Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

το τι λέει ο κάθε "ειδικευμένος πωλητής" στον κάθε "άσχετο" πελάτη δεν έχει σημασία βέβαια (8>4 άρα το 8πυρηνο είναι τούρμπο)

δεν δέχομαι το "άντε τις ram" επειδή βάζουμε στο ίδιο τσουβάλΙ την "rom" με την ram :)

πρώτη ερμηνία της λέξης μνήμη είναι η ram και μετά βάλε ό.τι άλλο θες, όχι το αντίθετο

υ.γ. επέλεξες συγκεκριμένα το παράδειγμα του Iphone που (εξ αρχής) δεν ξέρεις τι μνήμη έχει και απλά μένει το storage

το συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε για άσχετους οι ψαγμένοι θα τα ξέρουν ... και αν ρωτήσεις και τον πιο άσχετο πόση μνήμη έχει το κινητό σου (τάμπλετ, mp3 player, φωτογραφική κτλ φορητές συσκευές) δεν θα σου πει την ram άλλα τον αποθηκευτικό χώρο ... ακόμα και στο σκρούτζ στα φίλτρα αναζήτησής μνήμη ονομάζουν τον αποθηκευτικό χώρο και την ram την έχουν ξεχωριστά 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Global rom μπορείς να περάσεις είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία, Β20 δεν θα έχει με τίποτα, είναι hardware το θέμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dnikolidak είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα τι προσέχουμε για global kai b20 για το redmi note 5a prime?

Τι σχεση εχει το redmi note 5a με το 5 plus του θεματος αυτου?

Δημοσ.

Έγραψα ήδη ..... για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να ανοίξω καινούριο. Έτσι κι αλλιώς το παρόν θέμα δεν είναι για το redmi plus σαν κινητό αλλά τι προσέχουμε για την αγορά global version.

Δημοσ.

Ευχαριστώ TS για την βοήθεια, θα το πάρω το κινητό σήμερα. Να ρωτήσω... Αν τσεκάρουμε μόνο το κουτί είμαστε καλυμμένοι;;; Εννοώ το RedMi στ αγγλικά, το Global Version και το ΜEG7. Γιατί δεν μπορώ να πάω στο κατάστημα και να ξεσφραγισω το κουτί να δω φορτιστή, CE κτλ κτλ, καταλαβαίνεις... 

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που ναι σφραγισμένο και το κατάστημα το πουλάει ως global είσαι οκ αλλά αν στο κουτί είναι κάτι άλλο μια στο δισεκατομμύριο έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις χωρίς πολλά πολλά 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ανάμεσα στο Redmi 5 Plus και στο Galaxy J7 2017,

το redmi μου αρέσει για την 6άρα οθόνη του και το J7 νομίζω έχει καλύτερες φωτεινότερες κάμερες.

Είμαι στην q (wind) αν το redmi δεν είχε την b20 θα με έβγαζε απο το δίλημμα.

Γνώμες ;;

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dhmak είπε

Είμαι ανάμεσα στο Redmi 5 Plus και στο Galaxy J7 2017,

το redmi μου αρέσει για την 6άρα οθόνη του και το J7 νομίζω έχει καλύτερες φωτεινότερες κάμερες.

Είμαι στην q (wind) αν το redmi δεν είχε την b20 θα με έβγαζε απο το δίλημμα.

Γνώμες ;;

Πάρε το global για να χει 800άρα...  Είναι θέμα γούστου το καθένα έχει τα μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα του διαλέγεις και παίρνεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...