@pnea1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2025 στις 8:08 ΠΜ, QuantumWanderer είπε Είχε που είχε εντελώς τραγικό Presales η Tesla στην Ελλάδα, προέκυψε και το παγκόσμιο θέμα με τον Elon. Άντε γειά, από εδώ και πέρα. Δεν νομίζω να επηρεάσουν τις πωλήσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι απόψεις του Μασκ. Ο ανταγωνισμός ίσως, οι δηλώσεις όχι.. Εδώ αγοράζαμε γερμανικά προϊόντα και μάλιστα τα θεωρούμε και καλύτερα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από @pnea1973
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 15/3/2025 στις 8:52 ΠΜ, @pnea1973 είπε Δεν νομίζω να επηρεάσουν τις πωλήσεις στην Ελλάδα τουλάχιστον, οι απόψεις του Μασκ. Να λάβουμε υπόψιν και το γεγονός ότι δεν έχει ξεδιπλωθεί όλη η υπόθεση ακόμα. Θα φανεί μέσα στην υπόλοιπη χρονιά.
Vagosman Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου https://electrek.co/2025/03/14/tesla-is-done-in-germany-94-say-they-wont-buy-a-tesla-car/ 1
Vagosman Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Πολύ ενδιαφέρον απο το 3:50 και μετά Ο σαφής διαχωρισμός του εντερπρενέρ και κάποιον που διψά για δύναμη. Και ο Έλωνας το έδειξε ξεκάθαρα τι θέλει πλέον. Οι εταιρείες του πλέον είναι όχημα για τα δικά του μοναρχικά όνειρα (ρώξεις; ) 1
alexiosdimitriadis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2025 στις 11:14 ΠΜ, Vagosman είπε Πολύ ενδιαφέρον απο το 3:50 και μετά Ο σαφής διαχωρισμός του εντερπρενέρ και κάποιον που διψά για δύναμη. Και ο Έλωνας το έδειξε ξεκάθαρα τι θέλει πλέον. Οι εταιρείες του πλέον είναι όχημα για τα δικά του μοναρχικά όνειρα (ρώξεις; ) Επέκταση Φίλε δεν μπορείς να βρεις κάποιο άλλο group/thread να τα συζητάτε αυτά με τους ομοιδεάτες σου; εδώ δεν βλέπω να συμμετέχει κανεις. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από alexiosdimitriadis
Vagosman Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Το thread δεν ειναι καθαρα για τα αυτοκίνητα, ειναι για την Τεσλα και τον Μασκ. Τα παραπάνω επηρεάζουν την Τεσλα. Δεν ειμαι οφτοπικ. 1
alexiosdimitriadis Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 12:00 ΜΜ, Vagosman είπε Το thread δεν ειναι καθαρα για τα αυτοκίνητα, ειναι για την Τεσλα και τον Μασκ. Τα παραπάνω επηρεάζουν την Τεσλα. Δεν ειμαι οφτοπικ.
shikabalas Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Μιλαμε για brand που ειναι συνδεδεμενο 100% με τον ιδιοκτητη του, γιατι να μην αναφερουμε τα τερτιπια του? Λαλιστατο σε βλεπω παντως, μιας που σε βρηκα ορεξατο δεν μας λες ποσο πεσαν οι πωλησεις στη Γερμανια το Φλεβαρη? Για καποιον περιεργο λογο ακομα κουακ κουακ ακουω απο την προηγουμενη βδομαδα που σε ρωτησα γιατι με ειρωνευεσαι. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Όταν οι φανατικοί έγραφαν για τις καινοτομίες του μεγάλου μυαλού του Elon και έφτιαξαν ένα δυνατό hype γύρω από το όνομα του και ΟΧΙ από το εκάστοτε εταιρικό, όλα ήταν καλά. Τώρα που ξεφουσκώνει το hype, η ίδια συζήτηση ξαφνικά προσδιορίζεται από μερικούς ως off-topic. 🤣🤓🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα