Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, greed είπε

Aυτα διαβασα και δεν πηρα sony.

Μαλλον θα πρεπει να κανεις καλυτερη ερευνα αγορας. Το service της sony στις τηλεορασεις στην αθηνα ειναι αψογο και υποδειγματικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/2/2018 στις 1:03 ΜΜ, vrwmiaris είπε

για μένα κακώς την έβαλε στο βαν για να την μεταφέρουν αφού είδε ότιδεν θα γίνει σωστή δουλειά.Επειδή εγώ είμαι ουγκ, θα πήγαινα με κάτι ξαδέρφια μου μια βόλτα από την εταιρεία σέρβις και θα έβγαζα λύση την ίδια στιγμή.Το δίκιο είναι με το μέρος σΝομίζωου, για την σονυ δεν θα έπρεπε καν να συνεργάζεται με τέτοιους ερασιτέχνες.εφόσον μιλάμε για προϊόντα άνω του χιλιάρικου οφείλει να είναι όλα τέντα

Απόλυτα σύμφωνος με το  πρώτο μέρος του post... Ολα θα ήταν οκ... αν οι άνθρωποι του  service  παρελάμβαναν από το σπίτι σου...Κατ'αρχή ΔΕΝ θα ερχόταν ένα άτομο, το προιόν θα ελεγχόταν επιτόπου ... και θα γλίτωνες όλη την ταλαιπωρία.... Επειδή όμως τους είπες να βρεθείτε κάπου  στην μέση...αυτοί έστειλαν μόνο ένα να παραλάβει και για αυτό δεν ζήτησε ούτε στοιχεία ούτε τίποτα.... Είμαι Αθηνα  όσες φορές είχα πρόβλημα με LG@Samsung  πάντα δύο άτομα ακόμα και 32αρες τηλεοράσεις..

Επεξ/σία από heros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/8/2018 στις 8:15 ΠΜ, heavyrain είπε

Μαλλον θα πρεπει να κανεις καλυτερη ερευνα αγορας. Το service της sony στις τηλεορασεις στην αθηνα ειναι αψογο και υποδειγματικο

Ναι . Χρεωσαν τη μάνα μου, 70 ευρώ για ένα firmware update σε τηλεόραση που πήγαν και το έκαναν σπίτι της (με φλασάκι usb) , επί τόπου. Τσάμπα πράγμα.

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, heavyrain είπε

δηλαδη περιμενες να ερθουν να το κανουν τσαμπα;.... 

Μετά το τσάμπα, η minimum χρέωση που μπορείς να αποδεχθείς είναι τα 70 ευρώ ;;  Ενδιαφέρουσα περίπτωση .

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά έχει η Sony επίσημο ΔΙΚΟ ΤΗΣ service Ελλάδα? Μέσω τρίτων ανεξαρτήτων επισκευαστικών κέντρων δεν το δουλεύει το after sales?!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, postfire είπε

70 ενα update?

πολλα μου φενονται

Σκέτα πολλά ; Εμένα μου φαίνεται ληστεία μετά φόνου !!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...