cthulhucarbide Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Κάποιοι επιμένουν σε άστοχες συγκρίσεις και χάνουν το νόημα. Το αν τα τσιπ και το λογισμικό του αυτοκινήτου είναι σούπερ αποδοτικά στο computing και κάνουν αυτή την δουλειά που θέλουν με το λιγότερο ρεύμα σε σχέση με τις άλλες εταιρείες που κάνουν παρόμοια πράγματα, μπράβο τους, αλλά δεν είναι αυτό το κύριο ζητούμενο. Το θέμα είναι ότι ένα σύστημα τόσο ενεργοβόρο αποτελεί πρόβλημα και για οικονομικούς λόγους, και για εμβέλειας, και για μείωση απόδοσης των μπαταριών και σίγουρα θα απέτρεπε πολλούς από το να το χρησιμοποιούν συχνά για τους προηγούμενους λόγους. Σε κάποια έξοδο όπου θα είσαι σε ξένη περιοχή για κάποιες ώρες το ακούω, άλλα άμα δεν έχεις δικό σου πάρκινγκ και το αμάξι είναι εκτεθειμένο για μέρες θα πρέπει για να έχεις το σύστημα ενεργοποιημένο να πηγαίνεις κάθε 3 μέρες να το φορτίζεις για να μην αδειάσει. Το να περάσουν 5-8 μέρες που κάποιος δεν θα χρησιμοποιήσει το αμάξι του δεν είναι ακραίο σενάριο, συμβαίνει σε αρκετό κόσμο. Anyway, άμα το point δεν έχει γίνει σαφές μάλλον δεν έχω να πω άλλα. Άμα σε κάποιον δεν φαίνεται ακραία τέτοια κατανάλωση τότε ίσως το σύστημα να έχει δυνατότητες που δεν έχω καταλάβει για να αξίζει τον κόπο
Droulas13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Θα ήταν πρόβλημα, αν ήταν υποχρεωτική η λειτουργία του. Αν δεν έχεις κλειστό γκαράζ η λύση είναι απλή, το απενεργοποιείς και έτσι βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα του πλανήτη.
netgeo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ακριβώς, το έχω μήνες και αντε να το έχω βάλει 4-5 φορές που έχω παρκάρει κάπου περίεργα. Δεν σε αναγκάζει κάνεις να το βάλεις. Feature που λέμε.
haris_216 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Droulas13 είπε Σήμερα παραδίδονται τα πρώτα Πρόσφατα κορονοϊός και τώρα αυτά; Είμαστε έτοιμοι για real life "resident evil". Μία Milla (Jovovich) θα μας σώσει
Vagosman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Η jobovich είναι δεδομένο ότι μπορεί να το χαράξει το πάνελ. If you know what I mean.
kostasgr78 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Οδήγησα για πρώτη φορά Tesla, το Model Y, σε test-drive. Εξαιρετική αίσθηση-feeling σε αρκετά πράγματα (στα θετικά), κάμποσα τριξίματα αρκετά παρατηρήσιμα (στα αρνητικά). Όσο για το λογισμικό και τις απεικονίσεις του με το 3D vision, αυτόματα ανοίγματα καμερών στα φλας, και πολλά άλλα, απλά κ@υλα, χωρίς άλλα σχόλια.
sndev Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, kostasgr78 said: Οδήγησα για πρώτη φορά Tesla, το Model Y, σε test-drive. Εξαιρετική αίσθηση-feeling σε αρκετά πράγματα (στα θετικά), κάμποσα τριξίματα αρκετά παρατηρήσιμα (στα αρνητικά). Όσο για το λογισμικό και τις απεικονίσεις του με το 3D vision, αυτόματα ανοίγματα καμερών στα φλας, και πολλά άλλα, απλά κ@υλα, χωρίς άλλα σχόλια. Ωραία τωρα εχεις ολοκληρωμένη εικονα! παμε στο επόμενο ομως γτ είπαμε δυστηχως δεν ειναι για τη περιπτωση σού κ δε το λεω ειρωνικά 1
kostasgr78 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Ο πωλητής μού ανέφερε ότι το mobile service πηγαίνει παντού σε όλη την Ελλάδα.
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 11 minutes ago, kostasgr78 said: Ο πωλητής μού ανέφερε ότι το mobile service πηγαίνει παντού σε όλη την Ελλάδα. Μαλακιες σου λεει 1
kostasgr78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, sndev είπε Μαλακιες σου λεει Τότε έχουμε ξεκάθαρη εξαπάτηση υποψήφιου αγοραστή. Τού έθεσα πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα και σενάρια και δεν τον ρώτησα αφαιρετικά.
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, kostasgr78 said: Τότε έχουμε ξεκάθαρη εξαπάτηση υποψήφιου αγοραστή. Τού έθεσα πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα και σενάρια και δεν τον ρώτησα αφαιρετικά. Ωραίος, στείλτου εξώδικο. Σου τα χω κανει λιανα στα χω χιλιο αναλύσει. Επιμένεις να πηγαινεις κοντρα κ θα χεις εφιαλτες με τριξιματα απο μεντεσέδες που δεν φτιάχνουν απο μόνα τους γτ το σερβισε ειναι μακρυά. Ζύγισε τα κ πράξε Εγω θα το έπαιρνα γτ βαζω χερι αν ημουν εσυ ομως οχι, μονο γκρίνια θα χα Αμαξαρα πάντως Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από sndev 1
kostasgr78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα εκτεταμένα τριξίματα, μόνο ένα fan boy μπορεί να μη τ' ακούει. 😂 Στο θέμα του mobile service, να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ξαναπέσει σε τόσο καραμπινάτη ψεύτικη υπόσχεση ενός σημαντικού θέματος υποστήριξης, αν όντως δεν ισχύει αυτό που μού είπε. Δεν είναι ότι μού είπε κάτι για το δίχτυ του χώρου αποσκευών (σχήμα λόγου) και τελικά δεν θα το έχει. Αυτό που απάντησε, για κάποιον μπορεί να είναι η λύση του προβληματισμού του, δηλαδή ότι το mobile service έρχεται και στην περιοχή του. Οπότε γραπτό ερώτημα και επανέρχομαι. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από kostasgr78
sndev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, kostasgr78 said: Τα εκτεταμένα τριξίματα, μόνο ένα fan boy μπορεί να μη τ' ακούει. 😂 Στο θέμα του mobile service, να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ξαναπέσει σε τόσο καραμπινάτη ψεύτικη υπόσχεση ενός σημαντικού θέματος υποστήριξης, αν όντως δεν ισχύει αυτό που μού είπε. Δεν είναι ότι μού είπε κάτι για το δίχτυ του χώρου αποσκευών (σχήμα λόγου) και τελικά δεν θα το έχει. Αυτό που απάντησε, για κάποιον μπορεί να είναι η λύση του προβληματισμού του, δηλαδή ότι το mobile service έρχεται και στην περιοχή του. Οπότε γραπτό ερώτημα και επανέρχομαι. Τα τριξιματα δεν είναι θεμα. Κ σε θερμικό αν καταφερεις κ αφαιρέσεις ηχο μηχανης θα ακούς χειρότερα. Στο φιναλε διορθώνονται ΑΝ εχεις μεράκι αλλα εσυ δεν θες και καλα κάνεις στο φιναλε. Επισης εχε στο νου σου οτι τα τεστ νριβε οχήματα είναι ξέσκισμενα έχουν πολλαπλάσια θεματα απο οτι των κοινων θνητών Τι να επανέρθεις μωρέ.. κ τι γραπτό ερώτημα, έχεις καταλάβει οτι ειμαι κάτοχος απο τις πρωτες φουρνιες ελλαδα; ξερω κ τη καλη κ την ανάποδη, ξερω πολυ καλα πως λειτουργούν. Πηγαινα σερβισε με δικαιολογία ανεπαίσθητα τσικ που παιζει σκυλος να μη τα ακουγε. το σερβισε ειναι σε εκπληκτικο επίπεδο που μελλοντικά θα χαλάσει. Ειναι ομως μακρια σου. Πολυ μακρια σου κ θα πρεπει να πηγαίνεις Θεσσαλονίκη οταν παει το mobile εκτος αν ανοίξουν κααααποια στιγμη το 2025. Το sales είναι χαλια μαυρα τρεχουν μονοι τους κ βγαίνουν τελευταίοι. Δε φταινε βεβαια μονο τα παιδιά εδώ αλλα το αποτέλεσμα ειναι αυτο που είναι, σκατουλες. Ακου το mobile παει παντού Και εστω παει -που δεν παει- αν θέλει σηκωμα το αμαξι τι κανει φέρνει κ τον hulk συνοδηγό; Θα χαλασουν εσυ νομιζεις οχημα κ εργατο ωρα να πανε στο κουτσοχωρι επειδη τριζει η βιδιτσα στον εξαερισμό, απλα οχι Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από sndev 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα