Maurikycli Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προτίμησα να μείνω με τη μασίνα 😕 2 λεπτά πριν, sndev είπε Ναι μπραβο! Θυμάσαι ; κ τωρα εχουν ολοι! Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2023 από Maurikycli
nikosdoc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 2/9/2023 στις 12:54 ΜΜ, kostasgr78 είπε Η πρώτη επαφή μου με το presales της Tesla Greece, είναι απογοητευτική. Είναι γνωστή αυτή η κατάσταση ή έτυχε σε μένα; Αρκετοί εχουν την ιδια αίσθηση για το τμήμα πωλήσεων. Εγώ απλως παρήγγειλα μεσω ιντερνετ και σε 2 μερες επικοινώνησαν μαζί μου. Το πλεονέκτημα της παραγγελίας χωρις τεστ ντραιβ πιο πριν; Λόγω παραγγελίας εξ αποστάσεως παραμενει το δικαιωμα της ανευ αιτολογησης επιστροφής εντός 14 ημερών, λες και ειναι κινητό...! (Οχι οτι θα το γύριζα πίσω, ειμαι ενθουσιασμένος με το M3LR μου...) Οσο για το τεστ ντραιβ, νομιζω πιο καλή εικόνα θα εχεις αν νοικιασεις ένα για ενα ΠΣΚ και το δεις αν ταιριάζει στην καθημερινότητα σου. Α, και το mobile service πρόλαβα και δοκίμασα: η εσωτερική οθόνη κάποιες φορές δεν άναβε και έστειλα αίτημα service μέσα από την εφαρμογή. Έκαναν απομακρυσμένο έλεγχο του αυτοκινήτου και είπαν ότι ίσως χρειαστεί αλλαγή η οθόνη. Το πρόβλημα δεν ήταν κάτι που ακινητοποίουσε το αυτοκίνητο οπότε μπορούσα και εγώ να περιμένω τις 15 μέρες που έκανε για να έρθει mobile service στο σπίτι μου. Το ραντεβού ήταν με εύρος 3ωρου και πριν ξεκινήσει να έρθει ο άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Τελικά η οθόνη δεν αλλάχτηκε ο άνθρωπος έμεινε μιαμιση ώρα και έκανε διάφορους ελέγχους και το κόστος ήταν μηδέν. 3
sndev Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, nikosdoc said: Εγώ απλως παρήγγειλα μεσω ιντερνετ και σε 2 μερες επικοινώνησαν μαζί μου. Το πλεονέκτημα της παραγγελίας χωρις τεστ ντραιβ πιο πριν; Λόγω παραγγελίας εξ αποστάσεως παραμενει το δικαιωμα της ανευ αιτολογησης επιστροφής εντός 14 ημερών, λες και ειναι κινητό...! Μονο ονλινε παραγγέλνεις. Ειναι ασχετο το test drive. Το 14 μερες επιστροφή ισχύει για όλους στα τεσλα με κάτι αστερίσκους που δε θυμάμαι 1
nikosdoc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, sndev είπε Μονο ονλινε παραγγέλνεις. Ειναι ασχετο το test drive. Το 14 μερες επιστροφή ισχύει για όλους στα τεσλα με κάτι αστερίσκους που δε θυμάμαι Κι ομως, αν κανεις test drive καπου διάβασα οτι χάνεις το δικαιωμα επιστροφης... Μαλλον ειναι οι αστερίσκοι που λες και εσυ...
sndev Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, nikosdoc said: Κι ομως, αν κανεις test drive καπου διάβασα οτι χάνεις το δικαιωμα επιστροφης... Μαλλον ειναι οι αστερίσκοι που λες και εσυ... Μη διαβάζεται σαχλαμαρες απο πληρωμενα άρθρα κ πιστευετε ηλιθια μεμε Οι αστερισκοι ηταν κατι για χιλιομετρα κ τροπο χρήσης. Μετα απο 2 χρονια δεν εχει γινει ακόμα κατανοητό οτι η τεσλα σε καθε χωρα ειναι εκπρόσωπος της αμερικανικής. Δεν είναι αντιπροσωπεία. Οι παραγγελίες αγορές γίνονται ηλεκτρονικα προς τη μαμα εταιρία απευθείας οποτε γίνονται ηλεκτρονικά. επειδη υπαρχει ο νομος επιστροφης για ηλεκτρονικες αγορες στη ευρωπαικη ένωση ισχυει και εδω η επιστροφή 14 ημερων. Στο σερβισε δεν παιρνουν καν μετρητα κ ας ειναι αγορα αξεσουάρ των 5 ευρω. "Σύμβασης εντός της 14ήμερης προθεσμίας (π.χ. μέσω ταχυδρομικής επιστολής) κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στη διεύθυνση που αναγράφεται στην υποσημείωση της Συμβάσεως. Μπορείτε επίσης, να προβείτε στη λύση της Συμβάσεως συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας το υπόδειγμα αίτησης ακύρωσης μας που περιλαμβάνεται στη παρούσα. Εάν ασκήσετε το δικαίωμα λύσης της Σύμβασης, θα σας επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή. Ευθύνεστε για, και για το λόγο αυτό ενδέχεται να αφαιρέσουμε από το ποσό των επιστραφέντων χρημάτων, ποσά που αντιστοιχούν σε μείωση της αξίας του Οχήματος λόγω περιττών ενεργειών σας σύμφωνα με το εφαρμοστέο στη παρούσα Σύμβαση δίκαιο, σε περίπτωση που χρησιμοποιήσατε το Όχημα παραπάνω από όσο είναι αναγκαίο προκειμένου να ελέγξετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του Οχήματος. Θα προβούμε σε εξέταση του Οχήματος κατά τη στιγμή της επιστροφής του και θα αφαιρέσουμε από το οφειλόμενο προς επιστροφή ποσό σε εσάς, κάθε έξοδο που είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί, προκειμένου να επιστραφεί το Όχημα στην κατάσταση που υπήρξε κατά το χρόνο της παράδοσης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά: Μιας χρέωσης χρήσης ύψους EΥΡΩ 0.55 για κάθε χιλιόμετρο ή του αντίστοιχου τιμήματος στο εγχώριο νόμισμα σας, εάν οδηγήσετε το Όχημα σας για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα (60 μίλια); Κόστη επισκευής κάθε ζημίας στο εσωτερικό ή/και την εξωτερική όψη του Οχήματος; Κόστη καθαρισμού σε περίπτωση ύπαρξης λεκέ, βρωμιάς, οσμών ή χώματος που οφείλονται σε χρήση του Οχήματος εκ μέρους σας, η οποία υπερβαίνει την εύλογη χρήση, προκειμένου να εξετάσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα του Οχήματος. Διοικητικά ή/και νομικά έξοδα που απαιτούνται για την μεταβίβαση της κυριότητας του Οχήματος προς εμάς, εάν δεν επιστρέψετε το Όχημα μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα. Το Όχημα επιβάλλεται να επιστραφεί από εσάς σε ένα Κέντρο Service Tesla εγκαίρως και σε κάθε περίπτωση, το αργότερο 14 ημέρες από την ημέρα που μας κοινοποιήσατε την απόφασή σας να προβείτε σε λύση της παρούσας. Θεωρείται ότι η επιστροφή του Οχήματος έχει γίνει εντός της προθεσμίας εφόσον επιστραφεί πριν το πέρας της 14ήμερης προθεσμίας. Τα έξοδα που συνδέονται άμεσα με την επιστροφή του Οχήματος πρέπει να αναληφθούν από εσάς. Θα προβούμε στην επιστροφή χρημάτων προς εσάς (αφού υπολογιστούν οι εφαρμοστέες χρεώσεις) κατόπιν της επιστροφής του Οχήματος σε εμάς."
SV1EOD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 10:15 ΜΜ, Silverage είπε Βγήκε σήμερα το ανανεωμένο model 3 το οποίο περίμενα με ανυπομονησία. Συνοπτικά, είναι λίγο πιο αεροδυναμικό, έχουν προσθέσει εσωτερικό φωτισμό, φώτα led και αφαίρεσαν τους μοχλούς στο τιμόνι. Τα φλας είναι πλέον κουμπιά στο τιμόνι και η αλλαγή σε όπισθεν γίνονται απο την οθόνη αφής. Έχουν βάλει διάτρητα καθίσματα με αερισμό και πρόσθεσαν μια επιπλέον οθόνη αφής στο κάτω μέρος ανάμεσα απο τα πίσω καθίσματα. Έχει και λίγο περισσότερη αυτονομία. https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ananeothike-to-tesla-model-3-oi-times-stin-ellada/ Μόλις είδα ότι ανέβηκε και στην αρχική σελίδα του insomnia. Και εγώ σχεδόν στην ίδια φάση με εσένα είμαι(χωρίς την ανυπομονησία). Περίμενα να βγει το face lift για να το αγοράσω. Βασικά ήθελα να πάρω το performance αλλά μάλλον θα καταλήξω στο long range. Έχεις ακούσει/διαβάσει/μάθει κάτι για το performance; Θα βγει αργότερα ή θα το βγάλει από την γκάμα του model 3;
Droulas13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, SV1EOD είπε Έχεις ακούσει/διαβάσει/μάθει κάτι για το performance; Θα βγει αργότερα ή θα το βγάλει από την γκάμα του model 3; Θα βγει αργότερα, Κίνα προς το τέλος του χρόνου άρα Ευρώπη αρχές επόμενου. 1
Devil9697 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Χαίρεται και απο μενα. Εχει ακουστει τιποτα για βελτιωση του tesla vision γιατι το σύστημα υπολειτουργεί σε πολλα σεναρια και ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ μπροστα που εχει μονο μια καμερα μπροστά. Στο καινούργιο model 3 ειδα εβαλαν ακομη μια καμερα μπροστα στην μασκα, εμεις τι θα απογινουμε?! Ηδη εχω μικρη γρατζουνιά μπροστα γιατι μου έδειχνε οτι εχω αλλα 15 εκατοστα αλλα η μασκα ηταν πανω στο πεζοδρόμιο!
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Devil9697 είπε Χαίρεται και απο μενα. Εχει ακουστει τιποτα για βελτιωση του tesla vision γιατι το σύστημα υπολειτουργεί σε πολλα σεναρια και ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ μπροστα που εχει μονο μια καμερα μπροστά. Στο καινούργιο model 3 ειδα εβαλαν ακομη μια καμερα μπροστα στην μασκα, εμεις τι θα απογινουμε?! Ηδη εχω μικρη γρατζουνιά μπροστα γιατι μου έδειχνε οτι εχω αλλα 15 εκατοστα αλλα η μασκα ηταν πανω στο πεζοδρόμιο! Μάλλον δεν βάλανε κάμερα μπροστά στο 3. Στις αρχικές φωτογραφίες φαινόταν κάμερα αλλά τώρα τις αλλάξανε. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν αργότερα. Κανείς δεν ξέρει.
Devil9697 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Silverage said: Μάλλον δεν βάλανε κάμερα μπροστά στο 3. Στις αρχικές φωτογραφίες φαινόταν κάμερα αλλά τώρα τις αλλάξανε. Κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν αργότερα. Κανείς δεν ξέρει. Γιατί η μονη μπροστινή καμερα για να λειτουργεί σαν τους ultrasonic θελει ΠΟΛΥ δρομο ακόμη.
Droulas13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θυμάμαι πριν 4 χρόνια που οι γνωστοί εξαφανισμένοι φίλοι του thread κάθε μήνα πόσταραν περιχαρείς σχεδόν κάθε εβδομάδα και από ένα ατύχημα του autopilot. Τότε η τέσλα πούλαγε λιγότερα από 100.000 αυτοκίνητα κάθε τρίμηνο και δεν είχαν όλα autopilot (το autopilot έγινε standar για όλα τα τέσλα από την άνοιξη του 2019). Τώρα η τέσλα πουλάει κάθε τρίμηνο περισσότερα από 400.000 αυτοκίνητα με autopilot και μάλιστα περίπου 400.000 στην Αμερική έχουν ενεργοποιημένο και το fsd για πλοήγηση μέσα στην πόλη. Θα περίμενε κανείς με 10πλάσια αυτοκίνητα στο δρόμο με autopilot να διαβάζουμε ημερησίως για 1-2 ατυχήματα. Και ξέρουμε πολύ καλά την εμπάθεια των δημοσιογράφων για την τέσλα. Σίγουρα αν υπήρχαν τόσα ατυχήματα θα ήταν πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Όμως για ένα περίεργο λόγο αντί να πολλαπλασιαστούν τα ατυχήματα, αυτά μάλλον μειώθηκαν. Η πρόοδος που έχει συντελεστεί αυτά τα 4 χρόνια είναι χαώδης και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι συνεχίζει εκθετικά καθώς θα προστίθενται εκατομμύρια αυτοκίνητα κάθε χρόνο που εκπαιδεύουν το λειτουργικό με εκατοντάδες εκατομμύρια χιλιόμετρα το χρόνο. Ταυτόχρονα η τέσλα επενδύει σε supercomputers για να ανταπεξέλθει στην επεξεργασία όλων αυτών των δεδομένων. Πρόσφατα ενεργοποίησε μια επένδυση 300+εκ με 10.000 ΑΙ τσιπ της Nvidia 30.000 δολαρίων/τσιπ, η οποία τριπλασίασε την επεξεργαστική ισχύ της τεσλα και παράλληλα ξεκίνησε να κατασκευάζει το dojo, τον υπερυπολογιστή που θα βασίζεται σε custom made τσιπ, πρότζεκτ 1+ δις και θα είναι έτοιμος σε περίπου ένα χρόνο. Με αυτά τα δεδομένα κάθε χρόνο θα επιτυγχάνει όση πρόοδο είχε επιτύχει σωρευτικά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο δεν μπορεί να το κάνει σήμερα κανένα άλλο σύστημα στο κόσμο και ούτε καν είναι κοντά στο να το πετύχουν. Όλοι οι γνωστοί ανταγωνιστές της λειτουργούν σε mapped δρόμους και αν τους αλλάξεις το παραμικρό παραλύουν. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Droulas13 5
Silverage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στα βίντεο που είδα δεν το αναφέρουν αλλά έχουν προσθέσει έξτρα κουμπιά στην οροφή δίπλα απο τα φώτα ως backup αν χαλάσει η οθόνη για αλλαγή ταχύτητας. Περίεργη επιλογή όταν στα model s/x τα έχει στο κάτω πλαίσιο της κεντρικής οθόνης.
dbrillis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 14 hours ago, Droulas13 said: Ουαουουυυ δεν εμεινε μονο η καμπινα των επιβατών αλλα ολο το αμαξι. Αρα η ασφάλεια μπορεί να του το επισκευασει αυτουνού τωρα αντι να το βγαλει ολικη καταστροφή. Θα παω να παρω Τεσλα για αμα τρακαρω ή πεσει τοιχος επανω του ειναι πολυ σκληρο, αντέχει.
dbrillis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 @Droulas13 απο το σεισμό στο Μαρόκο, δες πως άντεξε το αυτοκίνητο, ειναι καποιο Τεσλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα