gbras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου On 12/01/2025 at 10:09, Vagosman said: Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσει το εννιαιο φρυδι. Ερώτηση θα δινατε 40κ για Χ με 150κ χλμ του 19; Αυτονομία περι τα 400χλμ ακόμα. Προβληματισμοί, δεν χωράει Αθήνα αλλα θα χρειαστώ χώρους για οικογένεια που παραμεγάλωσε σε μέλη. Ενδεχομένος πανάκριβα σερβις με αεραναρτησεις κ Falcon μηχανισμους Θετικά, οι πρώτες γενιες με 2πλες οθόνες κ κουμπιά ειναι μακραν ομορφότερες. Εχει δωρεαν φορτιση?
sndev Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου On 12/01/2025 at 10:09, Vagosman said: Ερώτηση θα δινατε 40κ για Χ με 150κ χλμ του 19; Αυτονομία περι τα 400χλμ ακόμα. Προσωπικα οχι γτ δε θα βγαζει 400κμ εαν ψιλοσκευτεσαι να προχωρήσεις ζήτα χαρτί απο τον ιδιοκτητη που θα παρει απο τη τεσλα με εκτιμήση degradation, σε παω στοίχημα θα νε ανω του 8% μη σου πω κ 10%. εκει κρινεις αναλογα να ριξεις κ το κόστος άλλο 40 άλλο 35
coyote2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου λογικά όλα αυτά έχουν δωρεάν φόρτιση εφόρου ζωής. Μεταβιβάζεται όμως?
aionnou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Άλλη μια μέρα που έβρισα την θέση των φλας σε roundabout. :όλα μια χαρά αλλά δεν συνηθίζεται με τιποτα , μπορει και λογο ηλικίας να τα έχει παίξει το muscle memory μου. 44 λεπτά πριν, coyote2 είπε λογικά όλα αυτά έχουν δωρεάν φόρτιση εφόρου ζωής. Μεταβιβάζεται όμως? Ναι μεταβιβαζεται από ιδιοκτήτη σε ιδιοκτήτη .. μόνο εάν κάποιος δεν το κάνει ανάμεσα χάνεται 1
sattack Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου ΔΕΝ εχει free SC ! Μετά το 2017 σταμάτησε το free transferable SC. Μέχρι το 2020 μπορεί και να είχαν κάποιοι δωρεάν SC, αλλα δεν ήταν πλέον transferable, που σημαίνει ήταν μόνο για τον 1ο ιδιοκτήτη και μόλις πουληθεί το χάνει. "Finding a used Model X with Unlimited Free Supercharging is still possible, though the field has been narrowing over the years. Like the Model S, the Model X has been the recipient of several promotions for Free Unlimited Supercharging, but fully transferable Free Unlimited Supercharging hasn’t been a part of the equation since March of 2017. After that point, a Model X may or may not have Free Unlimited Supercharging for the current owner, and as of May of 2020, not even a new Model X has this option. The only way to find a new or used Model X with Free Unlimited Supercharging is to buy a pre-2017 Model X from a private seller or Tesla-informed dealership after verifying that the Free Supercharging is transferable." 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 15 ώρες πριν, aionnou είπε Άλλη μια μέρα που έβρισα την θέση των φλας σε roundabout. :όλα μια χαρά αλλά δεν συνηθίζεται με τιποτα , μπορει και λογο ηλικίας να τα έχει παίξει το muscle memory μου. Ναι μεταβιβαζεται από ιδιοκτήτη σε ιδιοκτήτη .. μόνο εάν κάποιος δεν το κάνει ανάμεσα χάνεται Σκεφτομουν κι εγω το Μ3, αλλα με το που ειδα τα φλας εριξα τοση παναγια, και λεω πως ουτε για πλακα δεν το ξαναοδηγαω. Σε συνδυασμο με το swipe up-down για τις ταχυτητες, την ελλειψη οθονης οδηγου και το τεραστιο μηκος, εφαγε Χ πανηγυρικα. Βεβαια πηραν πρεφα πως ηταν μουφα η ιδεα τους με τα φλας-κουμπια game boy, και στο Model Y αφησαν παλι μοχλο. 1
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω σταθμό φόρτισης. Κοιτάω αυτόν γιατί έχει 7μ καλώδιο και είναι σε πολύ καλή τιμή. https://shop.tesla.com/el_gr/product/wall-connector Δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Σωστά; Το αγοράζεις και τον τοποθετείς. Βέβαια δεν είναι για Tesla!!! Τον έχει αγοράσει κάποιος;
gbras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 6 minutes ago, @pnea1973 said: Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω σταθμό φόρτισης. Κοιτάω αυτόν γιατί έχει 7μ καλώδιο και είναι σε πολύ καλή τιμή. https://shop.tesla.com/el_gr/product/wall-connector Δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Σωστά; Το αγοράζεις και τον τοποθετείς. Βέβαια δεν είναι για Tesla!!! Τον έχει αγοράσει κάποιος; Ειναι μια καλη επιλογη..
newlynx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Σε test drive που είχα κάνει πριν κάτι μήνες δεν είχα πρόβλημα με τα φλας και μάλιστα εκείνη την ημέρα μπήκα στο δαχτυλίδι της Κηφισιάς. Το πρόβλημα μου ήταν το μεγάλο μήκος, όχι σε θέμα οδήγησης αλλά σε θέμα πάρκινγκ στις περιοχές που κινούμε. Ιδανικά θα ήθελα μήκος μέχρι 4.4 μέτρα.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, gbras είπε Ειναι μια καλη επιλογη.. Και εγώ έτσι νομίζω. Και σε καλή τιμή. 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 35 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω σταθμό φόρτισης. Κοιτάω αυτόν γιατί έχει 7μ καλώδιο και είναι σε πολύ καλή τιμή. https://shop.tesla.com/el_gr/product/wall-connector Δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Σωστά; Το αγοράζεις και τον τοποθετείς. Βέβαια δεν είναι για Tesla!!! Τον έχει αγοράσει κάποιος; Αψογη τιμη, αλλα λενε πως λειτουργει smart μονο με tesla.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αψογη τιμη, αλλα λενε πως λειτουργει smart μονο με tesla. Κοίτα, σταθερά θέλω να δίνω 7,4. Οπότε δεν με απασχολεί και πολύ.
plasTOST Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Ο δυναμικός μετρητής ισχύος που πωλείται ξεχωριστά που τον βρίσκουμε;
sndev Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @@pnea1973 για να αγορασετε πραγματα απο τη τεσλα πρεπει να ειστε ιδιοκτήτες οχηματος τεσλα ζητάνε το vin του οχηματος Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από sndev 1
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, sndev είπε @@pnea1973 για να αγορασετε πραγματα απο τη τεσλα πρεπει να ειστε ιδιοκτήτες οχηματος τεσλα ζητάνε το vin του οχηματος Ακομα και για σκετο φορτιστη? περιεργο. Εγω μαλλον θα παω σε αυτον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα