Προς το περιεχόμενο

Το thread της Tesla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cult member και ο CEO  της VW που δήλωσε ότι φοβάται μην καταλήξουν σαν την Νokia. :)

εγώ πάντως έχω πει 

Στις 6/11/2019 στις 1:01 ΠΜ, sattack είπε

Tesla = Apple

VW = Samsung

Toyota = Nokia

Mercedes BMW = Sony Ericsson 

Και κινέζοι = κινέζοι :)

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έλαβα αυτό το notification. Μάλλον πρόκειται για το δωρεάν Winter package που στέλνουν στις βόρειες χώρες. Δεν ξέρω αν θα το κάνω εγκατάσταση. Θα το κάνω review σίγουρα πάντως. Τώρα αν μπαίνει και βγαίνει εύκολα θα το βάλω. Προσωπικά έχω xpel μεμβράνες όποτε δεν μου είναι χρήσιμο. Άσε που σε highway σίγουρα θα επηρεάζει την αεροδυναμική και άρα την αυτονομία. Τεσπα κάτσε να το λάβω να το μελετήσω και βλέπουμε. 😁

Screenshot_20200117-112553_Posten.jpg

Επεξ/σία από Paladin-}LoA{-
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sattack είπε

Διάβασα ένα άρθρο που λέει ότι περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά λύνει. Για ψαξτο λίγο και πρόσεξε το.

Εδω

https://insideevs.com/news/392609/tesla-all-weather-kit-fail/

Το διάβασα και γω γι αυτό ειμαι σκεπτικός. Ασε που με τις μεμβράνες τι να το κάνω. Αλλά έχω και την περιέργεια. Μπορεί να το δοκιμάσω να δω πόσο εύκολα γίνεται η τοποθέτηση και να το παρατήσω. 🙂

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sattack είπε

του εβαλες Xpel ε?    ωραια!    ολο το τυλιξες?

Όχι.  Όλο μπροστά μέχρι και τις πόρτες τις μπροστινες. Και απο τα πλαγια στις πόρτες στα ευαίσθητα σημεία που συνήθως φθείρονται στα Model 3 από chips. Και στις πισω πόρτες.  Επίσης έκανα σε όλο το αυτοκίνητο ceramic coating.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε

Όχι.  Όλο μπροστά μέχρι και τις πόρτες τις μπροστινες. Και απο τα πλαγια στις πόρτες στα ευαίσθητα σημεία που συνήθως φθείρονται στα Model 3 από chips. Και στις πισω πόρτες.  Επίσης έκανα σε όλο το αυτοκίνητο ceramic coating.

Πέτρο καλησπέρα,

Μπορείς (αν θέλεις) να πεις λίγα περισσότερα για το ceramic coating.??

(Υλικά, χρόνος, κόστος ).........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ο χρόνος παράδοσης του κινέζικου model 3, τις προάλλες, άλλαξε "σε δεύτερο τρίμηνο". Είτε η ζήτηση είναι μεγάλη είτε το εργοστάσιο δεν τα πάει καλά με το ramping στην παραγωγή. Διαλέγουμε ανάλογα με το στρατόπεδο στο οποίο ανήκουμε...

2. Διαβάζαμε εδώ μέσα, ότι οι σοβαρές εταιρείες έχουν ρίξει το βάρος τους στο υδρογόνο. Τελικά η VW, μια από αυτές τις σοβαρές εταιρείες, αποφασίζει να κάνει στην άκρη για μια δεκαετία τα πρόζεκτς του υδρογόνου και να επικεντρωθεί στις μπαταρίες. Τελικά αυτός ο μυρουδιάς ο Έλον, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα stock pumps και η παπάτζα, πάλι μέσα έπεσε.

VW will cut resources devoted to fuel cells, since they will not be as competitive as battery electric drivertrains for at least another decade. VW will also slash costs at its MOIA mobility services unit.

Επεξ/σία από Droulas13
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Πέτρο καλησπέρα,

Μπορείς (αν θέλεις) να πεις λίγα περισσότερα για το ceramic coating.??

(Υλικά, χρόνος, κόστος ).........

Καλησπέρα! Βεβαίως. Μου πήρε 28.500 Κορώνες (χονδρικά 2.850 ευρώ). Το αυτοκίνητο το άφησα Παρασκευή και το πήρα πίσω Δευτέρα.

Νομίζω κόστιζε 25.000 το Xpel και 5.000 το Ceramic και μου τα έκαναν bundle στα 28.500 και δωρεάν είχε και μεμβράνη στην κονσόλα να βάλουν την οποία δεν την έβαλα γιατί δεν είχαν στοκ αυτή που ήθελα. Και δεν ξέρω κιόλας αν θα τη βάλω θα δω...

Για το Ceramic Coating να πω στην πλειοψηφία τους βρωμιές, νερά βροχής κλπ φέυγουν σχεδόν όλα. Δεν κάθεται τίποτα. Όμως το ceramic coating από μόνο του, λόγω του ότι είναι πολύ λεπτό, δεν μπορεί να σε προστατέψει από chips. Ίσως μόνο από πολύ μικρού μεγέθους chips. Επίσης να πω ότι το Ceramic coating έχει βοηθήσει στην αυτόματη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Στο θέμα εγγύησης μου έδωσαν ένα χρόνο (στο Xpel 10 χρόνια).

Απ όσο έχω δει σε βιντεάκια το Ceramic μπορείς να το κάνεις apply και μόνος σου και να γλυτώσεις μεγάλο μέρος από το κόστος. Είμαι ευχαριστημένος πάντως. Απλά πρόσεξε που θα πας να τα κάνεις αν πας σε κατάστημα 😉 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η audi είναι σοβαρή εταιρεία, δεν κάνει τα καραγκιοζιλίκια της tesla. Ετοιμάζει ένα προιόν οργανωμένα και μετά το βγάζει στην αγορά.

Audi e-tron:

😂 😂

EOkCV7MW4AArmPp?format=jpg&name=900x900

.

- Σε άλλα νέα το id.3 της vw θα καθυστερήσει επιπλέον 6 μήνες. Αγοραστές (που το περίμεναν κατά το φθινόπωρο) πήραν μήνυμα να μην το περιμένουν μέσα στο 2020.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι κι άσχημα...

US-Tesla-Model-3-Small-Midsize-Luxury-Car-Sales-2019-CleanTechnica.png

Έρχεται και το Υ τώρα. Αλοίμονο στα Χ1-2-3-4-5 :)

Επεξ/σία από sattack
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 18/1/2020 στις 5:47 ΜΜ, Droulas13 είπε

- Σε άλλα νέα το id.3 της vw θα καθυστερήσει επιπλέον 6 μήνες. Αγοραστές (που το περίμεναν κατά το φθινόπωρο) πήραν μήνυμα να μην το περιμένουν μέσα στο 2020.

Vaporware, πέφτουν οι Μάσκ(ες), hodl τις μετοχές, ίσως χρειαστεί να μπει αντίσκηνο για να προλάβουν την παραγωγή, με αυτό το ρυθμό που καίνε χρήμα είναι μαθηματικός βέβαιο οτι θα εξαφανιστούν απο το χάρτη.

Δημοσ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες reservation holders του model Y η tesla έχει αρχίσει τα τηλέφωνα και τους προετοιμάζει για παραδόσεις της performance έκδοσης από τον Φεβρουάριο και της LR AWD μέχρι Απρίλιο. Πριν λίγες μέρες καταχωρήθηκαν και τα πρώτα vins.

Στο premarket φαίνεται, ότι σήμερα θα φτάσει πρώτη φορά 100 δις κεφαλαιοποίηση. Της πήρε λιγότερο από 17 χρόνια. Πόσα λέτε για να μπει στο κλαμπ των τρις;

EO2LbjGWsAA7ARV?format=jpg&name=large

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...