Whargoul Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ather είπε . Υποσχέθηκε σκόπιμα πράγματα σε ανέφικτο χρονικό περιθώριο και καθυστέρησε εγκληματικά 6 μήνες να πιάσει τους ψεύτικους στόχους του.... Αυτό που λες δεν είναι τόσο "αστείο" όσο νομίζεις, γιατί κρίνεις εξ του (θετικού) αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα δεν νοιάζει τις Αρχές, αλλά η πράξη. Με την ίδια λογική μπορώ να σου πάρω λεφτά με ψέματα, να τα επενδύσω και αν κερδίσω και σου τα επιστρέψω ... No Hard Feelings Ουσιαστικά είναι απόσπαση χρημάτων με ψέματα. Αυτό που ελέγχεται είναι εάν ο δηλωμένος στόχος του εκείνη την στιγμή δεν ήταν υποφερτός ούτε καν θεωρητικά με την ικανότητα παραγωγής, και εάν ο σκοπός των δηλώσεων του ήταν να πει ψέματα ώστε να μαζέψει λεφτά από τους επενδυτές του για να πραγματοποιήσει τον μελλοντικά στόχο αυτό (ή οτιδήποτε άλλο είχε κατά νου να κάνει) . Είναι η διαφορά στο να πεις, [1] σε 3 μήνες θα παράγω το τάδε προϊόν στον Α ρυθμό που θα είναι κερδοφόρος (οπότε ο επενδυτής επενδύει για το κέρδος), ενώ εσύ παίρνεις τα λεφτά και τα επενδύεις σε γραμμές παραγωγής που θα έπρεπε να υπάρχουν με αυτά που είπες του κάθε ενδιαφερόμενου [2] θα παράγω το τάδε προϊόν στον Α ρυθμό που θα είναι κερδοφόρος αλλά σε 9 μήνες, και με την προϋπόθεση ότι θα στήσω γραμμές παραγωγής κλπ από το μηδέν και από σχεδόν άδεια ταμία, οπότε θέλω τις επενδύσεις σας. Προφανώς εάν έλεγε το [2] αντί το [1] σήμερα η tesla θα ήταν αποθήκη για ιστούς αράχνης. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Whargoul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://finance.yahoo.com/news/baillie-gifford-willing-invest-more-022945834.html "(Reuters) - Baillie Gifford & Co, one of the top shareholders of Tesla Inc, has said it would be willing to inject more cash into the electric carmaker, the Times reported http://bit.ly/2PwSpuu on Monday. "If he (Tesla CEO Elon Musk) needs more capital we would be willing to back him," the Times quoted Nick Thomas, a partner at Edinburgh-based Baillie Gifford, as saying. Baillie Gifford is Tesla's third-largest shareholder with a 7.72 percent stake. Elon Musk tops the list with about 20 percent ownership of the electric carmaker followed by T.Rowe Price Associates Inc, which owns about 10 percent, according to Refinitiv data. The backing from Baillie Gifford comes days after Tesla reported a net profit of $311.5 million in the third quarter. A spokesman for Baillie Gifford declined to comment on the report, while Tesla did not immediately respond to a request for comment." . Ο τρίτος μεγαλύτερος επενδυτής της Tesla περιμένει πότε θα του ζητήσει ο Musk να επενδύσει περισσότερα χρήματα στην εταιρεία. Κρίμα δεν είναι να κρατάμε το insomnia.gr στα ελληνικά και να μην το μεταφράζουμε; Όχι τίποτα άλλο, αργεί να κουνηθεί και αυτό το fbi και φοβάμαι, ότι θα εξαπατηθούν και άλλοι επενδυτές. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Droulas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 @Droulas13 Αν το τρέξουν στη χειρότερη για αυτόν θα φάει κανένα πρόστιμο. Για πολύ χειρότερες περιπτώσεις δεν μπήκε κανείς φυλακή. HSBC ξέπλενε χρήμα από καρτέλ ναρκωτικών και πλήρωσαν ένα πρόστιμο. Κλπ κλπ. Ακόμη και η ποινή του SEC (20 εκ για τον Musk, ήταν για το γόητρο). Btw η τιμή της μετοχής δείχνει ότι έχουν προεξοφληθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα και το μπαμ γίνεται εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως έχω ξαναγράψει κανείς από αυτούς δε θα βρεθεί άστεγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Αντε καλά, ας περιμένουμε τρεις μήνες ακόμα για να δούμε τί θα γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ather said: @Droulas13 Όχι θα τον έχουν κλείσει φυλακή επειδή άτομα έχασαν τις περιουσίες τους. Υποσχέθηκε σκόπιμα πράγματα σε ανέφικτο χρονικό περιθώριο και καθυστέρησε εγκληματικά 6 μήνες να πιάσει τους ψεύτικους στόχους του. Σίγουρα στη συνέχεια θα πάει για την ηλεκτρική καρέκλα. Έπονται και όλες οι μεγάλες εταιρίες, για παράδειγμα έφερα τη MS μπορώ να γράψω και για άλλες. Και επειδή έχω πεθάνει στα γέλια, ακούω στοιχήματα για σήμερα. @isay Ψεύτικα στοιχεία στα επίσημα οικονομικά έγγραφα είναι βαριά βαριά κατηγορία που δε δικαιολογείται καμία εταιρία να δώσει. Τον συγκεκριμενο στοχο για τον οποιο ερευναται, δεν τον επιασε ουτε με καθυστερηση 5 μηνων οπως ειπες πριν, ουτε 6 μηνων οπως λες τωρα (ουτε 7 μηνων που θα πεις σε λιγο ), διοτι η σταθερη παραγωγη 5.000Model 3/week δεν εχει επιτευχθει ακομη, 12 μηνες μετα. Επιπλεον, δεν ειπε κανεις οτι ο Musk ελεγε ψεματα, αλλα οτι το FBI τον ερευνα μην τυχον...Παροτι αξιοπιστοτατος κατα γενικη ομολογια. Το μονο αστειο της υποθεσης λοιπον ειναι οτι ενας τυπος απο το πληκτρολογιο του, ακυρωνει εκ προοιμιου την ερευνα του FBI χωρις πρωτα: -Να εχει καταλαβει καν για τι πραγμα ερευναται ο Musk (το συμπεραινει κανεις ευκολα απο οσα εχεις γραψει στις προηγουμενες σελιδες) -Να ξερει τη νομοθεσια (αυτονοητο) -Να γνωριζει τα στοιχεια της υποθεσης (αυτονοητο, δεν εχουν δημοσιοποιηθει ολα) -Να γνωριζει ποιοι και πως μπορει να εχουν θιγει απο την υποθεση, αν αυτη φυσικα στεκει (συμπεραινεται απο το παραπανω ποστ σου, που νομιζεις πως με το... εκλεκτο σου χιουμορ διακωμωδησες αυτο που ειπα περι επενδυτων που μπορει να εξαπατηθηκαν). Συνεχισε τωρα τις φανταστικες σου ιστοριες, αρκει να βαζεις και το απαραιτητο αλατοπιπερο του χιουμορ σου! Και οταν λεω χιουμορ δεν εννοω το επιτηδευμενο σαν το παραπανω ποστ σου, αλλα αυτο που εχουν τα προηγουμενα σου ποστ χωρις καν να το εχεις αντιληφθει εσυ ! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Droulas13 είπε Για να μην το κουράζουμε χωρίς νόημα. Όταν στο επόμενο τρίμηνο παρουσιάσει (έστω και οριακά) κέρδη, θετικές λειτουργικές ροές μεγέθους 1 δις και τα ταμειακά διαθέσιμα διατηρηθούν στα 3 δις χωρίς έξτρα χρηματοδότηση, θα ζητήσεις άλλο ένα τρίμηνο ή θα παραδεχτείς ότι οι εκτιμήσεις σου είναι λάθος; Πήγαινε πρώτα και σβήσε το μηνυμα σου για το funds secured και μετά έλα να συζητήσουμε οτιδήποτε. 5 ώρες πριν, Ather είπε @isay Ψεύτικα στοιχεία στα επίσημα οικονομικά έγγραφα είναι βαριά βαριά κατηγορία που δε δικαιολογείται καμία εταιρία να δώσει. Ισχυει αυτό αν ειναι σοβαρή εταιρεία που σέβεται/φοβάται τους επενδυτές,τους πελάτες και τη νομοθεσία. Εδω όμως έχουμε περιπτωση που ο supreme leader ειναι πραγματικά καινοτόμος στην παπατζα. Μην παραβλέπουμε οτι ήδη εχει φάει προστιμο για το funds secured. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Πήγαινε πρώτα και σβήσε το μηνυμα σου για το funds secured και μετά έλα να συζητήσουμε οτιδήποτε. Δεν σβήνω τίποτα. Τις απόψεις μου για το θέμα τις έχω εκφράσει πολλάκις. Από ότι κατάλαβα πέταξες την μπάλα στην εξέδρα. Κάτι που σημαίνει ότι έχεις σοβαρές αμφιβολίες. Δεν έχω πρόβλημα να σε "γράφω" πάντως. Όπως γράφω και έναν άλλο εδώ μέσα. Όπως το επιθυμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Τον συγκεκριμενο στοχο για τον οποιο ερευναται, δεν τον επιασε ουτε με καθυστερηση 5 μηνων οπως ειπες πριν, ουτε 6 μηνων οπως λες τωρα (ουτε 7 μηνων που θα πεις σε λιγο ), διοτι η σταθερη παραγωγη 5.000Model 3/week δεν εχει επιτευχθει ακομη, 12 μηνες μετα. Επιπλεον, δεν ειπε κανεις οτι ο Musk ελεγε ψεματα, αλλα οτι το FBI τον ερευνα μην τυχον...Παροτι αξιοπιστοτατος κατα γενικη ομολογια. Το μονο αστειο της υποθεσης λοιπον ειναι οτι ενας τυπος απο το πληκτρολογιο του, ακυρωνει εκ προοιμιου την ερευνα του FBI χωρις πρωτα: -Να εχει καταλαβει καν για τι πραγμα ερευναται ο Musk (το συμπεραινει κανεις ευκολα απο οσα εχεις γραψει στις προηγουμενες σελιδες) -Να ξερει τη νομοθεσια (αυτονοητο) -Να γνωριζει τα στοιχεια της υποθεσης (αυτονοητο, δεν εχουν δημοσιοποιηθει ολα) -Να γνωριζει ποιοι και πως μπορει να εχουν θιγει απο την υποθεση, αν αυτη φυσικα στεκει (συμπεραινεται απο το παραπανω ποστ σου, που νομιζεις πως με το... εκλεκτο σου χιουμορ διακωμωδησες αυτο που ειπα περι επενδυτων που μπορει να εξαπατηθηκαν). Συνεχισε τωρα τις φανταστικες σου ιστοριες, αρκει να βαζεις και το απαραιτητο αλατοπιπερο του χιουμορ σου! Και οταν λεω χιουμορ δεν εννοω το επιτηδευμενο σαν το παραπανω ποστ σου, αλλα αυτο που εχουν τα προηγουμενα σου ποστ χωρις καν να το εχεις αντιληφθει εσυ ! Θες 12 μήνες και 4500; No prob. Έπεσε έξω κατά ένα χρόνο και έπιασε το 90% της παραγωγής (σαν τεχνολογία το έπιασε όμως). INTEL (σύντομα και αυτοί φυλακή) https://www.zdnet.com/article/intel-we-know-how-to-make-10nm-chips/ (Intel: We know how to make 10nm chips) (2012) Επειδή βαριέμαι να γράφω τα υπόλοιπα https://www.tomshardware.com/news/intel-cpu-10nm-earnings-amd,36967.html (Intel's 10nm Is Broken, Delayed Until 2019) (2018) @Droulas13 Όχι νεύρα, μόνο γέλια ότι όταν δεν πιάνεις τους στόχους σου στο 100% κάτω του έτους πας φυλακή. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Ather 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Droulas13 είπε Δεν σβήνω τίποτα. Τις απόψεις μου για το θέμα τις έχω εκφράσει πολλάκις. Από ότι κατάλαβα πέταξες την μπάλα στην εξέδρα. Κάτι που σημαίνει ότι έχεις σοβαρές αμφιβολίες. Δεν έχω πρόβλημα να σε "γράφω" πάντως. Όπως γράφω και έναν άλλο εδώ μέσα. Όπως το επιθυμείς. Δεν πεταξα καμια μπαλα στην εξέδρα και αντιθετα στην πεταξα στα ισια. Το να ερχεται κάποιος που εγραψε ολο χαρα funds secured, να αρνειται να το "διορθωσει" και να μου ζητά εμενα να κανω κατι για κατι που ίσως συμβει κάποτε στο μελλον ... μου ακουγεται αστειο. Το αν μου απαντας ή οχι, μου ειναι παντελώς αδιάφορο. Εγω τη γνώμη και την κρίση μου θα την γραψω και θα συμμετέχω στο γενικοτερο διαλογο. Αν εσενα δεν σε βολευουν τα λεγομενα μου, μπορεις να με μπλοκάρεις να μη βλέπεις τι γράφω και επιπροσθετα πάνω δεξιά υπάρχει η επιλογη Αναφορα Αναρτησης, οπου πες τον πονο σου στους mods. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 minutes ago, Ather said: Θες 12 μήνες και 4500; No prob. Έπεσε έξω κατά ένα χρόνο και έπιασε το 90% της παραγωγής (σαν τεχνολογία το έπιασε όμως). INTEL https://www.zdnet.com/article/intel-we-know-how-to-make-10nm-chips/ (Intel: We know how to make 10nm chips) (2012) Επειδή βαριέμαι να γράφω τα υπόλοιπα https://www.tomshardware.com/news/intel-cpu-10nm-earnings-amd,36967.html (Intel's 10nm Is Broken, Delayed Until 2019) (2018) Εγω τι θελω ή τι πραγματικα ισχυει σε σχεση με τις ανακριβειες-ψευδη που διαβαζουμε; Εσυ ως τωρα ειπες οτι με καθυστερηση 5 μηνων επιασε το στοχο (ψεμα), αργοτερα ειπες οτι με καθυστερηση 6 μηνων επιασε το στοχο (ψεμα), και τωρα με ρωτας αν θελω να κλεισουμε στο 12μηνο χωρις ακομα να εχει πιασει το στοχο Και το αστειο ξερεις ποιο ειναι; Οτι το θεμα που ερευνα το FBI ΔΕΝ εχει να κανει με την επιτευξη των στοχων. Αλλά με το κατα ποσο ελεγε ψεματα εν γνωσει του για να παραπλανησει τους μετοχους. Κατι το οποιο στο εχω γραψει πανω απο 5 φορες τις τελευταιες 2 μερες, αλλά: 1. Ειτε κανεις οτι δεν καταλαβαινεις 2. Ειτε οντως δεν καταλαβαινεις. Αν ισχυει το 1, να ξερεις οτι δεν τρολλαρεις καλα Αν ισχυει το 2, μην αγχωνεσαι, δεν εισαι ο μονος. Yπαρχουν κι αλλοι ομοιοι που κανετε και like μεταξυ σας κιολας οι οποιοι, πχ, γραφανε για το funding secured οτι αληθευει κι οτι εκλεισε deal με Σαουδαραβες: https://www.insomnia.gr/forums/topic/668908-το-thread-της-tesla/?do=findComment&comment=56630871 Θελω να πω ξερουμε το mindset σας και δεν σας παρεξηγουμε σε καμια περιπτωση οταν παιζετε kickbox με την αληθεια. Καθε αλλο, σας κατανοουμε και κυριως σας σεβομεθα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droulas13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Άρα θα γελάσουμε καλά σε ένα τρίμηνο με την "χρεοκοπημένη" τεσλα και τις "ζημιές ρεκορ" που θα παρουσιάσει. Μια χαρά! Η πλάκα είναι ότι μιλάτε τόσες σελίδες τώρα για fbi και το fbi έχει κάνα χρόνο να ασχοληθεί με την tesla. Το δημοσίευμα της Παρασκευής ήταν μπαγιατικο και ήδη έχουν πέσει αναφορές στη SEC υπέρ της τεσλα για χειραγώγηση της μετοχής. Συνεχίστε όμως γιατί είναι ξεκαρδιστικό. Μην σας ενοχλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 @YourTrueLegend Σορρυ δεν το είδα χθες για να απαντήσω. Μου δίνεις τη χαρά να γράφω στο πληκτρολόγιο. Για το funding secured αποδείχτηκε πώς ήταν λάθος αφού δεν είχε κάτι γραπτό στα χέρια του. Πιθανό να ήταν και της φαντασίας του. Σε κάθε περίπτωση ήταν αχρείαστο. Είμαι λίγο ονειροπόλος, τι να κάνουμε;. Η intel να ήξερε άραγε ότι δε θα πιάσει τους στόχους της; Η micrososf; Η Audi ίσως; https://www.digitaltrends.com/cars/audi-e-tron-electric-suv-launch-postponed/ (Following CEO’s arrest, Audi postpones electric SUV launch) (2018) Ουπς εδώ κάνω λάθος δεν καθυστερεί εγκληματικά (όπως όλες οι εταιρίες που έγραψα) απλά, το κάνει "επειδή" συνέλαβαν τον CEO για εκείνο τα σκάνδαλο που είχαν πειραγμένο λογισμικό που ξεγελούσε τις μετρήσεις για τα επικίνδυνα οξείδια του αζώτου. Πότε είπαμε ότι κατάφερε να πιάσει τα 5000 τη βδομάδα; https://www.extremetech.com/extreme/272715-tesla-hits-model-3-production-goal-of-5000-per-week α περίμενε δεν είναι σταθερά κάθε εβδομάδα όμως. Οι άλλοι δεν ήξεραν ο Λόννυ ήξερε. Σωστά; Έχεις δίκιο. Κάθε φορά και από μία εταιρία, έτσι για να μάθεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Kαι ολες τις εταιρειες του πλανητη να μου ποσταρεις, οσο δεν μου ποσταρεις μια που ειπε ψεματα εν γνωσει της, τσαμπα τα keystrokes και τα kilobytes που χαλας, καθως παραμενεις εκτος θεματος. Συνεχισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 https://www.cnbc.com/amp/2018/10/29/baillie-gifford-willing-to-invest-more-in-tesla-praises-ceo-elon-musk.html Ρε σεις υποφερω λεμε! Θελω να πω οτι σας τα λεγα οτι θα του λενε παρε τα λεφτα μας για να φτιαξεις κι αλλα εργοστασια, αλλα τι να κανω που ο ψυχασθενης κρετινος την καταστρεψε για παντα τη φραση θα παρακαλανε να μας δανεισουν?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, YourTrueLegend είπε Kαι ολες τις εταιρειες του πλανητη να μου ποσταρεις, οσο δεν μου ποσταρεις μια που ειπε ψεματα εν γνωσει της, τσαμπα τα keystrokes και τα kilobytes που χαλας, καθως παραμενεις εκτος θεματος. Συνεχισε. Συνεπώς κάποιος κάνει , εν αγνοία του, ανέφικτες προβλέψεις και αυτό είναι οκ; Διάλογος επιχειρηματία και επενδυτών. -Σε 3 χρόνια θα βρω εμβόλιο του καρκίνου. -3 χρόνια; Είσαι σίγουρος για αυτό; -Εσύ δηλαδή είσαι σίγουρος ότι δε θα τα καταφέρω; -Εντάξει είσαι νόμιμος. Για να είμαστε εντελώς σωστοί με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε το FBI να ψάχνει κάθε περίπτωση που δεν πιάνονται οι στόχοι μαζικής παραγωγής, ώστε να βρίσκει αν υπήρχε ή όχι γνώση. (Μάντεψε τι θα έβρισκαν). Το οποίο σημαίνει ή ότι δεν είναι στην πρακτική του, άρα δίνει έρεισμα στο να πει κάποιος ότι παίζονται σκοτεινά παιχνίδια. Ή τους εκνεύρισε με αυτά που κάνει στο twitter και θέλουν να του ρίξουν μερικές ψιλές για συμμόρφωση. Ή γίνεται και είναι κάτι συνηθισμένο απλά εμείς δεν το γνωρίζουμε. Από περιέργεια κοίταξα σε σχόλια (από μόνο του δεν αποδεικνύει και πολλά) και είδα ότι υπάρχει ιστορικό με αγωγές και αποζημιώσεις, όχι όμως εμπλοκή του FBI. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί το θέμα. https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/what-exactly-happened-with-the-battery-assembly-automation.108241/ Λέει ότι η TESLA είχε επαναπαυθεί σε παραγγελία (συστήματος αυτοματισμού) από εξωτερικό συνεργάτη, αυτά που έλαβε δεν ανταποκρίνονταν οπότε αναγκάστηκε να τα φτιάξει από την αρχή η ίδια. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να εξακριβωθεί από εμένα καθώς είναι ισχυρισμός από ένα άτομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα