Fubar.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μερικά σχόλια: Νομίζω αυτό απο το χθεσινό blog post του Musk I understood from him that no other decision makers were needed and that they were eager to proceed κολλάει σε αυτό: A second source close to the situation also said PIF was not taking part in any such plan at this stage. This source said that the Saudi fund would not make an investment of this kind without seeking guidance first from Softbank. Οπότε έτσι μπορεί να καλύψει τον πισινό του λέγοντας οτι οι Άραβες θέλανε αλλά κόλησε το ζήτημα στην Softbank. Ενδιαφέρον έχει και αυτό, απο το Crazy days and nights: Όσον αφορά το οτι θα χρειαστούν μόλις 20 δίς για την εξαγορά, δέν είναι τόσο απλό το θέμα. Εξαιρώντας τις μετοχές που ανήκουν στον Musk και σια, πάνω απο το 60% των μετοχών το έχουν institutional investors οι οποίοι συνήθως δέν μπορούν, ούτε θέλουν να συμμετέχουν σε ιδιωτικές εταιρίες, οπότε αυτοί θα πρέπει να εξαγοραστούν. Όσον αφορά τους ιδιώτες, θα πρέπει να είναι accredited investors για να μπορούν να συμμετέχουν σε ιδιωτική εταιρία, οπότε και εδώ θα πρέπει να εξαγοράσουν ένα μεγάλο μέρος αυτών. Ο Musk θέλει να φτιάξει ένα fund μέσω του οποίου θα συμμετέχουν όλοι αυτοί, όμως τα νομικά κολήματα είναι τεράστια. Θέλω να δώ τα mental gymnastics των fanboi οπου ούτε μήνας δεν πέρασε και είχαμε αυτή την επικεφαλίδα: Τώρα οι Σαουδάραβες με τα πετροδόλλαρα τους θα ξελασπώσουν την Tesla και οι fans έχουν στήσει πάρτυ! Μακάρι να την πάρουν οι Σαουδάραβες, να βγάλουν κανα Model S με V8 να γουστάρουμε! ---- Κατα τα αλλα, προτείνω την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων popcorn, καθώς η Tesla θα είναι μιας πρώτης τάξης διασκέδαση για όσους απο εμάς δέν θα πάμε κάπου διακοπές. Προβλέπω οτι τις επόμενες εβδομάδες ο παραλογισμός θα ξεπεράσει κάθε όριο. Ενα δείγμα του τί θα ακολουθήσει: 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 36 λεπτά πριν, isay είπε Οι σοβαρές εταιρίες δεν κάνουν τους πελάτες τους beta testers και μουγκα σε σοβαρα προβληματα. Οι σοβαρές εταιρίες κάνουν σοβαρες ανακλήσεις και επιδιορθώσεις, χωρίς να κοιτάνε μονο το ego τους Χωρις να θελω να υπερασπιστω την Tesla, γελαω με αυτά που γραφεις να ξερεις...Δεν υπαρχουν σοβαρες εταιριες...Υπαρχουν εταιριες που θελουν τα λεφτα σου και μονο αυτό!Παρτε το χαμπαρι πια.Ειναι αστειο να γραφεται κατι τετοιο μια ωρα αφου εχει σκασει και άλλο πρόβλημα με τους Intel και το νέο τους vulnerability. Εκει και αν μιλαμε για "σοβαρη" εταιρια. Απλα καποιοι μας ριχνουν και λιγο σταχτη στα ματια κανωντας ανακλησεις... 1
Fubar.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 43 λεπτά πριν, isay είπε Οι σοβαρές εταιρίες δεν κάνουν τους πελάτες τους beta testers και μουγκα σε σοβαρα προβληματα. Οι σοβαρές εταιρίες κάνουν σοβαρες ανακλήσεις και επιδιορθώσεις, χωρίς να κοιτάνε μονο το ego τους Δέν υπάρχει αμφιβολία οτι η Tesla είναι με διαφορά η χειρότερη σε αυτό τον τομέα, όμως και οι άλλες δέν είναι παναγίτσες. Γενικά και αυτές κάνουν τις προσπάθειες τους να κουκουλώσουν προβλήματα, Και δέν βοηθάνε και οι αρμόδιες υπηρεσίες που οφείλουν να κάνουν τις ανακλήσεις. Πετάνε χαρταετό μεχρι να φτάσει το πρόβλημα στο απροχωρητο. 1
Fubar.gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Silver Lake Denies Talking to Tesla: Reuters 😂
Droulas13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Τώρα οι Σαουδάραβες με τα πετροδόλλαρα τους θα ξελασπώσουν την Tesla και οι fans έχουν στήσει πάρτυ! Μακάρι να την πάρουν οι Σαουδάραβες, να βγάλουν κανα Model S με V8 να γουστάρουμε! Δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα αλλά οι Σαουδάραβες πιάστηκαν κορόιδο και τα επόμενα χρόνια έχουν προγραμματίσει επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στις ανανεώσιμες. Κοίτα να δεις κάτι βλάκες, να έχουν τα πετροδολάρια και να τα σκορπούν σε ανανεώσιμες. Μα τι κορόιδα. http://newpost.gr/kosmos/663411/saoydikh-arabia-ependysh-200-dis-dolariwn-gia-to-megalytero-hliako-parko-toy-kosmoy https://m.naftemporiki.gr/story/1194786/saoudiki-arabia-ependuseis-45-dis-euro-se-erga-katharis-energeias 1
Vagosman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Την εμμονή του fubar στις τζιμινιερες δεν έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα από το Tesla hate γιατί να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε πολύ χαμηλής αποδοσης, καρκινογόνα αυτοκίνητα κ όχι μόνο; V κιόλας κινητήρες όχι απλά inline για ακόμα χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση. Έτσι απλά για να ακούγεται η εξάτμιση ρε παιδί μου κ να γουργουριζει το καπό. Εγώ που ζω Αθήνα και δεν μπορώ να ανοίγω το παράθυρο ειδικά αν έχω μπροστά μου diesel, ναι θέλω όλα να είναι ηλεκτρικά η υδρογονου. Για καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερα μικροσωματίδια κ σκόνη φρένων που μαυρίζει τα πάντα στο πέρασμά της μαζί με τα πνευμόνια μας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Fubar.gr είπε Silver Lake Denies Talking to Tesla: Reuters 😂 Ποσες φορες το Reuters εχει κανει λαθος... Νταξει χωρις πλακα τωρα ειμαι εγω και εσυ,και συμφωνουμε κατι. Εγω το δημοσιευω αυτο. Και βγαινει ενας τριτος να το διαψευσει?Ας βγει η Silver Lake να πει το διαψευδω και κανω μηνυση στον Musk. Να βγει ο Musk Να πει οτι ενα απο τα παιδακια του ειχε τον λογαριασμο στο twitter του xD 1 λεπτό πριν, Vagosman είπε Την εμμονή του fubar στις τζιμινιερες δεν έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα από το Tesla hate γιατί να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε πολύ χαμηλής αποδοσης, καρκινογόνα αυτοκίνητα κ όχι μόνο; V κιόλας κινητήρες όχι απλά inline για ακόμα χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση. Έτσι απλά για να ακούγεται η εξάτμιση ρε παιδί μου κ να γουργουριζει το καπό. Εγώ που ζω Αθήνα και δεν μπορώ να ανοίγω το παράθυρο ειδικά αν έχω μπροστά μου diesel, ναι θέλω όλα να είναι ηλεκτρικά η υδρογονου. Για καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερα μικροσωματίδια κ σκόνη φρένων που μαυρίζει τα πάντα στο πέρασμά της μαζί με τα πνευμόνια μας. Κανεις στο συγκεκριμενο νημα δεν ειναι εναντιον των ηλεκτρικων...απλα εναντιον του Musk επειδη πουλαει παπατζες (συμφωνα με τα λεγομενα τους) Αυτο θα αποδειχτει σε λιγο καιρο και καθε κατεργαρης στον παγκο του! 1
NT1G Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Vagosman είπε Την εμμονή του fubar στις τζιμινιερες δεν έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα από το Tesla hate γιατί να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε πολύ χαμηλής αποδοσης, καρκινογόνα αυτοκίνητα κ όχι μόνο; V κιόλας κινητήρες όχι απλά inline για ακόμα χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση. Έτσι απλά για να ακούγεται η εξάτμιση ρε παιδί μου κ να γουργουριζει το καπό. Εγώ που ζω Αθήνα και δεν μπορώ να ανοίγω το παράθυρο ειδικά αν έχω μπροστά μου diesel, ναι θέλω όλα να είναι ηλεκτρικά η υδρογονου. Για καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερα μικροσωματίδια κ σκόνη φρένων που μαυρίζει τα πάντα στο πέρασμά της μαζί με τα πνευμόνια μας. Γνωστή η Ελλάδα για τους V κινητήρες.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, NT1G είπε Γνωστή η Ελλάδα για τους V κινητήρες. W12 απο κουνια εγω παντως...
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, Droulas13 είπε Δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα αλλά οι Σαουδάραβες πιάστηκαν κορόιδο και τα επόμενα χρόνια έχουν προγραμματίσει επενδύσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων στις ανανεώσιμες. Κοίτα να δεις κάτι βλάκες, να έχουν τα πετροδολάρια και να τα σκορπούν σε ανανεώσιμες. Μα τι κορόιδα. http://newpost.gr/kosmos/663411/saoydikh-arabia-ependysh-200-dis-dolariwn-gia-to-megalytero-hliako-parko-toy-kosmoy https://m.naftemporiki.gr/story/1194786/saoudiki-arabia-ependuseis-45-dis-euro-se-erga-katharis-energeias Αφενός περιμένω να δώ πότε θα διορθώσεις το προ-προηγουμενο post σου, που ελεγες οτι υπήρχε πραγματική συμφωνία και οτι τα κεφάλαια ήταν εξασφαλισμένα. Ουτε συμφωνια υπήρχε (ουτε ακομα υπάρχει) και τα κεφάλαια είναι εξασφαλισμένα στις τσέπες/τραπεζες κάποιων, αλλα σιγουρα οχι στη διαθεση του lonny. Αν έχεις υποψη σου, οι σαουδαραβες βγάζουν λεφτά απο τα πετροδόλλαρα και θα βγαζουν πολύ καιρό ακομα. Λες να επενδύουν σε αλλες μορφές γιατί θελουν το καλο του περιβαλλοντος ή της ανθρωποτητας; Χεσμένους τους εχουν. Να έλεγες οτι βαζουν τις επενδύσεις σαν δουρειο ίππο, θα συμφωνουσα απολυτα. Σε λιγο θα αρχίσουν οι teslades να λενε οτι ο supreme leader ειναι τοοοοσσσοοοο έξυπνος και καινοτομος που έπεισε τους big oil να κλεισουν τα μαγαζιά τους και να το γυρίσουν σε green. Σας δουλευει που σας δουλευει ο ηγέτης σας, τα λέτε και σε άλλους και αμα σας λένε κολλημένους, τους απαντάτε shortακηδες. Τέλος, ο πατέρας μου (οχι καμια σπουδαία μορφή, αλλά έξυπνος), οτι "Εκει που φτυνουμε δεν τρώμε". Ο lonny ξεκίνησε το μαγαζάκι του με σημαία την green τεχνολογία και την απεξάρτηση απο τις big oil και πριν απο δυο χρόνια ειπε στους μουλάδες οτι δεν θέλει τα λεφτά τους. Τώρα με τι μουτρα τους παιρνει πιπες για να χώσουν λεφτα και κυρίως με τι μουτρα το λεει και στους ακολουθους του, ειναι θεμα ψυχανάλυσης (και των δυο). 19 λεπτά πριν, Vagosman είπε Την εμμονή του fubar στις τζιμινιερες δεν έχω καταλάβει. Ανεξάρτητα από το Tesla hate γιατί να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε πολύ χαμηλής αποδοσης, καρκινογόνα αυτοκίνητα κ όχι μόνο; V κιόλας κινητήρες όχι απλά inline για ακόμα χαμηλότερη ενεργειακή απόδοση. Έτσι απλά για να ακούγεται η εξάτμιση ρε παιδί μου κ να γουργουριζει το καπό. Εγώ που ζω Αθήνα και δεν μπορώ να ανοίγω το παράθυρο ειδικά αν έχω μπροστά μου diesel, ναι θέλω όλα να είναι ηλεκτρικά η υδρογονου. Για καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερα μικροσωματίδια κ σκόνη φρένων που μαυρίζει τα πάντα στο πέρασμά της μαζί με τα πνευμόνια μας. Θα κάνω μια μικρή παρατήρηση, αλλά δεν θα το συνεχίσω (αν απαντηθεί) γιατί εδω μιλάμε για την Tesla (άσχετο αν ειναι γεματο με τις παπατζες του lonny). Για ΑΠΕ και ηλεκτροκινηση μπορουμε να ξεκινησουμε αλλο θέμα (ή να συνεχισουμε αντιστοιχο). Αυτή τη στιγμή η παγκόσμια ενεργεια παραγεται απο fossil fuel (oil, κάρβουνο, φυσικό αεριο και πυρηνικά). Οποιαδήποτε προσπάθεια αντικατάστασης ειναι ουτοπική ή πολύ πολύ πολύ πιο ακριβή. Το οτι θα εχω ηλεκτρικό στην πολή (αντί για καυστήρα εσωτερικής καυσης) ΔΕΝ θα εξαφανίσει τα καταλοιπα καυσης γιατί απλά θα παραχθουν σε αλλη περιοχή, δηλαδή θα αυξηθεί εκει η επιβάρυνση. Προς έμμεση αλληλεγγύη προς "παραγωγες περιοχές" οπως Κοζάνη και Μεγαλοπολη και επειδή ΔΕΝ ζω στην Αθήνα, δεν θα ειχα καμια αντιρρηση όλα τα βαριά εργοστάσια να μεταφερθουν στην Αθήνα και έτσι ολη η υπολοιπη Ελλάδα να εχει καθαρό περιβάλλον με ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα φορτίζουμε απο ρευμα που θα παραγεται στην Αθήνα. Μη μάσάτε κουτοχορτο που σας ταίζουν οι μαρκετιστες, ειτε ειναι στη μια ή στην αλλη πλευρα. 1 2
Whargoul Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Εγώ που ζω Αθήνα και δεν μπορώ να ανοίγω το παράθυρο ειδικά αν έχω μπροστά μου diesel, ναι θέλω όλα να είναι ηλεκτρικά η υδρογονου. Για καθαρότερο περιβάλλον με λιγότερα μικροσωματίδια κ σκόνη φρένων που μαυρίζει τα πάντα στο πέρασμά της μαζί με τα πνευμόνια μας. Μπορείς κάλλιστα να απαιτήσεις να γίνεται σωστός τεχνικός έλεγχος για αρχή, και μετά βλέπουμε για κρατικές επενδύσεις δισεκατομμυρίων για τεχνολογίες που δεν έχουν αποδειχθεί ακόμα και είναι άγνωστες οι κοινωνικό-οικονομικές τους επιπτώσεις. Ακόμα και για το Υδρογόνο που εγώ προσωπικά το θεωρώ σαν την μόνη ενεργειακή τεχνολογία του μέλλοντος που όντος έχει νόημα καθώς μπορείς να καλύψει τις ανάγκες μας σε ηλεκτρισμό, θέρμανση, βιομηχανία, πλαστικά και αεροπορικά καύσιμα. Όχι μόνο για τα αυτοκίνητα.
Droulas13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 39 λεπτά πριν, isay είπε Αφενός περιμένω να δώ πότε θα διορθώσεις το προ-προηγουμενο post σου, που ελεγες οτι υπήρχε πραγματική συμφωνία και οτι τα κεφάλαια ήταν εξασφαλισμένα. Ουτε συμφωνια υπήρχε (ουτε ακομα υπάρχει) και τα κεφάλαια είναι εξασφαλισμένα στις τσέπες/τραπεζες κάποιων, αλλα σιγουρα οχι στη διαθεση του lonny. Θύμισέ μου λίγο σε ποιο ακριβώς σημείο έγραψα για την ύπαρξη πραγματικής συμφωνίας; 39 λεπτά πριν, isay είπε Αν έχεις υποψη σου, οι σαουδαραβες βγάζουν λεφτά απο τα πετροδόλλαρα και θα βγαζουν πολύ καιρό ακομα. Λες να επενδύουν σε αλλες μορφές γιατί θελουν το καλο του περιβαλλοντος ή της ανθρωποτητας; Χεσμένους τους εχουν. Και σκορπάνε έτσι 250 δις; Για τόσο βλαμμένους τους έχεις; Προφανώς βλέπουν, ότι εκεί είναι το μέλλον και επενδύουν στις ανανεώσιμες, ώστε στο μέλλον να είναι και πάλι καβάλα. 39 λεπτά πριν, isay είπε Αυτή τη στιγμή η παγκόσμια ενεργεια παραγεται απο fossil fuel (oil, κάρβουνο, φυσικό αεριο και πυρηνικά). Όχι. Τα τελευταία 3 χρόνια, το ποσοστό της παγκόσμιας ενέργειας που παράχθηκε από fossil fuel μειώθηκε από 78,3% (2014) στο 73,5% (2017) Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα η συνεισφορά των ανανεώσιμων ανέβηκε από το 19,2% στο 26,5%. Και πιο συγκεκριμένα η συνεισφορά wind και solar ανέβηκε από ούτε 1,4% (το ποσοστό έχει μέσα και biomass/geothermal) σε καθαρό 7,5%. Τεράστια ποσοστιαία άνοδος. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjt5YquqOzcAhWMKFAKHdZYDt8QFjAAegQILxAC&url=http%3A%2F%2Fwww.ren21.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F06%2F17-8652_GSR2018_FullReport_web_-1.pdf&usg=AOvVaw2kFEJ85eSKgiRvEMQ0I7M_ https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjzwdO5qOzcAhVSG6wKHYjrA1IQFjAAegQIMBAC&url=http%3A%2F%2Fwww.ren21.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F05%2FGSR_2016_Full_Report_lowres.pdf&usg=AOvVaw1IFLPoogfFaujaVYBY00es 1 1
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Droulas13 είπε Θύμισέ μου λίγο σε ποιο ακριβώς σημείο έγραψα για την ύπαρξη πραγματικής συμφωνίας; Σε αυτό εχεις δικιο και έχω τα παντελονια να γράψω οτι δεν το εγραψες ξεκάθαρα. Εσύ βεβαια δεν εκανες τον κόπο να αναιρέσεις το funds secured και απο την απαντηση σου, μαντευω οτι εννοείς οτι ενω τα funds ειναι secured ΔΕΝ υπάρχει συμφωνια. Κάτι δεν κολλά ή ειναι ιδέα μου; Και μιλώ για αυτό -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/668908-το-thread-της-tesla/?do=findComment&comment=56630871 1
Droulas13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Κοίτα να δεις. Όταν ήμουν 17 ετών, έλεγα στους φίλους μου ότι έχω fundind secured για τις καλοκαιρινές διακοπές μου, την στιγμή κατά την οποία δεν είχα πραγματική συμφωνία με τον πατέρα μου. Και όμως, δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλος μου να μου πει ότι δεν κολλάει αυτό που λέω. Φοβερό;
isay Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, Droulas13 είπε ... Τα τελευταία 3 χρόνια, το ποσοστό της παγκόσμιας ενέργειας που παράχθηκε από fossil fuel μειώθηκε από 78,3% (2014) στο 73,5% (2017) Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα η συνεισφορά των ανανεώσιμων ανέβηκε από το 19,2% στο 26,5%. Και πιο συγκεκριμένα η συνεισφορά wind και solar ανέβηκε από ούτε 1,4% (το ποσοστό έχει μέσα και biomass/geothermal) σε καθαρό 7,5%. Τεράστια ποσοστιαία άνοδος.... Επειδή βαριέμαι να κοιτάξω ολο το report και ποσο ειναι το πραγματικό ποσοστό wind/solar, σου βάζω πολύ γενναιόδωρα 6,5%. Λες οι μουλάδες να ασχοληθούν για 6,5%; Επισης αυτο το 74% δε σου λεει τιποτα ουσιαστικό; Μου θυμίζεις κάτι υπερασπιστές των αντι-εμβολιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα