Maurikycli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Ρε σεις αυτά έχουν απαντηθεί εδώ και 25 χρόνια, από τότε που η GM έβγαλε το EV1 πειραματικά στην Καλιφόρνια και μετά το κατήργησε... η ηλεκτροκίνηση ακόμα και με ορυκτή ηλεκτρική ενέργεια, έχει θετικό αντίκτυπο γιατί παίρνεις την ρύπανση από το κέντρο της πόλης και τους εκατομμύρια κινητήρες που καίνε τα ορυκτά με πολύ χαμηλό βαθμό απόδοσης, και την μεταφέρεις στον γείτονα δηλαδή την Πτολεμαϊδα, την Μεγαλόπολη, το Κοζλοντούι (και πυρηνικά εισάγομεν τι είμαστε τίποτες αυγολέμονοι;) κλπ... Πάμε παρακάτω, να θάψουμε την Τέσλα... Τι έγινε με το full self driving που σε 2 χρόνια θα ήταν σε όλα τα αυτοκίνητα που είχαν πληρώσει το full self driving package... Και συνεχίζει να πουλάει παπάτζες ο Elon...τώρα γλεντάει το Twitter... Άν το τερματίσουμε και η αντλία θερμότητας στο τέλος και στο σύνολο δεν κάνει αυτό που υπόσχεται
sndev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Πάμε παρακάτω, να θάψουμε την Τέσλα... Τι έγινε με το full self driving που σε 2 χρόνια θα ήταν σε όλα τα αυτοκίνητα που είχαν πληρώσει το full self driving package... Και συνεχίζει να πουλάει παπάτζες ο Elon...τώρα γλεντάει το Twitter... Καταρχάς μιλάς για δικά σου 2 χρόνια η σε Elon Time? Πέρα από τη πλάκα δε θα δεις δούμε εύκολα και σύντομα κάτι που να μην είναι beta γιατί πολύ απλά με το beta γλυτώνει άπειρα παραθυρακια νομικά στο Αμέρικα. Αυτό δε σημαίνει ότι και το τωρινό beta στην Αμερική δεν λειτουργεί υπέροχα. Στην Αμερική όμως. Εδώ όχι σε σημαντικό βαθμό αλλά κ πάλι είναι αξιοπρεπέστατο και κάνει τη διαφορά σε μεγάλη διαδρομή για τον οδηγό, φυσικά να μη κοιμάται στο τιμόνι.
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εκτος αν σε βολευει να μιλας για την ψωροκωσταινα αλλα κανεις δεν ανεφερε την Ελλαδα. Αρα τελος του 19 ηταν κατω απο το 1% και μεσα σε 2 χρονια φτασαν το 20%...https://www.acea.auto/fuel-pc/fuel-types-of-new-cars-battery-electric-9-1-hybrid-19-6-and-petrol-40-0-market-share-full-year-2021/ ουτε καν τα φουλ ηλεκτρικα δεν ηταν κατω του 1% που αναφερεις https://www.best-selling-cars.com/electric/2019-full-year-europe-electric-and-plug-in-hybrid-car-sales-per-eu-and-efta-country/ Τυγχάνει να ζω Ελλάδα και να γράφω σε ελληνικό forum, εννοείται πως μιλάω για την Ελλάδα, εκτός και αν διευκρινίσω κάτι διαφορετικό. Επίσης τα link που παραθέτεις είναι εντελώς άσχετα με αυτά που ανέφερα εγώ, αφενός αναφέρονται γενικά στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα, αφετέρου αναφέρονται σε ποσοστά επί των πωλήσεων/ταξινομήσεων και όχι σε ποσοστά των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν στους δρόμους όπως έγραψα κατά λέξη. Προσπάθησε να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι έχει γράψει ο άλλος ώστε να μην απαντάς άλλα αντί άλλων.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τυγχάνει να ζω Ελλάδα και να γράφω σε ελληνικό forum, εννοείται πως μιλάω για την Ελλάδα, εκτός και αν διευκρινίσω κάτι διαφορετικό. Επίσης τα link που παραθέτεις είναι εντελώς άσχετα με αυτά που ανέφερα εγώ, αφενός αναφέρονται γενικά στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα, αφετέρου αναφέρονται σε ποσοστά επί των πωλήσεων/ταξινομήσεων και όχι σε ποσοστά των αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν στους δρόμους όπως έγραψα κατά λέξη. Προσπάθησε να διαβάζεις πιο προσεκτικά τι έχει γράψει ο άλλος ώστε να μην απαντάς άλλα αντί άλλων. κλασσικα λες τα δικα σου μονος σου λοιπον...Κανεις και ποτε δεν ανεφερε την Ελλαδα. Ισα ισα μιλαγατε για διαφημιση που αφορα την ΝΟΡΒΗΓΙΑ αρα πως κολλαει η Ελλαδα μονο εσυ ξερεις. Επισης παιζει να εισαι ο μονος που δεν μπορει να καταλαβει το πως κολλανε οι πωλησεις/ταξινομησεις με τα αμαξια που κινουνται στον δρομο. Προφανως πωλουνται και ταξινομουνται και τα αφηνουν στην εκθεση...δεν κυκλοφορουν. Βεβαια εγω φταιω που σχολιασα σε post σου μιας και ξερω τι εισαι... 1
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κλασσικα λες τα δικα σου μονος σου λοιπον...Κανεις και ποτε δεν ανεφερε την Ελλαδα. Ισα ισα μιλαγατε για διαφημιση που αφορα την ΝΟΡΒΗΓΙΑ αρα πως κολλαει η Ελλαδα μονο εσυ ξερεις. Επισης παιζει να εισαι ο μονος που δεν μπορει να καταλαβει το πως κολλανε οι πωλησεις/ταξινομησεις με τα αμαξια που κινουνται στον δρομο. Προφανως πωλουνται και ταξινομουνται και τα αφηνουν στην εκθεση...δεν κυκλοφορουν. Βεβαια εγω φταιω που σχολιασα σε post σου μιας και ξερω τι εισαι... Τρικυμία εν κρανίω... Σχολίασες και χαρακτήρισες ως "χοντράδα" κάτι συγκεκριμένο που είχα γράψει εγώ, συνεπώς το τι είχαν γράψει ή δεν είχαν γράψει οι άλλοι είναι εντελώς αδιάφορο. Επίσης η αντίληψη μου μια χαρά είναι, εσύ είσαι αυτός που δεν θέλει (ή δεν μπορεί, δεν είμαι σίγουρος) να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν στους ελληνικούς δρόμους το 2019 (δλδ κάπου 5.200.000 από τα οποία υβριδικά δεν ήταν ούτε το 1%) και αυτά που ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα το 2019 (δλδ κάπου 114.000 από τα οποία σχεδόν το 5% ήταν υβριδικά), και ένα 5χρονο μπορεί να καταλάβει τη διαφορά. Και ναι, εσύ φταίς που σχολίασες χωρίς να διαβάσεις προσεκτικά τι έγραφε απλά και μόνο για να μου την πεις, είναι γνωστή η εμπάθεια που έχεις απέναντι μου.
Droulas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε κλασσικα λες τα δικα σου μονος σου λοιπον...Κανεις και ποτε δεν ανεφερε την Ελλαδα. Ισα ισα μιλαγατε για διαφημιση που αφορα την ΝΟΡΒΗΓΙΑ αρα πως κολλαει η Ελλαδα μονο εσυ ξερεις. Επισης παιζει να εισαι ο μονος που δεν μπορει να καταλαβει το πως κολλανε οι πωλησεις/ταξινομησεις με τα αμαξια που κινουνται στον δρομο. Προφανως πωλουνται και ταξινομουνται και τα αφηνουν στην εκθεση...δεν κυκλοφορουν. Βεβαια εγω φταιω που σχολιασα σε post σου μιας και ξερω τι εισαι... Ρε μην ασχολείσαι, κανένας καταναλωτής δεν ξέρει τι είναι το υβριδικό αυτοκίνητο, είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό που το ξέρουν μόνο οι μασόνοι 4ου βαθμού και πάνω.
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Droulas13 είπε Ρε μην ασχολείσαι, κανένας καταναλωτής δεν ξέρει τι είναι το υβριδικό αυτοκίνητο, είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό που το ξέρουν μόνο οι μασόνοι 4ου βαθμού και πάνω. .... είπε αυτός που θεωρεί παραπλανητική τη δήλωση "το υβριδικό φορτίζει μόνο του" παρόλο που όντως φορτίζει μόνο του
Droulas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 ...είπε ο τύπος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από την επιτροπή ανταγωνισμού μια χώρας που πρωτοπορεί στην ηλεκτροκίνηση.
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Droulas13 είπε ...είπε ο τύπος που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο πιο αντικειμενικό από την επιτροπή ανταγωνισμού μια χώρας που πρωτοπορεί στην είχε βάλει στόχο να προωθήσει με κάθε μέσο και κάθε κόστος την ηλεκτροκίνηση. Fixed. 1
Droulas13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 "Είναι πιασμένοι από την νέα τάξη πραγμάτων και δεν είναι τόσο αντικειμενικοί όσο εγώ".
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Σχολίασες και χαρακτήρισες ως "χοντράδα" κάτι συγκεκριμένο που είχα γράψει εγώ, συνεπώς το τι είχαν γράψει ή δεν είχαν γράψει οι άλλοι είναι εντελώς αδιάφορο. θα σχολιασω μονο αυτο γιατι δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με το τι κοτσανες θα σκαρφιστεις παλι. Στο φορουμ ξερεις οταν κανουμε παραθεση ενα σχολιο, δεν το απομονωνουμε. Ξερω οτι ειναι δυσκολο να το διαχειριστεις, προσπαθησε ομως... Αναφερετε μια πινακιδα της Νορβηγιας, ακολουθει μια συζητηση και γραφεις την επικη μπαρουφα οτι ο κοσμος δεν ξερει τα υβριδικα εν ετη 2020...Αναφερεσαι στην Ελλαδα? Γιατι? Η διαφημιση παιχτηκε στην Ελλαδα?Η συζητηση αφορα την Ελλαδα? Οχι...αρα ξεχνα την Ελλαδα για να πεις οτι εχεις δικιο. Τωρα το να προσπαθησω να σου εξηγησω οτι οι ταξινομησεις/πωλησεις καθε προηγουμενου ετους βρισκονται στον δρομο και κινουνται και τα τελευταια χρονια αυτο το ποσοστο μεγαλωνει εκθετικα θα ειναι κουτο απο μερους μου αφου παλι κατι θα καταλαβεις λαθος...Μην πιασουμε τον κοσμο που διαβαζει για υβριδικα και ξερει τι και πως δουλευουν αλλα δεν εχει αγορασει...Μονο και μονο που γραφω τα παραπανω πυροβολω τα ποδια μου αλλα ανυπομωνω να δω τι θα σκαρφιστεις για αλλη μια φορα για να αντικρουσεις και να δικαιωθεις λεγοντας εγω για Ελλαδα μιλαγα και ειναι ΚΑΤΩ απο 1% το ποσοστο μιας μαρκας που 1 μονο μοντελο απο τα υβριδικα της ειναι top 1-2 στις πωλησεις τα τελευταια 5-6-7-8 και δεν ξερω και εγω πριν... Τελος σου ειναι εντελος αδιαφορο τι λενε οι αλλοι γιατι μονο ετσι μπορεις να συζητησεις. Οχι στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα σε ολα οσα συζητας. Απλα θελεις να λες τα δικα σου και να απαντας στα δικα σου. Οριακα θα λεγαμε οτι συζητας και μονος σου. Καθε λιγο και λιγακι οταν προσπαθει να κανει "κουβεντα" μαζι σου ενας ανθρωπος μπλεκει στην κοπτοραπτικη σου...Εκει ειναι και το δικο μου λαθος. Τελευταια φορα (μαλλον), απλα θα παρακολουθω και θα γελαω μονο χωρις σχολια. Ειναι που εχω και εμπαθεια...να ηξερες πως μου φτιαχνεις την μερα με τα σχολια σου ανα διαστηματα και οταν βλεπω οτι δεινοπαθουν οι συνομιλητες σου. 2
Joshua21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε θα σχολιασω μονο αυτο Εγώ πάλι θα σε αγνοήσω παντελώς, άντε γεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα