Droulas13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/8/2018 στις 4:32 ΜΜ, Droulas13 είπε Παρά τα "πολλά προβλήματα που παρουσιάζουν τα αυτοκίνητά της", η τέσλα έχει αφήσει για δεύτερη χρονιά όλους τους κατασκευαστές να κοιτούν την πλάτη της στην κατάταξη με βάση την ικανοποίηση των πελατών τρία χρόνια μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου τους: https://www.consumerreports.org/car-reliability-owner-satisfaction/car-brands-ranked-by-owner-satisfaction/ Στις 30/8/2018 στις 4:44 ΜΜ, isay είπε Μια ελαφρά παρατήρηση. Αυτό που παρέθεσες αφορά survey που δημοσιευτηκε τον Δεκέμβριο του 2017 (άρα έγινε μήνες νωρίτερα) και απο τότε έχουν γίνει πάααααρα πολλα. Εγω θα περιμένω να δω κάποιο αναλογο survey μετά τον Νοέμβριο, οπου θα εχει παγιωθει και στρώσει η εικόνα. Δεν θα ήθελα τώρα, γιατί κάτι τα gated, κατι τα secured funds, κάτι οι ακυρώσεις παραδόσεων, κάτι πέφτει το δικτυο, κάτι πέφτουν οι προφυλακτήρες όταν βρέχει, κάτι τα service centers δεν εχουν ανταλλακτικά, κλπ κλπ και θα ήταν άδικο να εμφανιστεί τώρα κάποιο τέτοιο survey. Και εδώ πως είχαν τα πράγματα πριν 2 χρόνια. Πριν δηλαδή το model 3. Κοίτα να δεις που 2 χρόνια μετά. Αντί να ανοίξουν ολονών τα μάτια, αντί να δουν την αλήθεια που δεν μπορούμε να δούμε εμείς που είμαι καλτοποιημένοι, που τους πουλάγανε σκάρτα model 3, που το service αυτά τα 2 χρόνια λογικά θα πρέπει να έχει γίνει 10 φορές χειρότερο, πάνε οι αλήτες και το βγάζουν πάλι πρώτο. Αδικία. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Droulas13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δεν έχει να κάνει, οι κάτοχοι άλφα ρομέο κατευχαριστημένοι ήταν παρόλα τα προβλήματα αξιοπιστίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 17 ώρες πριν, Maurikycli είπε Δεν έχει να κάνει, οι κάτοχοι άλφα ρομέο κατευχαριστημένοι ήταν παρόλα τα προβλήματα αξιοπιστίας. Aυτό ειναι σωστό, κρίνοντας απο το ΜΙΝΙ ποσο ψηλά ειναι και γενικά πόσο χαμηλή ειναι η αξιοπιστία του. Μόνο εγω εχω δει 3 ΜΙΝΙ να εχουν πάρει φωτιά (κατεχάκη, μεσογείων και εθνική) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα. Μας έκατσε και ο Μαύρος Κύκνος (αν και κάποιοι παντα μιλαγαν για τον κινδυνο πανδημιας απο ιο). Και από ότι φαίνεται και οι εξατμίσεις παίζουν το ρόλο τους: https://www.protothema.gr/zoi/article/985200/koronoios-o-paragodas-pou-auxanei-ti-thnisimotita-stis-poleis/ https://ygeiamou.gr/επιστημονικές-εξελίξεις/77066/koronoios-o-paragontas-pou-afxani-ti-thnisimotita-stis-polis/ Καλά να ειμαστε ολοι, μετα θα ξανατεθεί το θέμα για τις εξατμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Να τις ταπώσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Στα χρονια του κορωνοιου, ας χαζεψουμε και τιποτα αλλο για λιγο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, sattack είπε Στα χρονια του κορωνοιου, ας χαζεψουμε και τιποτα αλλο για λιγο. O DeMuro με κουράζει και με χαλάει, αλλά το αυτοκίνητο είναι μια χαρά !! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 9 ώρες πριν, sattack είπε Στα χρονια του κορωνοιου, ας χαζεψουμε και τιποτα αλλο για λιγο. Α) Γενικά ψιλο-παπάρας ο εν λόγω. Β) Πάλι δεν έβαλαν HUD, ούτε άλλο σύστημα ώστε να μην αφήνεις τα μάτια σου από το δρόμο. Για ~60k€ αμάξι φαίνεται μεγάλη παράλειψη. Γ) Το software και γενικότερα interface κομμάτι έτι μια φορά είναι το καλύτερο σε αυτά τα αμάξια και το χειρότερο (π.χ. αυτό που πρέπει να μπεις σε μενού στην κεντρική οθόνη να ανοίξεις το ντουλαπάκι του συνοδηγού...). Επίσης το ότι η οθόνη κάνει τα 95% των λειτουργιών το θεωρώ κακό, χάθηκε να βάλουν παραπάνω στο τιμόνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαχα, εμένα μου αρέσει να βλέπω τις παρουσιάσεις του DeMuro για αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν. Για την ελλειψη HUD και για το ότι όλα τα κανεις από την οθόνη, ας μας πει ο Paladin πώς του φαίνεται. Εμένα με χαλάει η διαφορά τιμής ανάμεσα σε Αμερικη και Ευρώπη. Αν είχαμε και στην Ευρώπη ίδιες τιμές με της Αμερικής θα ήταν πολύ καλύτερα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2020 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 45 λεπτά πριν, sattack είπε Χαχα, εμένα μου αρέσει να βλέπω τις παρουσιάσεις του DeMuro για αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν. Για την ελλειψη HUD και για το ότι όλα τα κανεις από την οθόνη, ας μας πει ο Paladin πώς του φαίνεται. Εμένα με χαλάει η διαφορά τιμής ανάμεσα σε Αμερικη και Ευρώπη. Αν είχαμε και στην Ευρώπη ίδιες τιμές με της Αμερικής θα ήταν πολύ καλύτερα. Για το HUD, δεν είναι μόνο αυτός που το αναφέρει, είναι αρκετοί που χαλιούνται που όλες οι πληροφορίες για το δρόμο δεν είναι μπροστά σου, αλλά πρέπει να κοιτάξεις αλλού. Επειδή στο αμάξι μου υπάρχει οθόνη 9" εκεί και στο ίδιο περίπου ύψος, θα έλεγα ότι είναι καλή θέση για χάρτες κτλ., αλλά δεν συγκρίνεται με το να έχεις καντράν/HUD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δε λέω όχι. Κι εγώ έχω πει απο όταν εμφανίστηκε το model3 ότι προτιμούσα το modelX/S με καντράν και οθόνη portrait. Απλά λέω ότι καταλαβαίνω ότι πιθανότατα για το θέμα του κόστους το έκαναν έτσι, και λέω ας μας πει ο Paladin που το οδηγει πώς του φαίνεται η όλη υπόθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Και εγω προτιμω τις 2 οθονες και την κεντρική σε portrait. Με το καντραν εχεις σαφως περισσότερες πληροφορές για τις αμεσες καταναλώσεις του αυτοκινητου. Ειναι πιο γκατζετέ Το Υ ειναι ωραιο αυτοκίνητο και φαινεται οτι εξαρχής να μην εχει τα παιδικά θέματα συναρμογής που αντιμετώπισε το 3. Η αντλία θερμότητας επίσης ειναι must. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Για το θέμα έλλειψης καντραν, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το όλο σκηνικό είναι καθαρά θέμα γούστου. Σίγουρα κάποιοι θα προτιμούσαν να έχουν, ή να έχουν HUD display, και ίσως η Tesla θα έπρεπε να το έχει ως optional στα Model 3 / Y. Προσωπικά έχοντας συνηθήσει τη landscape οθόνη του Model 3, δεν θα το άλλαζα με τίποτα με την portrait του S/X με καντράν. Η οπτική επαφή που έχεις με το δρόμο είναι ασύγκριτα καλύτερη στο 3, και οι πληροφορίες για την ταχύτητα του οχήματος είναι ελαφριά δεξιά, σου οπότε δεν κουνάς καν το κεφάλι σου για να δεις π.χ. την ταχύτητα. Μόνο τα μάτια. Οπότε από αυτή την άποψη αυτό που λένε ότι σου αποσπάει την προσοχή δεν ισχύει. Είτε κοιτάς την ταχύτητα σε ένα καντράν, είτε στην αριστερή μεριά της οθόνης του Model 3 / Y, και πάλι δεν προσέχεις το δρόμο, και πάλι θες την ίδια ώρα να στρέψεις τα μάτια σου μπροστά. Εκεί που έχει διαφορά είναι οι εξτρά πληροφορίες που είναι πιο κεντρικά της οθόνης. Για παράδειγμα η μουσική. Κάποια αυτοκίνητα σου δίνουν π.χ. πληροφορίες για το audio στο καντραν. Στο Model 3/Y είναι κεντρικά κάτω της οθόνης. Αυτό ναι, είναι αρκετά δυσκολότερο να το δεις. Αν δεν είχα εμπειρία του να θα με βολεύει να μην έχω κάποιου είδους HUD και μου δινόταν η επολιγή να βάλω, θα έβαζα όταν παράγγειλα το αυτοκίνητο. Τώρα που ξέρω πως είναι, δεν νομίζω ποτέ να βάλω, εκτός και αν μου προσφέρει κάτι παραπάνω που να μου φανεί χρήσιμο. Κοινώς προτιμώ την οπτική επαφή με τον δρόμο και το minimalistic design που έχει το M3. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 https://www.youtube.com/channel/UCj--iMtToRO_cGG_fpmP5XQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ενα "θεματάκι" που διάβασα είναι οτι η 5η πόρτα ειναι συνεπίπεδη με τον προφυλακτήρα με ότι αυτό συνεπάγεται με τις απρόσεκτες όπισθεν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα