LongTom Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Όντως δεν είναι πολύ φανταχτερά αμάξια, αλλά προσωπικά προτιμώ το μινιμάλ από το τυπικό Καγκούρ "άγριο" στυλ που έχουν πολλά άλλα. Το ίδιο και στο εσωτερικό, καλύτερα λιγότερα παρά "χώσε ότι βρεις στον πάγκο". Μπήκα τις προάλλες σε μερτσεντέ SUV ( glb; ) που είχε "τα πάντα όλα" μέσα και ήταν πολύ "βαρύ" εσωτερικά. Πολύ μπαρόκ αισθητική και μάλλον κάτι που θα απέφευγα με κάθε τρόπο. Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, ο εξωτερικός σχεδιασμός της tesla είναι ο ίδιος εδώ και 5-10 χρόνια στα περισσότερα μοντέλα. Εάν πουλάν τόσο, ας κάνουν ένα κόπο να αλλάξουν και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Έχω πάει χτες παίδων Πεντέλης παρκάρω το opel μου του 2005 (παραδοσιακή αξία) 😝και περιμένω στο αυτοκίνητο γιατί απαγορεύεται να μπουν πολλοί μέσα λόγω κόβιντ. Εκεί που είμαι βλέπω ένα αυτοκίνητο αθόρυβο σχεδόν να έρχεται να παρκάρει δίπλα μου. Ειλικρινά δεν του έδωσα σημασία γιατί δεν με τράβηξε η εμφάνισή του. Ξαφνικά βλέπω ότι είναι το περιβόητο tesla 3 μάλλον (δεν είμαι και σίγουρος για το μοντέλο γιατί πρώτη φορά έβλεπα ζωντανά tesla ) που τόσος και τόσος ντόρος γίνεται από 2-3 άτομα εδώ μέσα. Τη σχέση έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με μερσέντες , πόρσε . μπε-εμ-βέ κ.λ.π. που το βλέπει η γκόμενα και της πετάγονται τα μάτια. Με το tesla άντε καμιά γεροντοκόρη να βάλεις μέσα. 🤣 .Για μένα ένα παντελώς αδιάφορο αυτοκίνητο. Να σκεφτείτε ότι το δικό μου opel μου φαινόταν πιο όμορφο.🤣 Τώρα αν κάποιοι το αγαπάνε τόσο πολύ ας το αγοράσουν και ας το χαίρονται αλλά μη μας λένε για τοοοοοοοοοοο αυτοκίνητο. Στο μάτι (δεν ξέρω οδηγικά) ένα αυτοκινητάκι της σειράς είναι και καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε σε βίντεο.. πες μου μια πιο ομορφη bmw απο το tesla 3. Φυσικα το γουστο ειναι υποκειμενικο απλα προσπαθω να καταλαβω τι σου τραβαει εσενα το ματι...και μην μου πεις i8... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Αλεξανδρος A.92 1
Jos3ph Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Όντως δεν είναι εντυπωσιακό το 3 , το S είναι πιο επιβλητικό. Παρόλαυτα η κρυμένη δύναμη του τόσο στην αεροδυναμική , όσο τις επιδόσεις και τέλος την πολύ καλή αυτονομία του , το κάνουν ποθητό αυτοκίνητο και ξεπουλάει.
sattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2021 στις 1:24 ΜΜ, Vagosman είπε Το yoke αραγε ειναι νομιμο; Είναι ακόμα υπο εξέταση καταλαβαίνω. Στην Αμερική νομίζω είναι νόμιμο. Στην Ευρώπη δεν ξέρω τι γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά το βρίσκω βλακεία. Αν με ενδιέφερε το model S, αυτο το yoke θα ήταν από μόνο του λόγος να μην το αγοράσω. We will see, που λέει και ο zen master... 12 ώρες πριν, papoys1 είπε Εγώ δεν νομίζω ότι αν βγουν στους δρόμους και τα δει κάποιος θα πει να ένα φοβερό αυτοκίνητο. Σίγουρα θα πουλήσει αλλά πιστεύω σε αυτούς που θέλουν το συγκεκριμένο. Σε ένα σαλόνι αυτοκινήτου δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις για την εμφάνισή του. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Στα δικά μου μάτια φαίνεται σχετικά όμορφο, ειδικά αν έχει καλές ασημένιες ζάντες. (Σιχαίνομαι τις μαύρες και τις aero). Το chrome delete που έκανε ο Musk, η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε καθόλου... Τις BMW εγώ τις λέω το αμαξι του κάγκουρα και τις Mercedes το αμάξι του ταβερνιαρη και του Τούρκου μετανάστη. Vulgar και τα δύο. Μόνο audi από τους big3 θα ψιλοκοιταζα. Δεν ξέρω πόσο καλά φαίνεται σε αυτή τη φώτο από auto salon 2018 που βρήκα πρόχειρη, ότι ένα σωρό κόσμος μαζεύτηκε να δει τα model3 (δεν φαίνονται από τον κόσμο που είναι γύρω τους). Ξαναλέω, όχι οτι το θεωρώ τίποτα σούπερ, απλά οκ, αποδεκτά καλό. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από sattack
bill_zaf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Την πεμπτη πηγαινα Ασπροπυργο για μια δουλεια κ προσπερασα ,μεσα στην τοση κινηση, πολλες αυτοκινηταμαξες..μια ομως μου τραβηξε την προσοχη...ηταν ολα πανεμορφα 3
amorealex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, sattack είπε Δεν ξέρω πόσο καλά φαίνεται σε αυτή τη φώτο από auto salon 2018 που βρήκα πρόχειρη, ότι ένα σωρό κόσμος μαζεύτηκε να δει τα model3 (δεν φαίνονται από τον κόσμο που είναι γύρω τους). Ξαναλέω, όχι οτι το θεωρώ τίποτα σούπερ, απλά οκ, αποδεκτά καλό Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι Model S. 😊
sattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, amorealex είπε Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι Model S. 😊 Ναι, λέω ότι ο κόσμος εκεί ειχε μαζευτεί και κοίταγε τα 2 model3 που γιαυτό είναι κρυμμένα. Το model S δεν το κοίταγε κανείς. Ο pappoys ειπε ότι σε ένα σαλόνι αυτοκινήτου δεν μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και έψαχνα στα πρόχειρα μια φώτο για να προσπαθήσω να δείξω πόσος πολύς κόσμος το κοιτάζει, όχι το αυτοκινητο το ίδιο που δεν φαίνεται καθόλου. Θα μου πεις ήταν 2018 μόλις πρώτο ήρθε το 3 και γιαυτό το κοίταγαν όλοι. Οκ. Πάντως κι εγώ στο δρόμο κάθε φορά που το βλέπω, μου τραβάει το βλέμμα. Δεν πέφτω και ξερός, αλλά καλό το βρίσκω. 2 ώρες πριν, bill_zaf είπε Την πεμπτη πηγαινα Ασπροπυργο για μια δουλεια κ προσπερασα ,μεσα στην τοση κινηση, πολλες αυτοκινηταμαξες..μια ομως μου τραβηξε την προσοχη...ηταν ολα πανεμορφα Αυτο που ελεγα: το κόκκινο και το μπλε με τις ασημενιες ζάντες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ. Τα άλλα, ... meh... Επίσης, τα προστατευτικα αυτοκόλλητα που δείχνουν περίπου πως ήτανε το chrome πριν, πολύ ομορφότερο κατά τη γνώμη μου. Ανάθεμα στον Musk με τις οικολογικές βλακειες του. αμα παρω κανενα Υ, θα ψάξω να δω μήπως κάνει κανείς "chrome restore" με τίποτα αυτοκόλλητες μεμβράνες. ο καθένας με τα γούστα του Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από sattack 1
Papakaliati Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, sattack είπε Ναι, λέω ότι ο κόσμος εκεί ειχε μαζευτεί και κοίταγε τα 2 model3 που γιαυτό είναι κρυμμένα. Το model S δεν το κοίταγε κανείς. Ο pappoys ειπε ότι σε ένα σαλόνι αυτοκινήτου δεν μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και έψαχνα στα πρόχειρα μια φώτο για να προσπαθήσω να δείξω πόσος πολύς κόσμος το κοιτάζει, όχι το αυτοκινητο το ίδιο που δεν φαίνεται καθόλου. Θα μου πεις ήταν 2018 μόλις πρώτο ήρθε το 3 και γιαυτό το κοίταγαν όλοι. Οκ. Πάντως κι εγώ στο δρόμο κάθε φορά που το βλέπω, μου τραβάει το βλέμμα. Δεν πέφτω και ξερός, αλλά καλό το βρίσκω. Αυτο που ελεγα: το κόκκινο και το μπλε με τις ασημενιες ζάντες εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ. Τα άλλα, ... meh... Επίσης, τα προστατευτικα αυτοκόλλητα που δείχνουν περίπου πως ήτανε το chrome πριν, πολύ ομορφότερο κατά τη γνώμη μου. Ανάθεμα στον Musk με τις οικολογικές βλακειες του. αμα παρω κανενα Υ, θα ψάξω να δω μήπως κάνει κανείς "chrome restore" με τίποτα αυτοκόλλητες μεμβράνες. ο καθένας με τα γούστα του Ήτανε το καινούργιο αυτοκίνητο, που παρουσιάζονταν σε σαλόνι αυτοκινήτου, που ο κόσμος είχε πάει να δει αυτοκίνητα. Τι περιμένεις δηλαδή, να μην έχει έχει κόσμο να κοιτάει; Στα πιο φτηνά αυτοκίνητα, πρέπει να πληρώσεις περισσότερο για να πάρεις ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ στα πιο ακριβά πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις μαύρες λεπτομέρειες Άσπρο με μαύρες λεπτομερείς θαρρώ είναι ομορφότερο. Σε σκούρο όμως θέλω ασημένιες. Το νέο Tesla 3 σε άσπρο το θεωρώ λίγο καλύτερο από παλιό, αλλά και πάλι το βρίσκω άσχημο αμάξι, κυρίως από μπροστά.
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Στις 19/6/2021 στις 1:48 ΠΜ, sattack είπε Στην Αμερική νομίζω είναι νόμιμο. Στην Ευρώπη δεν ξέρω τι γίνεται. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά το βρίσκω βλακεία. Αν με ενδιέφερε το model S, αυτο το yoke θα ήταν από μόνο του λόγος να μην το αγοράσω. We will see, που λέει και ο zen master... Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Στα δικά μου μάτια φαίνεται σχετικά όμορφο, ειδικά αν έχει καλές ασημένιες ζάντες. (Σιχαίνομαι τις μαύρες και τις aero). Το chrome delete που έκανε ο Musk, η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρεσε καθόλου... Τις BMW εγώ τις λέω το αμαξι του κάγκουρα και τις Mercedes το αμάξι του ταβερνιαρη και του Τούρκου μετανάστη. Vulgar και τα δύο. Μόνο audi από τους big3 θα ψιλοκοιταζα. Δεν ξέρω πόσο καλά φαίνεται σε αυτή τη φώτο από auto salon 2018 που βρήκα πρόχειρη, ότι ένα σωρό κόσμος μαζεύτηκε να δει τα model3 (δεν φαίνονται από τον κόσμο που είναι γύρω τους). Ξαναλέω, όχι οτι το θεωρώ τίποτα σούπερ, απλά οκ, αποδεκτά καλό. hundai elandra μου θυμίζει λιγάκι 😅
Droulas13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Droulas13
Droulas13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Tesla Model S Plaid vs Porsche Taycan Turbo S https://insideevs.com/news/517159/model-s-plaid-porsche-taycan-race/ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2021 από Droulas13 2
Papakaliati Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Droulas13 είπε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που συγκρίνεις ένα βίντεο του 2015, με ένα του 2021;
Droulas13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δεν το γνώριζα ότι είναι του 2015, δεν είναι ότι είχε και timestamp και δεν το είδα. Πάντως τα ατυχήματα της tesla του 2015 ακόμα τα θυμούνται.
Papakaliati Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Droulas13 είπε Δεν το γνώριζα ότι είναι του 2015, δεν είναι ότι είχε και timestamp και δεν το είδα. Πάντως τα ατυχήματα της tesla του 2015 ακόμα τα θυμούνται. E ναι ρε άρχοντα. Στην περίπτωση της Τεσλα είχες πραγματικά ατυχήματα που πεθάνανε άνθρωποι, στην δεύτερη έχεις ένα fail σε μια επίδειξη που άντε να στραμπουληξε το χέρι κάποιος. Τι συγκρίνεις δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα