Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας.

Εχω ενα Toyota Auris του 2008 με το εργοστασιακο CD player (υποστηριζει MP3) αλλα επειδη ειναι λιγο βλακεια με τα CD, ειδικα οταν θες να προσθεσεις τραγουδια (μπορω να χρησιμοποιησω CD-RW αλλα στο laptop δεν εχω μοναδα εγγραφης CD, μονο στη δουλεια), θελω να βαλω εναν προσαρμογεα (adaptor) ωστε να μπορω να βαζω ενα στικακι ή καρτα micro SD ή εστω εισοδο AUX με καρφι 3.5mm για να βαζω το μουσικη απ'το κινητο. εχω δει στο Ebay καποια αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει η φισα. Διαβασα οτι μπαινει στην υποδοχη που βαζουν τις CDιερες (σιντιερες). Ρωτησα σ'ενα μαγαζι εδω και μου ειπε για 120-150 ευρω. οποτε δεν αξιζει τον κοπο απο 'δω. Ξερει κανεις καποια τετοια συσκευη που να κανει σιγουρα στο Auris του 2008; απο Ebay ή οποιοδηποτε ξενο site γυρω στα 20 με 30 ευρω.

Εχει κανεις μηπως φωτογραφια απ'το πισω μερος του Ραδιο-CD που φοραει το Auris σε μοντελα 2007 εως 2010; θελω να δω πως ειναι η φισα. μην το παρω και δεν κανει μετα. θα ειναι τσαμπα τα λεφτα.

βρηκα αυτο εδω αλλα λεει για Corolla.

https://www.ebay.com/p/Car-CD-USB-SD-Aux-in-Mp3-CD-Player-Interface-in-Adapter-for-Toyota-Camry-Corolla/25007912064?_trksid=p2047675.l2644

αν μπορει να βοηθησει καποιος, θα το εκτιμουσα.

ευχαριστω.

Επεξ/σία από Rallystas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...