Προς το περιεχόμενο

Το thread της Tesla

Fubar.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2019 στις 11:18 ΠΜ, sattack είπε

, και επίσης και αρκετοί που θα το αγοράσουν και για την εμφάνιση του...

Lol, δεν το είπα καλά φαίνεται... Όχι απλώς αρκετοί. Παρά πολλοί! Από ότι φαίνεται ήδη έχει γίνει cult και παρά πολλοί γουστάρουν αυτό το design :)

Στις 23/11/2019 στις 8:39 ΜΜ, bilya είπε

για στρατιωτικό όχημα ειναι μια χαρά. Εμένα μου μοιάζει με hunvee.

Για επιβατικό είναι αισχος ομως κ αποκλείω οτι θα κυκλοφορήσει ως "indestructible" ειδικά Ευρώπη.

Αυτό το όχημα απευθύνεται στην Αμερικανική αγορά. Οι Ευρωπαίοι δεν αγοράζουν τέτοια οχήματα. Εκτός όλων των άλλων είναι και 5.88 μέτρα. Αυτό είναι απίστευτα μεγάλο για Ευρώπη. Δεν βολεύει καθόλου. Βασικά μόνο μερικοί πορωμενοι με το cult σχήμα του προβλέπω να ενδιαφερθουν στην Ευρώπη. Εδώ που μένω έχει ένας ένα hummer,  κανά δύο άλλοι Dodge, άντε και κάνα δυο αλλά, ολα μεσα στη φιγουρα, οχι για πρακτικους σκοπους. Ε αυτά είναι, δεν έχει αλλα pickups, ενώ τα ακριβά αυτοκίνητα και SUV που κυκλοφορούν ειναι ο κανονας, τα "φτηνα" ειναι κατα βαση Ford και peugeot και VW ενώ Fiat δεν υπάρχει για δείγμα. (Καλά, άντε 1-2 κοπελίτσες με 500αρακι για το γουστο).

Θέλω να πω, η Ευρώπη είναι για τα μοντέλα S,3,X,Y. Αυτό είναι καθαρά για να πουλήσει στην Αμερική. Και θα το κάνει σε πολύ μεγάλους αριθμούς από ότι φαίνεται, που θα συγκλονησουν την Ford και την GM.

Επεξ/σία από sattack
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η Tesla έδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός από τον εξηλεκτρισμό των οχημάτων ,τα βελτιώνει στα σημεία .Το cybertruck θα κάνει πάταγο στις ΗΠΑ, έχει ότι θέλουν οι αμερικάνοι!!

Αν έρθει στην εύρωπη πρώτο με διαφορά θα είναι και εδώ..ποιος θα το αντιμετωπίσει...η vw??? με ΤΙΠΟΤΑ..μόνο του θα παίζει μπάλα..μισό μέτρο είναι παραπάνω από τα υπάρχοντα αγροτικά (navara κτλπ)...το οποίο χρειαζόταν γιατί από τότε που βγαίνουν τα pick up τετράπορτα η καρότσα είναι μια σταλιά....λογικά θα ξεπεράσει τις πωλήσεις του model 3 στις ΗΠΑ

3 ώρες πριν, sattack είπε

Lol, δεν το είπα καλά φαίνεται... Όχι απλώς αρκετοί. Παρά πολλοί! Από ότι φαίνεται ήδη έχει γίνει cult και παρά πολλοί γουστάρουν αυτό το design :)

Αυτό το όχημα απευθύνεται στην Αμερικανική αγορά. Οι Ευρωπαίοι δεν αγοράζουν τέτοια οχήματα. Εκτός όλων των άλλων είναι και 5.88 μέτρα. Αυτό είναι απίστευτα μεγάλο για Ευρώπη. Δεν βολεύει καθόλου. Βασικά μόνο μερικοί πορωμενοι με το cult σχήμα του προβλέπω να ενδιαφερθουν στην Ευρώπη. Εδώ που μένω έχει ένας ένα hummer,  κανά δύο άλλοι Dodge, άντε και κάνα δυο αλλά, ολα μεσα στη φιγουρα, οχι για πρακτικους σκοπους. Ε αυτά είναι, δεν έχει αλλα pickups, ενώ τα ακριβά αυτοκίνητα και SUV που κυκλοφορούν ειναι ο κανονας, τα "φτηνα" ειναι κατα βαση Ford και peugeot και VW ενώ Fiat δεν υπάρχει για δείγμα. (Καλά, άντε 1-2 κοπελίτσες με 500αρακι για το γουστο).

Θέλω να πω, η Ευρώπη είναι για τα μοντέλα S,3,X,Y. Αυτό είναι καθαρά για να πουλήσει στην Αμερική. Και θα το κάνει σε πολύ μεγάλους αριθμούς από ότι φαίνεται, που θα συγκλονησουν την Ford και την GM.

Συμφωνώ. Είναι ξεκάθαρα στην κατηγορία του GM Avalanche που για τα  ευρωπαϊκά δεδομένα είναι κάπως μεγάλο. Αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικό. Σίγουρα στην εκεί πλευρά του Ατλαντικού είναι  οικείο σαν μέγεθος  και θα πάει καλά. 

Και όπως μπορούμε να δούμε εδώ το hype έχει ήδη ξεκινήσει.

Αμφιλεγόμενο όχημα ? Σίγουρα ! Πάντως το video σε δύο ημέρες είχε 1.300.00 views και 3.900 σχόλια

Θα δείξει !!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι 187.000 άνθρωποι παρήγγειλαν αυτό το  όχημα γιατί δεν μπορώ να το κατατάξω στα αυτοκίνητα.

Περιμένω με αγωνία να δω τον τολμηρό που θα κυκλοφορήσει  στην Αθήνα με ένα τέτοιο.Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που θα μου προκαλέσει θα είναι το γέλιο και όχι θαυμασμό.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι 187.000 άνθρωποι παρήγγειλαν αυτό το  όχημα γιατί δεν μπορώ να το κατατάξω στα αυτοκίνητα.

Περιμένω με αγωνία να δω τον τολμηρό που θα κυκλοφορήσει  στην Αθήνα με ένα τέτοιο.Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που θα μου προκαλέσει θα είναι το γέλιο και όχι θαυμασμό.

Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα είναι (ήταν) ποτέ target market για τέτοια οχήματα. 

Όπως δεν ήταν ποτέ για Αυτό. 6 μέτρα 8.1 Lt κινητήρας.  Όμως εκεί που έπρεπε πούλησε, και ναι ακόμη και στην Ελλάδα πουλήθηκαν μερικά (περίπου 100). 

Τώρα για το γέλιο ....οκ ο καθένας όπως αισθάνεται .......

Να ομολογήσω εδώ ότι η αισθητική του ούτε εμένα μου αρέσει. Αλλά ταυτόχρονα  είναι  και το τελευταίο που θα κοίταγα σε ένα όχημα όπως αυτό.  (Βλέπε Hummer/HumVee/ κλπ).  Δεν τα αγοράζεις για την ομορφιά τους..... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σχημα υπαγορευτηκε 1ον απο την αεροδυναμική και 2ον απο τη δυσκολία του ανοξείδωτου ατσαλιού να βγει σε πολύπλοκες καμπύλες. 

Όμως έχει ήδη πετύχει ένα 3ο στοχο: του έχετε όλοι κάνει τσάμπα διαφήμιση. Το έμαθε ξαφνικά όλος ο κόσμος μέσα από τα κοροϊδευτικά ποστ σε Facebook Twitter Instagram. Όλος ο κόσμος, τσάμπα, σε 2 μέρες!

Και για κάθε 10 που το κοροϊδεύουν, υπάρχει 1 που το βρίσκει καλή ιδέα να πάρει ένα τέτοιο τρελλο/cult όχημα. Αυτοί και μόνο είναι αρκετή ποσότητα για να γεμίσει κι αλλα δισεκατομμύρια το ταμείο.

Σκεψου μονο πόσες άλλες εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν στην αγορά ένα pickup και δεν ασχολείται κανεις μαζί τους, περνάνε απαρατήρητες και πουλάνε λιγα κομμάτια. Για την Αμερική μιλάμε πάντα, όχι αλλού. Όχι τίποτα εταιρείες της σειράς, ολόκληρη toyota, στα επιβατικά είναι 1η και στα pickup δεν ασχολείται κανεις μαζί της. 

Το όχημα εμπορικα έχει ήδη πετύχει! Ήδη σε 2 μέρες το ξέρει όλος ο πλανήτης, ακομα κι εδώ που δεν αγοράζουν τέτοια, είναι ήδη cult, εχει ήδη πολλους υποψήφιους αγοραστες, και μένει μόνο να το κυκλοφορήσουν και μερικοί του σταρ σύστεμ στην Αμερική (τραγουδιστές ραππερ dj) για να γίνει ακομα πιο μεγαλο εμπορικο hit.

Επεξ/σία από sattack
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γίνει κάτι αντίστοιχο με το εσωτερικό των αυτοκινήτων της. Τώρα βλέπεις τα εσωτερικά των υπολοίπων αυτοκινήτων και θυμίζουν κινητά τηλ αρχές 2000 σε σχέση με τα τωρινά κινητά. Έτσι θα βλέπεις τα υπόλοιπα trucks και θα αισθάνεσαι ότι ανήκουν σε παλαιότερη δεκαετία.

Η διαφορά της δυναμικής της Tesla με τους ανταγωνιστές στα social media:

Η ford, μια εβδομάδα μετά της παρουσίαση της mustang mach-e, τα συνολικά views του top 10 video στο youtube για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 27 εκ, εκ των οποίων τα τα 21 εκ από το επίσημο κανάλι της ford:

ford.jpg.c3c03f312759b148de3a9b9b1d197426.jpg

Η tesla, μόλις 3 μέρες μετά τη παρουσίαση του cybertruck, τα συνολικά views του top 10 video στο youtube για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 40 εκ, εκ των οποίων κανένα από το επίσημο κανάλι της tesla:

tesla.jpg.70ad1dccc3dc765120242ec1a79c3b92.jpg

Επεξ/σία από Droulas13
  • Like 2

Ε άντε να δούμε και τι πωλήσεις θα κάνει να μάθουμε πόσοι κακόγουστοι άνθρωποι υπάρχουν στον πλανήτη.Οποια εταιρία κάνει παρουσίαση μια κονσέρβα με Ρόδες που κάνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ θα πάρει πολλά views . Δεν έχω κάτι με την tesla, ίσα ίσα το αντίθετο.. Απλά το συγκεκριμένο μοντέλο ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ κ μόνο είναι χάλια.

• Like 1

Η Τέσλα έδειξε ακόμα ένα ώριμο απο μηχανολογικής άποψης προιόν.

Αεροδυναμικό, χωρίς καμπύλες λόγο αδυναμίας πρεσσαρίσματος του σκληρου μετάλλου οπου ζύγισε το κατασκευαστικό κόστος με την εμπορική αξία.

Το μικρό μοντέλο θα φοράει κατοστάρα μπαταρία που απο μόνη της σε εποχές Model S κόστιζε>60k.

Όλα τα παραπάνω τα παίρνεις με τιμή εκκίνησης τα 40k.

Μένει να δούμε ποσο θα αλλάξει η τεχνολογιά. Επίσης βλέπουμε ακόμα μία σύμπραξη με την Space X.

Προσωπικά μετα το πρώτο σοκ, νομίζω οτι δεν με χαλάει αυτό το ρετρο design. Είναι δεδομένο οτι θα πουλήσει αλλα μένει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί στα κρας τεστ και που θα είναι οι ζώνες παραμόρφωσης.

Τέλος το κόστος επισκευής θα ειναι απαγορευτικό.

ΥΓ: Αυτό που μου αρέσει με τις εταιρείες του Μασκ είναι οτι είναι αμιγώς ελεγχόμενες απο μηχανικούς. Καινοτομίες στο καλύτερο δυνατό κόστος. Οπως ήταν κάποτε οι τότε αυτοκινητοβιομανίες και ενεργειακές εταιρείες, μέχρι να μπούνε οι οικονομολόγοι να τα κάνουν όλα Κούγκι.

• Like 4

Τα γελακια της Ford και των υπολοίπων θα κοπούν όταν η Tesla θα βάλει για δοκιμαστικό payload ένα pressurized cybertruck και θα το στείλει με το starship στον Άρη.

Ποιος δεν θα θέλει μετά να αποκτήσει ένα "διαστημικό" αυτοκίνητο που έχει πάει στον Άρη;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Droulas13 είπε

Τα γελακια της Ford και των υπολοίπων θα κοπούν όταν η Tesla θα βάλει για δοκιμαστικό payload ένα pressurized cybertruck και θα το στείλει με το starship στον Άρη.

Ποιος δεν θα θέλει μετά να αποκτήσει ένα "διαστημικό" αυτοκίνητο που έχει πάει στον Άρη;

Εγώ θα έλεγα  αντί για τον πύραυλο - χύτρα ταχύτητας με καπάκι που πετάγεται να δοκιμάσει να στείλει αυτό το κονσερβοκούτι στον Άρη.Μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητας αν του κοτσάρει στα πλάγια φτερά.:P

Επεξ/σία από papoys1

To design είναι απίστευτο, πραγματικά θυμιζει sci-fi και ξεφευγει απο τα παραδοσιακά καμπυλωτά. Παντως Tesla δεν εχω δει ποτε στην Ελλαδα, Αμερικη ηταν παντου και σχεδον σε καθε parking ειχε charging station, εδω νομιζω και λεφτα να εχεις να το αγοράσεις θα σε δυσκολεύει αρκετα και λογο μεγεθους. Γενικα οι δρομοι στην ΕΕ ειναι παρα πολυ στενοί σε σχεση με Αμερικη. 

Παντως θα γινει χαμός με το συγκεκριμένο θα το δείτε.

• Like 2

1 ώρα πριν, Droulas13 είπε

θα αποκτήσουν απλά κάτι που μοιάζει με αυτό που πάει στον Αρη. Μεγάλη διαφορά.

Εκτός κ αν πραγματικά θεωρείς οτι θα δωθεί οπως είναι σε κυκλοφορία. 

34 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ θα έλεγα  αντί για τον πύραυλο - χύτρα ταχύτητας με καπάκι που πετάγεται να δοκιμάσει να στείλει αυτό το κονσερβοκούτι στον Άρη.Μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητας αν του κοτσάρει στα πλάγια φτερά.:P

Δεν βαρεθήκατε 10 χρόνια αστειάκια με SpaceX;

Το σουρωτήρι που έχει πάει ο Musk του επικριτές του με τη SpaceX όλα αυτά τα χρόνια είναι αστείο σε σχέση με αυτό της Tesla.

Μόλις τώρα, bilya είπε

θα αποκτήσουν απλά κάτι που μοιάζει με αυτό που πάει στον Αρη. Μεγάλη διαφορά.

Εκτός κ αν πραγματικά θεωρείς οτι θα δωθεί οπως είναι σε κυκλοφορία. 

Και αυτό ακόμα, ότι δηλαδή θα μοιάζει, είναι τεράστια διαφήμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...