιτρινιλα δεν βλεπεις ουτε στο ενα μετρο το βραδυ....
gia_nnis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Τον παππου τον παω.. γιατι στην ζωη του λειτουργει με γνωμονα ΄΄ο εχθρος του φθηνου ειναι το φθηνοτερο΄΄!!! Οσοι μαχονται για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τους το αφιερωνω: 1
papoys1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ναι gia-nnis και μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο βίντεο ήταν ο βασικός οδηγός μου.Απλά εγώ ξεκίνησα από πιο χαμηλό γυαλόχαρτο τρίψιμο 260 - 500 - 800 κ.λ.π. μέχρι 1500 γιατί τα φανάρια μου ήταν πολύ χάλια.Σαν σκοροφαγωμένα.Είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί στο youtube υπάρχουν πολλές πατάτες αλλά το τελικό αποτέλεσμα με δικαίωσε. Τα γυαλόχαρτα τα πήρα 20 λεπτά το ένα στο παζάρι σχιστού.1500 δεν είχε και το πήρα 60 λεπτά από κατάστημα εργαλείων. Το σπρέϋ πήρα ακριβώς το ίδιο με το βίντεο από το leroy με 7 ευρώ.Είχε και Ελληνικό με 4 ευρώ αλλά σαν γνήσιος Έλληνας πήρα το ξένο γιατί στο βάθος του μυαλού μας έχουν φυτεμένη την ιδέα ότι τα ξένα προϊόντα είναι καλίτερα. Μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι.Πάντως με το σπρέυ μπορείς να γυαλίσεις τα αυτοκίνητα οικογένειας, φίλων ,κουμπάρας, και όλης της γειτονιάς άμα τα έχεις καλά. Αν κανένας θέλει σπρέυ ας στείλει π.μ. και ας περάσει από τη γειτονιά μου.Κερνάω και καφέ. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν δεν είναι δύσκολο,απλά ζητάτε γυαλόχαρτα νερού. 3 1
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ καλό. Θα πω και εγώ κάτι. Μια φορά έτσι για πλάκα σε ένα αμάξι χρεπι ενος φίλου βάλαμε έτσι για πλάκα οδοντοπαστα και τα τρίψαμε με χαρτοπετσετες. Έκανε δουλειά. Αλλά όχι όπως εσένα. Μπράβο γιατί το γιαλυσμα στα πλυντιριο αυτοκινήτων πάει μίνιμουμ 20 ευρώ ενώ με 10 το κάνεις μόνος σου με πολύ καλό αποτέλεσμα. 1
Panos_G2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Πραγματικα αψογο το αποτελεσμα. Αυτο που τα διατηρει στον χρονο ειναι το βερνικι. 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίος! Για μας που δεν... πιάνει το χέρι μας, ξέρει κανείς κανέναν καλό επαγγελματία να στα φτιάχνει; Φαντάζομαι ότι κάτι πρέπει να βάζει μετά (κάποιο ψιλομόνιμο βερνίκι που να μη φύγει με την πρώτη βροχή?), γιατί αλλιώς θα αρχίσουν πάλι να θαμπώνουν σε λίγους μήνες... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από GeorgeMan
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ωραίος! Ειδικά αν είναι όντως μόνιμο το αποτέλεσμα! Το σπρέι που αλλού το βρίσκουμε αν δεν έχουμε κοντά leroy merlin; (Έξω θα το πάω τελικά αλλά λέμε ) 1
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) &zio10 πας σε κατάστημα εργαλείων και ζητάς χρώμα σπρέϋ διάφανο γιαλιστερό. Επιλέγεις μία όσο το δυνατόν πιο καλή ποιότητα για αντοχή στο χρόνο. Και οι επαγγελματίες έτσι το κάνουν.Στο δικό μου το opel vectra τα είχα γυαλίσει πριν 4-5 χρόνια με 30 ευρώ και αναρωτιόμουν πως τα έκανε και γυαλίζουν έτσι.Με σπρέϋ τα είχε κάνει το οποίο στο ένα άρχισε να ξεπετσαλώνει και κάποια στιγμή θα τα ξανακάνω μόνος.Για αυτό το λόγο άρχισα από το παλιό φορτηγάκι να πάω μετά στα καλίτερα μοντέλα. Επίσης μπορείς να γκουγκλάρεις σπρέυ για γυάλισμα φαναριών και θα σου βγάλει διάφορες επιλογές. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από papoys1 2
evoracing Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ το είχα κάνει σε κάτι φανάρια από σκούτερ πριν 1 χρόνο τα οποία τα είχα στο χέρι, δεν ήταν πάνω στο σκούτερ. Πήρα παλμικό τριβείο και έβαλα 400-600-1000-1500-2000 νερού αλλά αντί για σπρέι έβαλα κρέμα glanol την μαύρη όμως με το κερί. Δεν έχω παράπονο ακόμα τζάμι είναι και αδιάβροχα 1
papoys1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Τριβείο παλμικό έχω και εγώ αλλά φοβήθηκα μήπως το πατήσω πολύ κάνω ζημιά και έκανα τη δουλειά με το χέρι.Εξάλλου δεν είναι κάποια μεγάλη επιφάνεια να κουραστείς και με το χέρι ένας αρχάριος όπως εγώ ελέγχει τη δύναμη που θα βάλει. 2-3 λεπτάκια με το κάθε νούμερο γυαλόχαρτο και είσαι έτοιμος. Οι επαγγελματίες έχουν ειδικό εργαλείο.Αλοιφαδόρος λέγεται αλλά εμείς που δεν ξέρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε νομίζω ότι είναι καλίτερα με το χέρι. 1
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, papoys1 είπε &zio10 πας σε κατάστημα εργαλείων και ζητάς χρώμα σπρέϋ διάφανο γιαλιστερό. Επιλέγεις μία όσο το δυνατόν πιο καλή ποιότητα για αντοχή στο χρόνο. Και οι επαγγελματίες έτσι το κάνουν.Στο δικό μου το opel vectra τα είχα γυαλίσει πριν 4-5 χρόνια με 30 ευρώ και αναρωτιόμουν πως τα έκανε και γυαλίζουν έτσι.Με σπρέϋ τα είχε κάνει το οποίο στο ένα άρχισε να ξεπετσαλώνει και κάποια στιγμή θα τα ξανακάνω μόνος.Για αυτό το λόγο άρχισα από το παλιό φορτηγάκι να πάω μετά στα καλίτερα μοντέλα. Επίσης μπορείς να γκουγκλάρεις σπρέυ για γυάλισμα φαναριών και θα σου βγάλει διάφορες επιλογές. Thanks! Νομίζω πάντως ότι οικονομικά δεν έχεις και κανένα μεγάλο κέρδος, γύρω στα 20€ παίρνουν έξω. Αλλά έχεις την ικανοποίηση ότι το έκανες μόνος σου και σου μένει και σπρέι! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
gia_nnis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Ωραίος! Για μας που δεν... πιάνει το χέρι μας, ξέρει κανείς κανέναν καλό επαγγελματία να στα φτιάχνει; Φαντάζομαι ότι κάτι πρέπει να βάζει μετά (κάποιο ψιλομόνιμο βερνίκι που να μη φύγει με την πρώτη βροχή?), γιατί αλλιώς θα αρχίσουν πάλι να θαμπώνουν σε λίγους μήνες... Λεω εγω τωρα.. γιατι δεν πας στον παππου να στα κανει με μικροτερο κοστος! Ειστε και κοντα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα