Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, mechpanos είπε Χθες είδα ένα Τέσλα από κοντά. Μπορώ να πω, ότι δεν με εντυπωσίασε καθόλου! Σε σχεδιασμό, σε σουλούπι, σε γραμμή...περίμενα ότι, αν δω από κοντά ένα μοντέλο, θα μου κινούσε το ενδιαφέρον! Τελικά, σαν να έβλεπα ένα Toyota ή ένα Ford μου φάνηκε! Ψιλοαδιάφορο Ισως επειδή δεν είναι καποιο εντυπωσιακο concept car...Αλλα ένα κανονικο αμαξι που κυκλοφορει στον δρομο...Ισως εντυπωσιαστείς όταν μπεις μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Droulas13 είπε Και εγώ τετοιες αποστάσεις θα κρατουσα. Μακρια και αγαπημένοι. Ποτέ δεν ξέρεις να θα σου ερθει ο προφυλακτήρας, αν το fsd θα αρχισει τα οχτάρια, αν αποτομά φρενάρει το οχημα (χωρίς λογο), αν σπάσει κάποιο άξονας και φυγει ρόδα, γενικά θα φυλαγόμουν απο 15 μπάντες. Αν μάλιστα στην εικονα υπήρχε και πυροσβεστικό, χαλαρά θα ειχα κάνει δεξια να σταματήσω. Το ασπρο suv εμπρος αριστερα ειναι εγκλωβισμένο σε πιθανό death trap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέσα σε ένα χρόνο έχουν διπλασιαστεί τα tesla στους δρόμους και ένα περίεργο πράγμα ακούς για ατυχήματα λιγότερο από ποτέ. (που κάνουν κρα για αρνητική δημοσιότητα οι δημοσιογράφοι) Την ίδια ώρα και ενώ η jaguar παίζει να έχει πουλήσει καμιά χιλιάρα ipace όλα κι όλα και διαβάζεις ότι πιάνουν φωτιά στα καλά καθούμενα ενώ είναι παρκαρισμένα. https://electrek.co/2018/12/10/jaguar-i-pace-fire-investigating-cause/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην Ευρωπη τα S ειναι παντου, τα Χ πολυ λιγοτερα, λογικο βεβαια. Φανταζομαι οτι σε λιγο θα γινεται χαμος με τα 3. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, sattack είπε Φανταζομαι οτι σε λιγο θα γινεται χαμος με τα 3. Έχεις κάποια εσωτερική πληροφορία για την εξέλιξη της τεχνικής αδειοδότησης του model3 στην Ε.Ε; Σε ρωτώ γιατί χωρίς αυτή, δε επιτρέπονται να γινουν πωλήσεις σε χώρες της ΕΕ και μοου κάνει εντυπωση (λέμε τώρα) οτι άνοιξαν οι κρατήσεις και ανακοινώθηκαν εκτιμώμενες ημερομηνίες παραδόσεων αλλά κανενα φως στον οριζοντα για την αδειοδότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Droulas13 είπε Το X είδες; Στην Κηφισιάς που είδα ένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση (εκτός του μεγέθους του). Αλλά ένα S που είχα δει (πάλι στην Κηφισιάς) ήταν πολύ όμορφο. Δεν κατάλαβα άμεσα το μοντέλο, αλλά μάλλον πρέπει να ήταν το 3 S..και το είδα στην Αμαλιάδα της Ηλείας! 18 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ισως επειδή δεν είναι καποιο εντυπωσιακο concept car...Αλλα ένα κανονικο αμαξι που κυκλοφορει στον δρομο...Ισως εντυπωσιαστείς όταν μπεις μεσα. Σίγουρα...πάντως, θυμάμαι το πόσο εντύπωση μου είχε κάνει ας πούμε η κυκλοφορία της Cayenne πρώτη φορά, ή της BMW σειρά 5 ας πούμε, τότε...περίμενα να νοιώσω κάτι αντίστοιχο, όταν έβλεπα ένα TESLA πρώτη φορά, από κοντά! Βέβαια παίζει ρόλο και ότι τότε ήμουν 20-21 χρονών, και τώρα 36... Ίσως άμα μπω μέσα επειδή είμαι και gadgetάκιας, να εντυπωσιαστώ περισσότερο (αν και με χαλάει πάρα πολύ η εικόνα αυτής της γκουμούτσας οθόνης στην κεντρική κονσόλα!) Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από mechpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, isay είπε Έχεις κάποια εσωτερική πληροφορία για την εξέλιξη της τεχνικής αδειοδότησης του model3 στην Ε.Ε; Σε ρωτώ γιατί χωρίς αυτή, δε επιτρέπονται να γινουν πωλήσεις σε χώρες της ΕΕ και μοου κάνει εντυπωση (λέμε τώρα) οτι άνοιξαν οι κρατήσεις και ανακοινώθηκαν εκτιμώμενες ημερομηνίες παραδόσεων αλλά κανενα φως στον οριζοντα για την αδειοδότηση. Δεν το ξερω το θεμα (επισης δεν εχω εσωτερικες tesla πληροφοριες...) και δεν του δινω και σημασια, απο τη στιγμη που το 3 παρουσιαζεται σε ολες τις ευρωπαικες εκθεσεις και κυκλοφορει ηδη, εχουν κανει και βιντεο με surprise test drive για ηδη κατοχους αλλων μοντελων Tesla που θα το παραλαβουν πρωτοι, δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενα τετοιο θεμα. 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Σίγουρα...πάντως, θυμάμαι το πόσο εντύπωση μου είχε κάνει ας πούμε η κυκλοφορία της Cayenne πρώτη φορά, ή της BMW σειρά 5 ας πούμε, τότε... Ολα ειναι υποκειμενικα. Πχ για μενα αυτα ειναι λιγο vulgar αυτοκινητα. Ουτε ειναι οτι με τα Tesla πεφτω ξερος, για μενα μια απλως καλη γραμμη εχουν, το λιγο σχετικα wow effect ειναι για αυτο που ξερω οτι κανουν, οχι για τη γραμμη τους. Επ ευκαιριας, ας πω εδω για τι μου πρωτοερχεται στο μυαλο για μερικες μαρκες: BMW = το καγκουραμαξο, Mercedes=το αυτοκινητο του τουρκου μεταναστη, Porsche=ελεος, 80 χρονια το ιδιο σχημα του σπορ σκαραβαιου? (Και ο ιδιος ηχος της σπορ σκαραβαιομηχανης?) Ακομα και η 959 παλι το ιδιο σχημα του σπορ σκαραβαιου ειχε, με βιονικα φτερα και ενα τουνελ πανω απο το ιδιο πισω σκαραβαιικο κοφτο τελειωμα...η αποθεωση της μηδενικης φαντασιας και του ανυπαρκτου γουστου...ελεος... 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Ίσως άμα μπω μέσα επειδή είμαι και gadgetάκιας, να εντυπωσιαστώ περισσότερο (αν και με χαλάει πάρα πολύ η εικόνα αυτής της γκουμούτσας οθόνης στην κεντρική κονσόλα!) Η μεγαλη portrait οθονη στο S και στο X ειναι φανταστικη, ειναι τελειο να εχεις εκει το navigation και ολες τις λειτουργιες. Για την landscape οθονη του 3, δεν ξερω, δεν την εχω δει και διατηρω επιφυλαξεις. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από sattack ορθογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Βέβαια παίζει ρόλο και ότι τότε ήμουν 20-21 χρονών, και τώρα 36 Σιγουρα παιζει ρολο, όπως επισης ότι όταν εβγαινε το X5 το 2000 τι concept cars υπηρχαν?Ενω τωρα το εχουν παει αλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, sattack είπε Δεν το ξερω το θεμα (επισης δεν εχω εσωτερικες tesla πληροφοριες...) και δεν του δινω και σημασια, απο τη στιγμη που το 3 παρουσιαζεται σε ολες τις ευρωπαικες εκθεσεις και κυκλοφορει ηδη, εχουν κανει και βιντεο με surprise test drive για ηδη κατοχους αλλων μοντελων Tesla που θα το παραλαβουν πρωτοι, δεν πιστευω οτι υπαρχει κανενα τετοιο θεμα. Για ψάξε το λιγο. Μέχρι και σήμερα δεν εχει πάρει άδεια και παραλληλα υπάρχει απολυτη σιωπή απο την tesla (και ξέρεις οτι οταν εχει θετικές ειδήσεις, μικρες ή μεγάλες τις καραφωνάζει). Δεν ξέρω τι παιζει με νορβηγία και ελβετία, αλλά για ΕΕ υπάρχει θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλα, τι να φωναξει, πηραμε αδεια? Φωναζει οτι απο Ιαν θα αρχισει να στελνει αποστολες στην Ευρωπη και απο Φεβρ θα αρχισει παραδοσεις. Αντιστροφως, αν υπαρχει καποιο προβλημα θα υπηρχαν εκατονταδες καλοθελητες να το καραφωναξουν... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2018 από sattack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, isay είπε Για ψάξε το λιγο. Μέχρι και σήμερα δεν εχει πάρει άδεια και παραλληλα υπάρχει απολυτη σιωπή απο την tesla (και ξέρεις οτι οταν εχει θετικές ειδήσεις, μικρες ή μεγάλες τις καραφωνάζει). Δεν ξέρω τι παιζει με νορβηγία και ελβετία, αλλά για ΕΕ υπάρχει θέμα Λινκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, sattack είπε Ε καλα, τι να φωναξει, πηραμε αδεια? Φωναζει οτι απο Ιαν θα αρχισει να στελνει αποστολες στην Ευρωπη και απο Φεβρ θα αρχισει παραδοσεις. Αντιστροφως, αν υπαρχει καποιο προβλημα θα υπηρχαν εκατονταδες καλοθελητες να το καραφωναξουν... Μιλάμε για τον supreme leader, που ως πασί-γνωστον προκειμένου να βοηθήσει το stock και sales pump φροντοκαραφωνάζει οτιδήποτε θετικό (ανεξάρτητα αν ειναι μηδαμινό ή θεωρητικά μεγάλο). Σε προβληματικά πράγματα κάνει την πάπια μέχρι να γίνουν πολλές οι φωνές των σκεπτικιστών (καλοθελητές για εσένα) και εκει πετά κάποια πυροσβεστική κορώνα ή υποσχεση (που σπάνια βεβαια εκπληρώνει). Τέσπα. δες το παρακάτω screenshot που έβαλα στον droulas 4 ώρες πριν, Droulas13 είπε Λινκ; Κανονικά επρεπε εσυ να μου δώσεις link οτι εχει πάρει την άδεια, αλλά επειδή δε θα βρεις, δες παρακάτω τι έγραψε ο supreme frauder. Δεν μπορώ να μαντέψω αν θα την έχει μεχρι το φεβρουάριο που θεωρητικά θα αρχίσει τις παραδόσεις, αλλά αν κρίνω απο το ιστορικό του σε κρατήσεις-διαθεσιμότητα-παραδόσεις, βλέπω οι fans στην ΕΕ, να εχουν θεματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Γιατι θεωρεις οτι δεν θα παρει αδεια?Ηδη δεν κυκλοφορουν Tesla στην Ευρωπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, isay είπε μήπως αναφέρεται στο auto pilot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι θεωρεις οτι δεν θα παρει αδεια?Ηδη δεν κυκλοφορουν Tesla στην Ευρωπη? Κυκλοφορουν S και Χ, αλλα για το model 3 θεωρώ πολύ δυσκολο να πάρει άδεια, αν δεν κάνει ριζικές αλλαγες και στη χειροτερη θα την πάρει με μεγάλη καθυστερηση. Ήδη το παλεύει sobar;a απο το Μάιο, αλλά φως ακομα δεν εχει δει (γιατί αν ειχε δει θα το ειχε γράψει πάνω στον πυραυλο falcon). Βασικά προβλήματα (και οχι μονο) ειναι το software και η κεντρική οθονη all in one touch. Στα S και Χ δεν εχεις το θεμα με την κεντρικη οθονη. Δεν ξέρω (και βαριέμαι να ψάξω) αν η νορβηγία και ελβετία αντιγράφουν τη σχετική νομοθεσία της ΕΕ. Αν οχι τοτε θα παραδίδει μονο εκει μέχρι να πάρει approval απο ΕΕ. Να το πω πιο ωμά. Πιο πιθανό θεωρώ να βγάλει κάποια έκδοση model 3EU με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και hardware παρα να πάρει άδεια για την παρουσα έκδοση του model 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα