χρυσοβαλαντου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας έχω Firefox και χθες προσπαθώντας να ανοίξω το πρόγραμμα μου πετούσε αλλά Firefox μαζί συνεχόμενα έχω windows 7 το έκανα format πριν 6 μήνες την τελευταία φορά μονο δεν κατέβασα κάποιο πρόγραμμα από τον υπολογιστή προσέχω σε τι σελίδες μπαίνω σήμερα προς το παρόν λειτουργεί κανονικά σε περίπτωση που το ξανακάνει τι να κάνω αν μου το κάνει πάλι ? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από χρυσοβαλαντου
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Καλά είναι να βάζεις και καμία κόμμα ή τελεία για να ξέρουμε πότε αλλάζει η πρόταση. Ειλικρινά, έτσι που το έγραψες δεν έβγαλα άκρη σχετικά με το ποιο είναι το πρόβλημα.
χρυσοβαλαντου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή χρειάζεται format ξανά ? που οφείλεται δεν ξέρω από τις διαφημίσεις ίσως . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από χρυσοβαλαντου
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείς να κάνεις έναν γρήγορο έλεγχο με το adwcleaner και να δεις αν διορθωθεί. Αν θέλεις κατέβασε και το malwarebytes antimalware και κάνε έναν βαθύ έλεγχο και με αυτό για σιγουριά. 1
BringMe2Life Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Τσέκαρε να δεις και τι επεκτάσεις έχουν εγκατασταθεί στον Firefox... Αν δεις κάτι παράξενο, delete και βλέπουμε μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα