shikabalas Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 76% κατω οι πωλησεις στην Γερμανια το Φλεβαρη και γενικα πτωση σχεδον παντου με ταυτοχρονη ανοδο του συνολου των EV αλλα ναι τιποτα αλλο δεν φταιει, περιμενουν ολοι το νεο Μodel Y βρε κουτα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από shikabalas 1
alexiosdimitriadis Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 hours ago, shikabalas said: 76% κατω οι πωλησεις στην Γερμανια το Φλεβαρη και γενικα πτωση σχεδον παντου με ταυτοχρονη ανοδο του συνολου των EV αλλα ναι τιποτα αλλο δεν φταιει, περιμενουν ολοι το νεο Μodel Y βρε κουτα. Εγώ άκουσα 378% πτώση, μήπως κάνεις λάθος; 1
Vagosman Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 8/3/2025 στις 10:08 ΜΜ, sattack είπε Το μόνο μου πρόβλημα είναι που δεν έχω δικαιολογία να πάρω ένα ακόμα Tesla! Είμαστε συν-θρέντιτες πολυ καιρο και δεν εισαι τυχαίος πόστερ. Δεν περιμένω τωρα να γινεις τυφλός υποστηρικτής. Ναι εχεις τεσλα που το ταιζεις ηλιακή ενέργεια, ναι έχεις μετοχές χρόνια τώρα αλλα πρέπει να συνυπολογίσουμε την έκθεση Μασκ στα κοινά και τον τρελό ανταγωνισμό εξ ανατολάς. Ο Τραμπ εχει προσφέρει τρελή πτώση στην Αμερικανική αγορά στην παρούσα φάση. Ο S&P επεσε >10%, εχουν "χαθει" τρις απο την αγορά. Θα ζήσουμε μερικά καλά κύματα των αγορών. Στις 8/3/2025 στις 2:49 ΜΜ, malakudi είπε Ούτε καν. Κανείς δε νοιάζεται για τις δηλώσεις του CEO της εταιρίας που θέλει να πάρει αυτοκίνητο. Αρκετοί απο τους Τεσλα χρήστες είναι geeks, αυτοι θα συνυπολογίσουν και τις δηλώσεις.
shikabalas Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 3 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε Εγώ άκουσα 378% πτώση, μήπως κάνεις λάθος; Για ποιον λογο ειρωνευεσαι πρωτον και για ποιον λογο επισης θεωρεις οτι δεν ισχυει το ποσοστο που ανεφερα?
dtk-386 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, shikabalas είπε Για ποιον λογο ειρωνευεσαι πρωτον και για ποιον λογο επισης θεωρεις οτι δεν ισχυει το ποσοστο που ανεφερα? τεσλα φανμπόι....
QuantumWanderer Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου To "cancel_Tesla" είναι ανερχόμενο κίνημα, έτσι κι αλλιώς. Από όσα ηλεκτρικά έχω οδηγήσει, θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα υπερτερούν σχεδιαστικά (ηλεκτρονικά), και σίγουρα και σε κάποια θέματα απόδοσης (κατανάλωση, κλπ). Θεωρώ ότι ο Elon Musk, απλά ξεδιπλώνει κάποια σημεία της αντίληψής του, που όπως αναλύουν και μερικοί πιο ειδικοί, δείχνουν το god syndrome, από το οποίο πάσχει και είναι όλο και πιο φανερό σε όλο και περισσότερους. Αυτό αναπόφευκτα θα ρίξει τις πωλήσεις Tesla σε πολλές αγορές, αφού ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, και γενικότερα το hype του brand name αυτού ήταν τα τελευταία χρόνια, σημαντικά μεγαλύτερο της ίδιας της αξίας και των κεφαλαίων. Μια χοντρή στραβή σε επίπεδο συμπεριφορών, σκοτώνει πιο εύκολα το hype από ό,τι σε άλλες μάρκες που έχουν πιο γερά θεμέλια στη βιομηχανία. Ένα σημαντικό μέρος του hype της Tesla ήταν προσωποκεντρικό στον Elon Musk. Ποιός γνωρίζει σε άλλους κατασκευαστές τον Διευθύνοντα και τα γούστα του; Ήρθε η ώρα, αναπόφευκτα, να ξεφουσκώσει το hype, και να φανούν τα θεμέλια του κατασκευαστή αυτού. Κάποια στιγμή θα γινόταν, έφερε η συγκυρία να γίνει τώρα με τα απανωτά θέματα που αμόλησε ο εν λόγω. 4
Vagosman Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Ψύχραιμη κ διαυγής τοποθέτηση. Ναι μεν το όραμα του έφερε τις 2 μεγάλες εταιρείες εκεί που είναι αλλά πλέον δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Ο αλαζονικός του χαρακτήρας μάλλον μόνο ζημιά κάνει πλέον. Πριν από κάποια χρόνια τα έβαζε με πρόσωπα, πλέον τα βάζει με χώρες. Θα δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. 2
dtk-386 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Εδώ αποκάλεσε τους αστροναύτες που παρέμειναν στο σταθμό λόγω βλάβης του starliner καθυστερημένους. Ποιος ο μασκ. Από τον καναπέ του. Έχασε και η ντροπή την ντροπή. https://www.tanea.gr/2025/02/21/world/o-mask-vrizei-astronayti-pou-ton-katigorise-oti-pseydetai/
sattack Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Εδώ αποκάλεσε τους αστροναύτες που παρέμειναν στο σταθμό λόγω βλάβης του starliner καθυστερημένους. Ποιος ο μασκ. Από τον καναπέ του. Έχασε και η ντροπή την ντροπή. https://www.tanea.gr/2025/02/21/world/o-mask-vrizei-astronayti-pou-ton-katigorise-oti-pseydetai/ Γνωρίζεις ελληνικά? "Τους αστροναύτες που παρέμειναν στο σταθμό λόγω βλάβης του starliner αποκάλεσε καθυστερημένους" ? 1
4saken Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) -15% πτωση της μετοχης η μεγαλυτερη τα τελευταια 5 χρονια Επεξ/σία 11 Μαρτίου από 4saken
shikabalas Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Και εγω τοσο ειδα οτι επεσε αλλα κατσε μηπως εχει διαφορετικη γνωμη ο ειρωνας παραπανω που ακομα δεν μου απαντησε και κανει την παπια.
teodor_ch Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Πρίν απο κάθε νέα έκδοση μοντέλου πέφτει το ίδιο η μετοχή?
@pnea1973 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Ασχετο αλλά κάπου πήρε το μάτι μου, οτι ο Ντόναλντ αποκάλεσε τον Ελον , a true american; Οσον αφορά τα οχήματα, λογικό είναι οι πωλήσεις να επηρεάζονται απο τις απόψεις ενός ανθρώπου. Βέβαια από την άλλη κάποιες εταιρείες στον 2ΠΠ εβγαζαν οχήματα για πόλεμο και τώρα θεωρούνται premium, οπότε ο άνθρωπος ξεχνάει γρήγορα. Απλά τώρα ο Ελον για λόγους που αυτός και ο Ντοναλντ ξέρουν, έχει ξεκινήσει όπως ειπώθηκε, μια ανάμιξη σε εσωτερικά χωρών.....
sattack Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Απλά τώρα ο Ελον για λόγους που αυτός και ο Ντοναλντ ξέρουν, έχει ξεκινήσει όπως ειπώθηκε, μια ανάμιξη σε εσωτερικά χωρών..... Για να μην ξεφεύγουμε ας τα βάλω σε Spoiler. Spoiler Οργανωμένη αποστολή απο μέλη του εργατικού κόμματος της Αγγλίας για να "δουλέψουν" στις Αμερικανικές εκλογές. (Χώρια τι λέγανε ολοι οι πολιτικοι , ΜΜΕ με δηλωσεις) Spoiler Πρωτοσέλιδα του Spiegel τον Ιανουάριο του 2024 για τις Αμερικανικές Εκλογές. (Χώρια ολες τις αλλες δηλωσεις απο πολιτικους , ΜΜΕ κλπ) 2
Vagosman Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Εγω λεω να φέρουμε πίσω τον ΤS. Ξεφύγαμε απο τα θέματα της Τεσλα κ πήγαμε στον Ήλωνα πάλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα