primeragt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Οι συγκεκριμένες που συζητάνε είναι πολύ ανοιχτά στη θάλασσα καθότι είναι επιπλέουσες. Όλοι φωνάζουν ότι οι της στεριάς απειλούν τα ζωικό βασίλειο, ότι ασχημίζουν τη στεριά, τα βουνά κλπ. Αν μπορούσε κανείς λοιπόν να τις τοποθετήσει ανοιχτά στα 30-40 ή και 50 χλμ από την ακτή, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Προσωπικά τις προτιμώ ανοιχτά στη θάλασσα να μην φαίνονται καλά καλά, παρά στη στεριά. Οι βραχονησίδες επίσης φιλοξενούν μορφές ζωής (π.χ. πτηνά) οπότε πάλι τα ίδια με τα βουνά θα συζητάμε. Και σε κάθε περίπτωση καλύτερα οι ανεμογεννήτριες παρά τα εργοστάσια που καίνε και γω δεν ξέρω τι... Μα αυτο ειναι το προβλημα. Αν αναλογιστεις οτι στο Αιγαιο εχεις ενα clusterfuck απο βραχονησιδες (που δεν τις βλεπεις ολες στους τυπικους χαρτες καθως ειναι μικροσκοπικες) αυτο ενω το Αιγαιο ειναι μεγαλο δημιουργει ενα προβλημα κυριως δρομολογιακο, αν βαλεις και ανεμογεννητριες ετσι ξεμπαρκα στα ανοικτα καληνυχτα (και οχι δρομολογια δεν λεμε μονο για τα επιβατικα). Στις βραχονησιδες που εχουμε απειρες ειναι σαφως καλητερα, ετσι και αλλιως δεν θα βαλουμε χιλιαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν υπάρχει μια εγκατάσταση αμέσως ενημερώνονται οι χάρτες και δημιουργείται ζώνη μη διέλευσης. Αυτό που αναφέρεις περί περιορισμένου χώρου είναι απλά αστείο. Το Αιγαίο είναι τεράστιο. Επίσης αν πας να σπείρεις στις βραχονησίδες θα είσαι εσύ που θα επωμιστεις το κόστος των υποθαλάσσιων καλωδίων ανά ανεμογεννήτριας και όχι της συνολικής ομάδας; Όπως και των πολλαπλών μετασχηματιστών; Τέλος μην ξεχνάς ότι υποβάλλονται μελέτες και ειδικά σε αυτή τη χώρα η αδειοδότηση είναι πολυετής διαδικασία που πρέπει να πάρεις πράσινο φως από όλα τα υπουργεία όπως ακόμα και εναλιες αρχαιότητες και ας είναι χλμ μακρυά από την ακτή. Τα υπεράκτια αιολικά έχουν πλεονεκτήματα με το μόνο μειονέκτημα τις προκλήσεις της εγκατάστασης και συντήρησης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Στην Ηγουμενίτσα διαβάζω η φωτιά στο πλοίο ξεκίνησε από νταλίκα. Λογικά θα ήταν tesla semi γιατί μόνο της tesla πιάνουν φωτιά σταματημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fubar.gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορεί να ήταν νταλίκα που κουβαλούσε Tesla! https://www.autonews.com/automakers-suppliers/tesla-vehicles-destroyed-truck-carrier-catches-fire-nevada Η δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. https://www.zerohedge.com/news/2019-08-14/trailer-full-burnt-teslas-found-mysteriously-parked-i-80-nevada-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ένας από τους λόγους που τα αυτοκίνητά της Tesla διαφημίζονται από μόνα τους: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Droulas13 είπε Ένας από τους λόγους που τα αυτοκίνητά της Tesla διαφημίζονται από μόνα τους: Ναι όντως τα παιδάκια ειναι ευκολοπιστα και πιστευουν σε οτιδήποτε τους λένε, οπως πχ ο Αγιος Βασίλης, μεχρι που κάποια μέρα γίνεται κάτι και καταννοούν οτι τοσο καιρό τους δουλευαν ψιλο γαζί. Ο λογος που θαυμάζω τον supreme leader σαν πωλητη, ειναι γιατί ειναι ο Αγιος Βασίλης των ενηλίκων και μάλιστα τους εχει πεισει να ακριβοπληρώνουν και τα δώρα. Μαγκάκος! Σε κάποια συζήτηση κάποιος "θαυμαστής" εγραψε για το summon οτι ειναι σαν ενα δεκαπεντάχρονο που μαθαίνει να οδηγεί και να κάνετε υπομονή. Μετα το μάζεψε οταν κάποιος τον ρώτησε αν θα εβαζε την οικογένεια του σε αμαξι που οδηγά 15χρονο ή αν θα οδηγουμε με την οικογένεια του σε δρόμο που οδηγουν 15χρονα. Για να γίνει κατανοητό η cultοποιήση που εχει επιτυχει ο supreme leader δειτε την ηλιθιοτητα καποιων 11 ώρες πριν, Fubar.gr είπε Μπορεί να ήταν νταλίκα που κουβαλούσε Tesla! https://www.autonews.com/automakers-suppliers/tesla-vehicles-destroyed-truck-carrier-catches-fire-nevada Η δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων μηνών. https://www.zerohedge.com/news/2019-08-14/trailer-full-burnt-teslas-found-mysteriously-parked-i-80-nevada-0 Έίναι άραγε από αυτά που ελεγε οτι θα αρχισει να φτιάχνει το Σεπτέμβρη του 2018 για να αντιμετωπισει το delivery hell; Μπααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Βάζω βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς τον ιδιοκτήτη του για να μην βραχεί η οικογένεια του και ότι αυτό αποτελεί διαφήμιση για όσους βλέπουν το θέαμα. Και τι παίρνω ως απάντηση; Το από πάνω παραλήρημα! Και μετά αν απάντησω: "σας γλενταει ο Μασκ" θα κατηγορηθώ ως καλτοποιημενος!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/8/2019 στις 12:10 ΠΜ, isay είπε Η μπάλα στην εξέδρα για να μη φανεί οτι έκανες λάθος ή για να μη φανεί το smoke effect του Λονυ, ετσι; Προσπάθησε να απαντήσεις ontopic σε αυτό που έγραψα νωρίτερα και έτρεξες να διαψεύσεις. Το yt/nfl θα είναι με τα mobile data του αυτοκινήτου ή με wifi κάπου έξω απο το αυτοκίνητο; Συνοπτικά : isay : Παίδες yt/nlx θα έχει (οταν εχει) μονο αν ειναι σταματημένο το όχημα και συνδεμένο σε wifi. paladin : Δεν ξέρεις τι λες, γιατί τα οχηματα της tesla εχουν mobile data και δεν θελουν wifi Κάποιος εδώ έκραζε για το Netflix δίνοντας έμφαση στον "απατεώνα" Musk που θα το φέρει (όταν το φέρει) αλλά ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να βρει δικό του WiFi για να παρακολουθήσει. Εν τέλει στην έκδοση 10 βγήκε το Netflix και μαζί τα Hulu, YouTube και φυσικά παίζουν κανονικότατα από το LTE του αυτοκινήτου αρκεί να έχεις premium connection. Τελικά εμείς δεν καταλάβαμε καλά και ο "απατεώνας" Musk κάτι άλλο έβαλε 2 μήνες μόλις μετά την εξξαγελία του. Αποκλείεται να ναι Netflix/YouTube και αποκλείεται να παίζει με LTE κάποιο λάθος θα έγινε. 🤣🤣🤣🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Droulas13 είπε Βάζω βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο να έρχεται προς τον ιδιοκτήτη του για να μην βραχεί η οικογένεια του και ότι αυτό αποτελεί διαφήμιση για όσους βλέπουν το θέαμα. Και τι παίρνω ως απάντηση; Το από πάνω παραλήρημα! Και μετά αν απάντησω: "σας γλενταει ο Μασκ" θα κατηγορηθώ ως καλτοποιημενος!!! Ασε μας ρε Droula που προσπαθεις να βγεις και απο πάνω. Υποστηρίξεις και μεροληπτείς φανατικά υπερ ενος μεγαλοαπατεώνα εγωπαθή δείχνοντας επιλεκτικά οτιδήποτε μπορεί μονο να εκθειάσει τον supreme leader. Να σε δω ΜΙΑ φορά να γράψεις κατι αρνητικό για τον supreme leader και τι στον κόσμο. Αυτες τις μερες τρέχουν σοβαρά θεματα, αλλα εσύ επελεξες να αναδειξεις μονο το leaked email (my arsh) του vincent, το βιντεο του summon με την μπορα και τον ανεπισημο χρονο του S (απο ρολογια χειρος - αλλα για το οτι εμεινε δεν ειπες κουβνετα) και πας να βγεις και απο πάνω. Ενδεικτικά τι αλλο τρέχει αυτες τις μερες; Δικαστήριο για καταστρατήγηση εργατικών δικαιωμάτων Η εξαγορά της solarcity εγινε με δολιους τρόπους και καταχρηση χρημάτων Το summon και πάλι ειναι σε alpha stage και τα βιντεο των "θαυμαστων" το λενε μονα τους. Προφανως επειδη τελειωνε το Q ο supreme leader επρεπε να δωσει κατι. Τα σοβαρα θεματα με το βαψιμο οχι μονο δεν εχουν διορθωθει αλλα γινονται ακομα χειροτερα απο ολο και λιγοτερη βαθη (περιοχές και ποσότητα) Το service παει κατα διαολου και οι χρεώσεις για τις επισκευες, ειναι εμφανεστατα ασφαλιστικες απατες Τα οσα κλασσικα προβληματα (panel gaps, μπαταρία, βαψιματα, οθονες, χερουλια, επιταχυνσεις, επιβραδυνσεις) συνεχιζουν να υπαρχουν και πολλαπλασιαζονται Οι πωλησεις S/X στην ευρωπη πεφτουν κατακορυφα Δε σε ειδα να γραφεις τιποτα απο αυτα ... εστω και ωραιοποιημένα Εχεις παρατηρήσει οτι οι εδω μεσα σκεπτικιστές δεν καιγόμαστε τόσο να αναδειξουμε τα αρνητικά (προφανως γιατί ουτε εργαζομαστε για την tesla, ουτε σορταρουμε(, αλλά το κάνουμε μονο οταν ερχονται κάποιοι καλτοποιημένοι λεγοντας "H tesla ειναι τελεια, ειναι οτι καλυτερο, μπλα μπλα". Ο λογος που το κανουμε ειναι απλός. Εχουμε εμφυτο να ενημερώνουμε τους γυρω μας για την πραγματικοτητα ακομα κι αν ειναι αρνητική. Θες να παρεις EV; ΠΑΡΕ αλλα παρε οτιδηποτε αλλο απο tesla και αν δεν σου αρεσει κατι απο αυτα που κυκλοφορουν, περιμενε λιγο και θα βγουν πολλα αλλα που θα σεβονται τον πελάτη και την τσεπη του 6 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε Κάποιος εδώ έκραζε για το Netflix δίνοντας έμφαση στον "απατεώνα" Musk που θα το φέρει (όταν το φέρει) αλλά ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να βρει δικό του WiFi για να παρακολουθήσει. Εν τέλει στην έκδοση 10 βγήκε το Netflix και μαζί τα Hulu, YouTube και φυσικά παίζουν κανονικότατα από το LTE του αυτοκινήτου αρκεί να έχεις premium connection. Τελικά εμείς δεν καταλάβαμε καλά και ο "απατεώνας" Musk κάτι άλλο έβαλε 2 μήνες μόλις μετά την εξξαγελία του. Αποκλείεται να ναι Netflix/YouTube και αποκλείεται να παίζει με LTE κάποιο λάθος θα έγινε. Μονος σου αναιρέθηκες (βλ παραπάνω το κοκκινο) και seriously τον μεσο χρήστη τον νοιάζει η αξιοπιστία του αυτοκινητου και το service και οχι αν εχει παιχνιδια και netflix στο αυτοκινητο του. Να στο πω με διαφορετικο παραδειγμα, αφοδεύτηκα αν το κινητο μου παιζει netflix, αν το κινητό σβήνει, κανει resets, κολλάει και θελω ώρες να βρω καποιον να μου φτιαξει το προβλημα και βδομάδες για να το φτιάξει. Επισης αν θυμάμαι καλα, καποιος αλλος ΚΑΡΑΕΠΕΜΕΝΕ οτι το θα ειναι για ολους μεσω LTE, μεχρι που καποιος αλλος του εδειξε πηγες της tesla πραβδα που ελεγαν το αντιθετο. Πες μου κατι ... σαν να θυμάμαι οτι πολυ παλια ο supreme leader ειχε πει οτι το super charging θα ειναι για παντα δωρεαν, οπως και η προσβαση μεσω LTE. Το free super charging αναιρεθηκε, μήπως ερχεται και το pay to LTE; Λεω εγω τώρα. Μεταξύ μας το εχω σιγουρακι οτι σύντομα θα πλερώ για το lte αλλιως το αμαξι θα ειναι αχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, isay είπε Μονος σου αναιρέθηκες (βλ παραπάνω το κοκκινο) και seriously τον μεσο χρήστη τον νοιάζει η αξιοπιστία του αυτοκινητου και το service και οχι αν εχει παιχνιδια και netflix στο αυτοκινητο του. Να στο πω με διαφορετικο παραδειγμα, αφοδεύτηκα αν το κινητο μου παιζει netflix, αν το κινητό σβήνει, κανει resets, κολλάει και θελω ώρες να βρω καποιον να μου φτιαξει το προβλημα και βδομάδες για να το φτιάξει. Επισης αν θυμάμαι καλα, καποιος αλλος ΚΑΡΑΕΠΕΜΕΝΕ οτι το θα ειναι για ολους μεσω LTE, μεχρι που καποιος αλλος του εδειξε πηγες της tesla πραβδα που ελεγαν το αντιθετο. Πες μου κατι ... σαν να θυμάμαι οτι πολυ παλια ο supreme leader ειχε πει οτι το super charging θα ειναι για παντα δωρεαν, οπως και η προσβαση μεσω LTE. Το free super charging αναιρεθηκε, μήπως ερχεται και το pay to LTE; Λεω εγω τώρα. Μεταξύ μας το εχω σιγουρακι οτι σύντομα θα πλερώ για το lte αλλιως το αμαξι θα ειναι αχρηστο. Εντάξει πριν εκτεθείς περισσότερο πήγαινε στο τοπικ και σβήσε ότι έχεις γράψει και τις πηγές σου γιατί ο κουβάς είναι μεγάλος.🤣 Σου έγραφα: Στις 29/7/2019 στις 5:01 ΜΜ, Paladin-}LoA{- είπε Γενικά ολο το σχόλιο είναι πατόκορφα ότι να ναι αλλά ενδεικτικά αφου δεν το γνωρίζεις να σου πω ότι τα αυτοκίνητα αυτά έχουν συνδεσιμότητα με το ίντερνετ από την Tesla και δεν χρειάζεσαι WiFi. Η μόνη περίπτωση να μην σου παίζει είναι να πάρεις το αυτοκίνητο σε χώρα που δεν υποστηρίζεται από την Tesla και να σου κάτσει να μην δουλεύει η σύνδεση με roaming μέσω κάποιου τοπικού παρόχου εκεί. Ή ισως να εισαι κάπου να μην εχει καλο σήμα. Σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί. Στην Ελλάδα π.χ. αν και δεν υποστηρίζεται σαν χώρα μια χαρά σου παίζουν όλα (χάρτες, ίντερνετ, spotify, κλπ). Η να μην έχεις να δώσεις τα 100 USD το χρόνο μετά τον 1ο χρόνο ( στα παλιότερα μοντέλα είναι δωρεάν για πάντα). Φυσικά όταν είσαι σπίτι κλπ η σε κάποιο ασύρματο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Μου απαντούσες με πηγές ότι δήθεν ο Μασκ είπε ότι θα παίζει μόνο με ασύρματο. Εν τέλει σε έπιασε και η κλασική υστερία με αυτό που έγραψες και στο υπενθύμισα πιο πάνω. Τελικά όμως φίλε μου σε 2 μήνες από τηνε εξαγγελία το έφερε και όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο μια χαρά παίζει οπουδήποτε είσαι αρκεί να έχεις πριμιουμ όπως είχα γράψει στο 1ο μου ποστ τότε. Περαστικά!🤣 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Paladin-}LoA{- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Περαστικά θα λες στον εαυτό σου οταν θα πας σε SC (που και παλι ειλικρινα ΔΕ στο ευχομαι). Εγω οπως ειναι η φάση με τον supreme leader και τα προϊόντα tesla ΔΕΝ προκειται να αγοράσω ουτε οδοντογλυφίδα που γραφει tesla. Την ασφάλεια μου και την ασφαλεια της οικογενειας μου δεν την χαρίζω σε κανεναν και επισης τα λεφτά μου τα βγαζω πολύ δυσκολα για να τα δώσω σε κινεζιες με επικίνδυνο alpha software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, isay είπε Περαστικά θα λες στον εαυτό σου οταν θα πας σε SC (που και παλι ειλικρινα ΔΕ στο ευχομαι). Εγω οπως ειναι η φάση με τον supreme leader και τα προϊόντα tesla ΔΕΝ προκειται να αγοράσω ουτε οδοντογλυφίδα που γραφει tesla. Την ασφάλεια μου και την ασφαλεια της οικογενειας μου δεν την χαρίζω σε κανεναν και επισης τα λεφτά μου τα βγαζω πολύ δυσκολα για να τα δώσω σε κινεζιες με επικίνδυνο alpha software Δεκτό, ο καθένας πράττει ανάλογα με το τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο γι αυτόν και την οικογένειά του. Εγώ δεν θα κρίνω ποτέ κάτι τέτοιο και είναι δικαίωμα σου να αποφασίζεις όπως κρίνεις εσύ. Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα είναι το μίσος που βγάζεις για τη συγκεκριμένη εταιρία, η οποία πουλάει κοντά 100.000 αυτοκίνητα το 3μηνο και εσύ την παρουσιάζεις σαν σκουπίδι παραθέτοντας γραπτά και πηγές που σε εκθέτουν επαννειλημένα και εσένα τον ίδιο. Και στο γράφει αυτό κάποιος που συνηδειτά αγόρασε ένα και έχει και τα παραπονάκια του με ορισμένα πράγματα, αλλά από την άλλη αναγνωρίζει τη συνολική προσπάθεια και το τελικό προϊόν που παραδίδεται στον πελάτη. Δεν είμαι ο κλασικός φανμποϊ που λέω ότι όλα είναι γαμάτα στο 100% και δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Εδώ πήγα και έδωσα 3.000 ευρώ να καλύψω με μεμβράνες το αυτοκίνητο φοβούμενος το λεπτό (έως ανύπαρκτο σε ορισμένα σημεία) paint job. Λες αυτό να με ευχαρίστησε; Το πήρα το αμάξι όμως και όπως το πήρα το πήγα στο κατάστημα με τις μεμβράνες. Αλλά εσύ φίλε μου τα παρουσιάζεις λες και κάποιος δίνει 40-70.000 ευρώ και παίρνει Lada (ή κάτι χειρότερο). Αυτό δεν μπορώ να χωνέψω. Το αμάξι συνολικά είναι πάρα πολύ καλό. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Paladin-}LoA{- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, isay είπε Δε σε ειδα να γραφεις τιποτα απο αυτα ... εστω και ωραιοποιημένα Εχεις παρατηρήσει οτι οι εδω μεσα σκεπτικιστές δεν καιγόμαστε τόσο να αναδειξουμε τα αρνητικά (προφανως γιατί ουτε εργαζομαστε για την tesla, ουτε σορταρουμε(, αλλά το κάνουμε μονο οταν ερχονται κάποιοι καλτοποιημένοι λεγοντας "H tesla ειναι τελεια, ειναι οτι καλυτερο, μπλα μπλα". Ο λογος που το κανουμε ειναι απλός. Εχουμε εμφυτο να ενημερώνουμε τους γυρω μας για την πραγματικοτητα ακομα κι αν ειναι αρνητική. Θες να παρεις EV; ΠΑΡΕ αλλα παρε οτιδηποτε αλλο απο tesla και αν δεν σου αρεσει κατι απο αυτα που κυκλοφορουν, περιμενε λιγο και θα βγουν πολλα αλλα που θα σεβονται τον πελάτη και την τσεπη του Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά αυτό το thread ανοίχτηκε όχι από οπαδούς που τα γράφουν όλα ωραιοποιημένα αλλά από έναν που προσπαθεί να μας πείσει από τον Φεβρουάριο του 2018, ότι ο Μασκ είναι ένας απατεώνας και η Τεσλα είναι μια ponzi scheme. Συνεπώς γιατί να συνεισφέρω στα αρνητικά της εταιρείας, όταν το θέμα έχει ανοιχτεί ακριβώς για αυτόν τον λόγο και εσείς έχετε πάρει τον ρόλο εργολαβία; Αντιθέτως επισημαίνω τα θετικά της εταιρείας, τα οποία εσείς ξεχνάτε να τα αναφέρετε, διαμορφώνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε όποιον διαβάζει μόνο αυτό το thread για να ενημερωθεί για την εταιρεία. Διότι αν τα αρνητικά ήταν πραγματικά τόσο σημαντικά (όπως τα παρουσιάζεις), τότε μια εταιρεία με τόσα αρνητικά στοιχεία και χωρίς διαφήμιση για να θολώνει τα νερά θα είχε πραγματικά φουντάρει γιατί δεν θα της είχε μείνει αγοραστής ούτε για δείγμα. Η λογική λέει λοιπόν, ότι εσύ εθελοτυφλείς και όχι εγώ. Γιατί σε διαψεύδει συνεχώς η πραγματικότητα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 29/9/2019 στις 12:23 ΠΜ, isay είπε Πες μου κατι ... σαν να θυμάμαι οτι πολυ παλια ο supreme leader ειχε πει οτι το super charging θα ειναι για παντα δωρεαν, οπως και η προσβαση μεσω LTE. Το free super charging αναιρεθηκε, μήπως ερχεται και το pay to LTE; Λεω εγω τώρα. Μεταξύ μας το εχω σιγουρακι οτι σύντομα θα πλερώ για το lte αλλιως το αμαξι θα ειναι αχρηστο. Μου διέφυγε να σου απαντήσω και σε αυτό : Το super charging αρχικά ήταν δωρεάν στα S. Δεν γνωρίζω αννειχε πάρει δέσμευση και για τα X. Σίγουρα ποτέ δεν πήρε για τα Model 3. Στα S και X μετά το 18 το έκανε για συγκεκριμένα χλμ/έτος, και τώρα για να τα κάνει πιο ελκυστικά το φέρνει πάλι πίσω. Άρα στα S/X το αφαίρεσε για 1,5 χρόνο και το έφερε πάλι. Επιπλέον όπως έγραψα και παλιότερα το κόστος του supercharging κατά κανόνα είναι προσιτό. Δεν θα πει κάποιος ότι δεν θα πάρει το αυτοκίνητο λόγω του ότι δεν έχει δωρεάν supercharging. Για το LTE πιστεύω ότι στα S/X θα το αφήσει στις δωρεάν παροχές αφου είναι τα premium μοντέλα του, και θα το έχει σε καθεστώς χρέωσης στα 3, προαιρετικό όμως. Αυτό που λες με το αμάξι να γίνεται άχρηστο είναι άτοπο. Πάντα έχεις την επιλογή του WiFi. Ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι θα φτάσει σε σημείο να πει "ή μου δίνετε 100 USD ανά έτος ή το αμάξι θα είναι αχρηστο"; Είσαι υπερβολικός όσο δεν πάει. Και δεν βάζεις και μυαλό, εδώ διατυμπάνιζες ότι με LTE αποκλείεται να βλέπεις βίντεο σε νετφλιξ κλπ, εκτεθηκες και συνεχίζεις ακάθεκτος. Λες και σου χει κάνει κάτι και έχεις προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Αν με ρωτήσεις λοιπόν για το LTE πιστεύω ότι θα το αφήσει στα S /X, θα το χρεώνει στα 3, και για θα βάλει κάποιο limit. Ακούγεται για 50 γιγα το μήνα, θα το δούμε αυτό. Η λογική του είναι να σου δώσεις κάποιες ώρες ανά μήνα ψυχαγωγία μέσω βίντεο στριμινγκ, αλλά δεν θέλει λογικά να κάνεις κατάχρηση που θα σημαίνει μεγαλύτερους λογαριασμούς data για την Tesla. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Paladin-}LoA{- είπε Το super charging αρχικά ήταν δωρεάν στα S. Δεν γνωρίζω αννειχε πάρει δέσμευση και για τα X. Σίγουρα ποτέ δεν πήρε για τα Model 3. Στα S και X μετά το 18 το έκανε για συγκεκριμένα χλμ/έτος, και τώρα για να τα κάνει πιο ελκυστικά το φέρνει πάλι πίσω. Άρα στα S/X το αφαίρεσε για 1,5 χρόνο και το έφερε πάλι. Επιπλέον όπως έγραψα και παλιότερα το κόστος του supercharging κατά κανόνα είναι προσιτό. Δεν θα πει κάποιος ότι δεν θα πάρει το αυτοκίνητο λόγω του ότι δεν έχει δωρεάν supercharging. Για μενα αυτο ειναι μεγαλο φαουλ. Δεν ειναι το θεμα κοστους του sc οσο αυτη καθεαυτης της συμβασης αγορας. Απορω πως δεν επεσαν μυνησεις στην Αμερικη για αυτο που μυνηουν ακομα και αν λειπει ενα κομμα απο μια προταση και αλαζει το νοημα της. Εκτος και αν οι αλαγες ηταν μονο για νεους πελατες και οχι ιφισταμενους ιδιοκτητες οποτε και να εγιναν οι αλαγες δεν εππιρεαζουν κανενα (κοινος ηξεραν εξαρχης τι αγοραζαν). Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από primeragt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα