Προς το περιεχόμενο

Το thread της Tesla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Droulas13 είπε

Μόνο οι καλτοποιημένοι έχουν παραμείνει εδώ μέσα.

Μπα....

Είμαι σίγουρος ότι και οι σκεπτικιστές διαβάζουν, αλλά "διακριτικά". 
Μια και οι προβλέψεις  τους, ειδικά των πρωτων σελίδων ηταν τόσο "ακριβείς" .......

• Like 3
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/6/2023 στις 12:25 ΜΜ, Vagosman είπε

Λοιπόν να επαναφέρω ενα θέμα που το είχα ξαναγράψει παλαιότερα.

Σιγά σιγά αρχίζουν οι δρόμοι να γεμίζουν με πανομοιότυπα αυτοκίνητα, 'συνήθως και λευκού χρώματος για οικονομία'.

Ναι μεν το αυτοκίνητο είναι εργαλείο και το θελεις να ειναι το οικονομικότερο δυνατό, όμως τι θα γίνει με τη διαφοροποίηση που εγγενώς ο άνθρωπος εχει την ανάγκη να έχει; Να ξεχωρίζει;

Θα παίξουν δραματικά facelift; Το απλό εσωτερικό θα καλύψει τις αισθητικές μας ανάγκες; Η θα πάμε σιγά σιγά σε ενα αποστειρωμένο μοντέλο οπως δείχνουν και πολλές φουτουριστικές δυστοπικές ταινίες (Εquilibrium);

Θα ωθήσει τους ανθρώπους προς την εσωτερική αυτοβελτίωση και τη διαφοροποίηση σε μορφωτικό/πνευματικό επίπεδο :P

Δημοσ.
Στις 4/7/2023 στις 9:21 ΜΜ, d_gkal είπε

Test drive που μπορεί να κάνει κάποιος;  

Όπου έχει ανοίξει κατάστημα η Tesla. Για την Ελλάδα, νομίζω προς το παρόν στην Αθήνα και ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
18 hours ago, kostasgr78 said:

Έχουμε εμπειρίες από τη συμπεριφορά/φθορά των μπαταριών των Tesla, σε μεγάλες θερμοκρασίες, όπως της εποχής αυτής;

Δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη φθορα, ολα τα αυτοκινητα εχουν ενεργο συστημα διαχειρισης θερμοτητας ωστε να προστατεψουν την μπαταρια.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα και περιπολικό, το Model Y. 

Ηταν αναμενόμενο νομίζω.
Μια  και κινουνται περισσότερο εντός αστικου ιστου αλλά και δουλευουν πολύ στο ρελαντί. 
Άρα ......

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ σημαντικη ειδηση γιατι η CATL ειναι βασικος προμηθευτης της TESLA και κατι μου λεει οτι αυτη την μπαταρια θα την δουμε στο επερχομενο μικρο model 2.

https://insideevs.com/news/682066/catl-debuts-fast-charging-lfp-battery-adds-248-miles-10-minutes/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...