Προς το περιεχόμενο

Το thread της Tesla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα μολις γεμίσουμε ταξι τεσλα θα θέλω να σας δω πόσο πολυ θα γουστάρετε ενα αμάξι σούπα

Δημοσ.

ειναι έκφραση, θα βαρεθεις να το βλέπεις σαν να νε Yaris κ σύγχρονος θα το χουν κ ταρίφες. Δε ξέρω πως μπορω να σου περιγράψω το συναίσθημα  γτ δε ζεις Ελλάδα  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sndev είπε

ειναι έκφραση, θα βαρεθεις να το βλέπεις σαν να νε Yaris κ σύγχρονος θα το χουν κ ταρίφες. Δε ξέρω πως μπορω να σου περιγράψω το συναίσθημα  γτ δε ζεις Ελλάδα  

Απο το να βλεπω τα βρωμοπετρελαια, θα το αντεξω... :D

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Μόνο ο "Νορβηγός" φίλος μας εδώ μέσα μπορεί να μας το περιγράψει αυτό!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Droulas13 είπε

Μόνο ο "Νορβηγός" φίλος μας εδώ μέσα μπορεί να μας το περιγράψει αυτό!

Πάλι δεν είναι το ίδιο ,δεν έιχα δει στη Νορβηγία ταρίφα με μουστάκι να πουλάει μούρη κ να χωνετε. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει στα φανάρια κ τι μούτζες θα φεύγουν έτσι όπως οδηγούν εδώ σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του οχήματος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

Πάλι δεν είναι το ίδιο ,δεν έιχα δει στη Νορβηγία ταρίφα με μουστάκι να πουλάει μούρη κ να χωνετε. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει στα φανάρια κ τι μούτζες θα φεύγουν έτσι όπως οδηγούν εδώ σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του οχήματος;

Κάτι μου λέει, ότι δεν θα πάρουν οι συγκεκριμένοι ταρίφες τεσλα, για να μην σου πω δεν θα πάρουν καν ηλεκτρικό.

Στις καλές εποχές του beat, όποτε έπαιρνα ταξί που το διάλεγα να είναι σχετικά καινούριο, έβλεπα πολύ σοβαρούς επαγγελματίες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Droulas13 είπε

Κάτι μου λέει, ότι δεν θα πάρουν οι συγκεκριμένοι ταρίφες τεσλα, για να μην σου πω δεν θα πάρουν καν ηλεκτρικό.

Στις καλές εποχές του beat, όποτε έπαιρνα ταξί που το διάλεγα να είναι σχετικά καινούριο, έβλεπα πολύ σοβαρούς επαγγελματίες.

με 18κ μινιμουμ εως 25κ επιδότηση αναλογος τη περιοχη  + την μείωση να είσαι σίγουρος οτι πρωτα οι πονηρηδηδες θα πάρουν γτ αυτοί ειναι που ψάχνονται 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

με 18κ μινιμουμ εως 25κ επιδότηση αναλογος τη περιοχη  + την μείωση να είσαι σίγουρος οτι πρωτα οι πονηρηδηδες θα πάρουν γτ αυτοί ειναι που ψάχνονται 

Επειδή είναι γνωστή η τρέλα μου με ηλεκτρικά και ειδικά Τέσλα, έχω κάνει πολλές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια με ταξιτζήδες και όλοι τα ίδια μου λένε, ότι δηλαδή "και τι θα κάνω που σε 5 χρόνια θα πρέπει να αλλάξω μπαταρία, θα σκάσω 10.000?"

Μιλάμε για τύπους που χαλάει στο diesel η εξάτμιση και αντί να δώσουν 2.000 για ένα καινούριο φίλτρο dpf, αυτοί το αφαιρούν τελείως και ντουμανιαζει μετά το σύμπαν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Και ναι και όχι. Για τώρα έχεις δίκιο, δεν ζω στην Ελλάδα και έχω χάσει λίγο επαφή. Μεχρι πριν 10 χρόνια πάντως που ζούσα, είχα μια skoda octavia και φυσικά όλα τα ταξί ηταν τέτοια, δεν με χάλαγε τότε, ίσα ίσα, έλεγα προφανως τα αξίζει τα λεφτά του.Δεν ξέρω αν τώρα θα μου εκανε άλλη αισθηση. 

τέλος πάντων στην Ευρωπη είναι ηδη πολύ συνηθισμένα τα Tesla και προφανώς οσο περνάει ο καιρός θα γίνονται ακόμα πιο πολύ.

Παρεμπιπτόντως, εγώ είχα αρνηθει να παραλαβω κινέζικο το Σεπτέμβριο, μετά δεν έβλεπα φως στον ορίζοντα από Βερολίνο και τουα είπα οκ φέρτε ότι να ναι, μου λένε θα παραλάβεις (κινεζικο) 17-29 Ιανουαρίου, λέω οκ, και σήμερα βλέπω ότι από 72.000 που είχα συμφωνήσει (με χρωμα και enhanced autopilot) έπεσε στα 62.000! Περιμενω να δω τι θα μου πουν, φυσικά δεν πρόκειται τώρα να δώσω 10.000 παραπάνω τσάμπα.

Λεω ευτυχώς που έγινε έτσι για μένα και ταυτοχρονα σκέφτομαι αυτούς που παρέλαβαν πρόσφατα και πως θα ένιωθα στη θεση τους αν είχε γίνει και για μένα το ίδιονα εχω μολις παραλαβει και πληρωσει.... 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sattack είπε

Και ναι και όχι. Για τώρα έχεις δίκιο, δεν ζω στην Ελλάδα και έχω χάσει λίγο επαφή. Μεχρι πριν 10 χρόνια πάντως που ζούσα, είχα μια skoda octavia και φυσικά όλα τα ταξί ηταν τέτοια, δεν με χάλαγε τότε, ίσα ίσα, έλεγα προφανως τα αξίζει τα λεφτά του.Δεν ξέρω αν τώρα θα μου εκανε άλλη αισθηση. 

τέλος πάντων στην Ευρωπη είναι ηδη πολύ συνηθισμένα τα Tesla και προφανώς οσο περνάει ο καιρός θα γίνονται ακόμα πιο πολύ.

Παρεμπιπτόντως, εγώ είχα αρνηθει να παραλαβω κινέζικο το Σεπτέμβριο, μετά δεν έβλεπα φως στον ορίζοντα από Βερολίνο και τουα είπα οκ φέρτε ότι να ναι, μου λένε θα παραλάβεις (κινεζικο) 17-29 Ιανουαρίου, λέω οκ, και σήμερα βλέπω ότι από 72.000 που είχα συμφωνήσει (με χρωμα και enhanced autopilot) έπεσε στα 62.000! Περιμενω να δω τι θα μου πουν, φυσικά δεν πρόκειται τώρα να δώσω 10.000 παραπάνω τσάμπα.

Λεω ευτυχώς που έγινε έτσι για μένα και ταυτοχρονα σκέφτομαι αυτούς που παρέλαβαν πρόσφατα και πως θα ένιωθα στη θεση τους αν είχε γίνει και για μένα το ίδιονα εχω μολις παραλαβει και πληρωσει.... 

Θα παρεις κανονικα την εκπτωση.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gbras είπε

Θα παρεις κανονικα την εκπτωση.

ναι! μόλις μίλησα και μου είπαν ότι  για όλους που περιμένουν, μέσα σε 48 ώρες περίπου θα γίνει αυτοματη ανανεωση στις νέες τιμές!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sndev είπε

Δεν βαριεμαι να βλεπω καινουρια E class και καινουρια Octavia. Γιατι να βαρεθω τα τεσλα? Και σιγα που θα παρουν τοσοι πολλοι...δεν νομιζω οτι με τις αυτονομιες και τις αλλαγες βαρδιων για τους ενοικιαστες ακομα βολευουν τους ταριφες.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...