Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ την μεγάλου όγκου συσσώρευση αυτόματα δημιουργημένων αρχείων στο data/anr.

Περίπου 500mb ανά ημέρα. Απ όσο έψαξα, αυτά είναι αρχεία που δημιουργούνται απ το σύστημα όταν κάποια εφαρμογή κρασάρει. Σωστά;

Πώς μπορώ να εντοπίσω τι δημιουργεί το πρόβλημα;

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Παρατηρώ την μεγάλου όγκου συσσώρευση αυτόματα δημιουργημένων αρχείων στο data/anr.

Περίπου 500mb ανά ημέρα. Απ όσο έψαξα, αυτά είναι αρχεία που δημιουργούνται απ το σύστημα όταν κάποια εφαρμογή κρασάρει. Σωστά;

Πώς μπορώ να εντοπίσω τι δημιουργεί το πρόβλημα;

Τι κινητο εχεις? Τι android εχει? Εισαι root? συνηθως facebook messenger instagram φταινε

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.
1 hour ago, asdfaster said:

Τι κινητο εχεις? Τι android εχει? Εισαι root? συνηθως facebook messenger instagram φταινε

Lenovo Vibe P1 pro.

6.01

Ε πώς είσαι σίγουρος πως φταίνε αυτά. Έχω πολλές εφαρμογές. Πώς μπορώ να διαπιστώσω με βεβαιότητα τι φταίει;

Δημοσ.
1 hour ago, saruman123 said:

Απο τις κακογραμμένες εφαρμογές.

Μπορείς να δεις πως εδώ http://www.greeceandroid.gr/dev/726-android-app-gpu-overdraw

Και εδώ http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow

Ναι αλλά αυτα που έστειλες δεν με βοηθάνε.

Όντως το τηλέφωνό μου κολλάει.

Δημιουργούνται γι αυτό τον λόγο τα αρχεία anr traces .txt κατά GB ολόκληρα.

Πώς μπορώ να βρω ποιά εφαρμογή το προκαλεί όλο αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Ναι αλλά αυτα που έστειλες δεν με βοηθάνε.

Όντως το τηλέφωνό μου κολλάει.

Δημιουργούνται γι αυτό τον λόγο τα αρχεία anr traces .txt κατά GB ολόκληρα.

Πώς μπορώ να βρω ποιά εφαρμογή το προκαλεί όλο αυτο;

Διαβασε αυτα που εστειλε γιατι βοηθανε να κατανοησης το λειτουργικο και να ξεχωριζεις την σαβουρα. Εχω δει αρκετα ατομα  με data/anr λογο του FB και λογο οτι το κινητο ειναι υπερφορτωμενο με Apps και δεν περνει ανασα. Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα delete το Facebook,instagram,viber για 1-2 μερες. Μετα να βαλεις το CCleaner να καθαρισει κανα junk file και προσεχε τι θα κανεις delete μην σβησεις τιποτα σημαντικο οπος φωτογραφιες. Και δες αν στο ξανακανει. Μολις καθαρισεις με το CCclear κανε restart το κινητο και μετα σβησε και τo CCleaner απο το κινητο σου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhythm.hexise.uninst

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.piriform.ccleaner&hl=el

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Πήγα στις επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησα το Εμφάνιση παραθύρου για τα anr.

Αυτό προκάλεσε το να εμφανίζεται ένα παράθυρο με το όνομα της εφαρμογής σε κάθε κόλλημα (πράγμα που συνέβαινε περίπου ανα 1min) καθώς και το να αποκτήσουν τίτλο με το όνομα της εφαρμογής τα αρχεία anr traces.

Και το όνομα αυτής.....

com.google.android.googlequicksearchbox

Είναι δηλαδή η εφαρμογή search της google.

Έσβησα τα updates και το πρόβλημα λύθηκε. Το ερώτημα τώρα είναι αν θα την κάνω και uninstal (είμαι root).

Τί ακριβώς προσφέρει αυτή η εφαρμογή πέρα απ το search που έτσι κι αλλιώς το κάνεις στον browser; Μπορεί μπορεί με την απεγκατάσταση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Πήγα στις επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησα το Εμφάνιση παραθύρου για τα anr.

Αυτό προκάλεσε το να εμφανίζεται ένα παράθυρο με το όνομα της εφαρμογής σε κάθε κόλλημα (πράγμα που συνέβαινε περίπου ανα 1min) καθώς και το να αποκτήσουν τίτλο με το όνομα της εφαρμογής τα αρχεία anr traces.

Και το όνομα αυτής.....

com.google.android.googlequicksearchbox

Είναι δηλαδή η εφαρμογή search της google.

Έσβησα τα updates και το πρόβλημα λύθηκε. Το ερώτημα τώρα είναι αν θα την κάνω και uninstal (είμαι root).

Τί ακριβώς προσφέρει αυτή η εφαρμογή πέρα απ το search που έτσι κι αλλιώς το κάνεις στον browser; Μπορεί μπορεί με την απεγκατάσταση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;

Πολύ ωραία τότε που το έφτιαξες. Βάλε το titanium backup πάρε backup την εφαρμογή και αμα δημιουργεί πρόβλημα κάνε επαναφορά εφαρμογής.

Δημοσ.

Ε καλά την παγώνω κιόλας αλλά ήθελα κάποιες γενικές πληροφορίες για την εφαρμογή. Είναι μια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιώ ποτέ και απορώ γιατί υπάρχει. Γιατί αυτό ρώτησα μήπως τρέχουν μέσω αυτής και άλλα πράγματα που δεν ξέρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, funbreaker είπε

Αν εχεις κάποια εφαρμογή όπως  π.χ root uninstaller καλύτερα αυτό με το πράσινο ανθρωπάκι του Android μήν το πειράξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, saruman123 said:

Αν εχεις κάποια εφαρμογή όπως  π.χ root uninstaller καλύτερα αυτό με το πράσινο ανθρωπάκι του Android μήν το πειράξεις.

Δεν καταλαβαίνω τι λες.

Είμαι root ναι. Είναι system app. αλλά μπορώ να το κάνω uninstall αν θέλω.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, funbreaker είπε

Δεν καταλαβαίνω τι λες.

Είμαι root ναι. Είναι system app. αλλά μπορώ να το κάνω uninstall αν θέλω.

Αν σου δίνει δικαίωμα για uninstall χωρίς κάποια εφαρμογή και είναι του συστήματος δεν την πειράζουμε.

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή που σου πρότεινα ποιο πάνω θα σου δείξει ποιες είναι του συστήματος και ποιες όχι .

Εγώ νόμιζα ότι την είχες γι'αυτό στο είπα.

Για μένα το καλύτερο είναι αφού είσαι root γιατί δεν βάζεις μια custom rom ,γιατί το πρόβλημα που έχεις προέρχεται από την rom.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
Just now, saruman123 said:

Αν σου δίνει δικαίωμα για uninstall χωρίς κάποια εφαρμογή και είναι του συστήματος δεν την πειράζουμε.

Αν κατεβάσεις την εφαρμογή που σου πρότεινα ποιο πάνω θα σου δείξει ποιες είναι του συστήματος και ποιες όχι .

Εγώ νόμιζα ότι την είχες γι'αυτό στο είπα.

Εχω ηδη εφαρμογή που να μου δείχνει ποιες είναι συστήματος και είπα ήδη πως είναι. Ρώτησα αν θα έχω προβλήμα αν την απεγκαταστησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Πρακτικά σε κινητό χωρίς root που απλώς έκανα disable οτιδήποτε google εκτός από το store και τα services, παρατήρησα ότι κάνει μερικές φορές επανεκκινήσεις και επαναφέρει διάφορα shortcuts του απενεργοποιμένου Google app. Οπότε αν και δε θα έπρεπε, πιθανόν θα έχεις θέματα. Επομένως ή το κάνεις freeze και βλέπεις τι θα βγει ή το καλύτερο που προτάθηκε πιο πάνω, βάζεις άλλη rom χωρίς τα gapps και εγκαθιστάς μόνο όποια χρησιμοποιείς.

Επεξ/σία από BadBoy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...